Napisala sam Brojcanoj cijeli post i sad vidim da ga nema. Ovaj forum steka opako. Jeste vidjele netko otvara teme bez veze ,pise same hijeroglife i nista, ni admina ni moderatora, nikakve reakcije.
Brojcana kako si? Neli se popravila? Muz dobar? Jeste se poceli pakirati lagano za preseljenje?
Samo da pozdravim.. Strganaaa i idem odma prat zube i u krpe.. Proslu noc ne znam jesam spavala dva tri sata, jadna moja mala cvilila od bolova i penjala se na mene,u rukama mi spavala,a ne znas kak pomoc, usisavaj nos mozda joj zacepljen,kapaj, mazi zube, oko jedan joj stavila lupocet, smirila se tek oko pol dva nekako..glupi zubi na kraju..al izbili naravno nisu,bitno da ju muce vec mjesecima 🔫 koma... Dodem na poso,tamo svima ponedjeljak, cvile 🔫 uzas
Samo da pozdravim.. Strganaaa i idem odma prat zube i u krpe.. Proslu noc ne znam jesam spavala dva tri sata, jadna moja mala cvilila od bolova i penjala se na mene,u rukama mi spavala,a ne znas kak pomoc, usisavaj nos mozda joj zacepljen,kapaj, mazi zube, oko jedan joj stavila lupocet, smirila se tek oko pol dva nekako..glupi zubi na kraju..al izbili naravno nisu,bitno da ju muce vec mjesecima 🔫 koma… Dodem na poso,tamo svima ponedjeljak, cvile 🔫 uzas
Ajme,jadna Zlica!Drzim fige da se nocas naspavate
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ugolina tako i mi cijeli prosli tjedan! Prehodala bih s njom u rukama pola noci. Pa nos pa mazi zube pa lupocet pa ljuljaj u ljuljacki pa cica i tako unedogled!
Nadam se da ce vam ova noc biti mirna.
Brojcana nije spremna ni za Neli😂 a bas si kraljica!
Mamika jesu veceras djeca mirno zaspala? Kakva ti je Buhtljica po noci?
Moji svi spavaju. Cak i Nikolina. A ja uzivam u tisini napokon. Istrenirala me,uopce mi se jos ne spava. Postalo mi je dovoljno da spavam dva tri sata za cijelu noc,ne mora biti biti ni u komadu. Na sve se moze naviknut covjek...
Jutro! ☕☕☕☕☕☕☕☕🎂
Evo i torte, slavim 8 god braka. Nek bude ova bolja nego lanjska!
Ilani kako Nikolina motorički? Priča?
Petra počela ko papagaj. Hvala cvijeće vruće pa se oduševim, a ona još jače ponavlja. Baš je slatka.
Ugoina zubi, koliko ih je?
Lucy???
Mamika mi imamo ekipu na kamionima i strojevima. A žao mi tih dečki. Ako ne rade blizu kuće, onda spavaju blizu velike gorice i kako koja ekipa, nema ih doma pon-pet ili ned-sub. Familija pati. Al zarade nekad i više od mene koja sam dipl. ing. 🤔
Jutrekoooo,curke.....
Ilani Jesu,mirno su zaspali!Bili preumorni cak i da se posvadjaju!Ali se jedva ustali ujutro!Ma buhtlica je super!Zaspi oko 23 i spava do 10.30!Budi se u 4 ujutro i 8!
Abies Razumijem te decke,kako im je!Ali i njihove supruge, djevojke...Ovo sto muz vozi preko vikenda moze odmah dobit posao kod tog covjeka,to znaci dosta vise novaca,ali s druge strane ga bas nikad ne bi bilo doma!Takav je posao vec imao,ali tad smo bili sami pa je bili drugacije!On inace stalno prica o Njemackoj,ali toliko je inertan da se ne bojim da ce otic!
Ugolina Jeste se odmorile?
Lucy. Gdje si?
Ostale cure
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Moja buhtlica naucila uhvatit igracku!I odmah u usta...Ha ha...Jos je to grub pokret,ali naucila je...Preslatka je!Ja ne znam kak mm moze doci s posla,ne vidi ju cijeli dan,obrati joj se jedamput i to je to!Nit ju uzme da se igra s njom,nit joj prica....A ja ne mogu izdrzat da ju ne uzmem...Ako se desi da smo puno van stana ili da doma hoce biti u viperu malo duze,znaci da ju ne nosam,moram ju uzeti!Pa kad se nasmije ne mogu ,a da se ja njoj ne nasmijem!Fakat ga ne razumijem!On duze drzi mob u rukama nego nju!Sa velikima se poigra,s njom ne!Ali neka,naucit ce i ona hodat pa ce ga gnjavit!Mogla bih ju naucit da mu mobitel izbije iz ruke!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika nećeš to naučiti. Tak si ja mislim pa djeca znaju samo moj mobitel uzet. Tatin ko da smrdi 😀
Al kod tih dečki mi super, sami su cijeli dan i ono malo što klaframo su svi pristojni. Ajd 99% njih.
Dobro jutro mame!
Mi opet nocas imali manevre. Do 3h nisam spavala uopce ,skakala svakih pet-deset minuta,onda do 6h spavali u komadu Wow!! I evo je u 7 vec zanovjeta. Ne kuzim to dijete,kako se ona naspava?
Abies sretna vam godisnjica! Puno dugih lijepih sretnih godina i mozda jos koju bebicu.Nikolina i motorika-nemamo bas novosti. A pricanje,sada prica manje nego prije pola godine,al sve su to znaci i simptomi njene hipotonije.
Mamika bravo za hvatanje igracke! Raste curka! Jel se pocela okretati na trbuh? A muz,a tko zna kako ti muski funkcioniraju.Mozda ne zna sto bi sa malom bebom. Dobro je da hoce sa starijima se igrati,bude i s buhtljicom. Zavidim na dobrom spavanju! Neka samo tako i ostane.
Sortiraj odgovore
Najstariji