Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    22. Rujan 2017. 12:31

mare1989

Vecer cure
    Ja nikako doci do foruma,jos se nisam ushodala sa svime.
    Mamika jeeeej sto nije trudnica😉 bit Ce sve u redu
    Ugolina dobro ti podnosis da samo viris zlicu ja bi sigurno svaki put isla da je gnjavim😁
    Ja se radujem suboti svekrici mi dolaze pa cu malo odmoriti. Isli smo sireni krv vaditi sve je u redu,urin kad stignemo tj kad ulovimo. Mm radi od jutra do mraka,jadan sirenu jucer nije vidio cijeli dan tek kad se probudila oko 23h i derala se njam njam pa ju je on uzeo dok sam joj ja pripremila da jede.Frajerica se pocela buditi u 6h svako jutro ja budem koma jer mi vristi iznad glave ako ne ustanemo.
    Pokusat cu se cesce javljati 😘😘😘

Joj mare kuzim, al ne smijem k njoj, sjebat cu joj adaptaciju..plus dijete jadno fraze dozivi, da dodem,vidi me i moram ju opet ostavit jer moram radir...nema veceg horora za jadno dijete

Ugolina
    22. Rujan 2017. 12:35

mamika3

Jutrekoooooo…..Brojcana Svaki put kad se javis gledam na tickeru koliko ti je jos ostalo!Kako se osjecas?Drzim fige da Neli uspije zaspati prems planu!Ak stignes,javi kak je bilo na pregledu
    Mare Napokon da i tebe vidim!Znas sta,uz toliko obaveza se i ne cudim sto te nema cesce!A jos i ajvar ides radit…Haha…Kako na treninzima?Ljubi djecu!
    Ugolins,Abies…Petak je danas!Veselite se vikendu pretpostsvljam?
    Sanjarka Cekam nedjelju da dodjes

Oooo da, jos sat vremena moram bit na poslu i onda ne zelim cut za posao do ponedjeljka..nis me ne zanima...uzasno naporan i tezak tjedan iza nas

mare1989
    22. Rujan 2017. 12:45

Hello
    Mamika na treninzima je super za sad sam sa 90kg na 86kg dosla,mm kaze da se smanjivam.
    Buhtlica se veseli seki 😍😍😍
    Abies uf nije ti lako,Petra lijepa cura bas super mjere ima.
    Ugolina vjerujem da je sok. Kako je zlici u jaslicama?
    Ja danas najvjerojatnije preskačem trening jer moram u kupovinu,mm radi dugo,a sutra svekrici stizu 🙆🙌🙌 danas mi vrisnula masina za sude pa Ce mm pogledati kad dode s posla 

mamika3
    22. Rujan 2017. 14:10

Abies Jel idu i kolegice na teren?Il moras bit sama s ovim muskima?Imam dojam da nisu neko drustvo!Muz zbrise kad si ti doma?Zasto se ne cudim...Kaze meni moj kak ja stalno kupujem u kvartovskim ducanima,koji su skuplji od velikih....Rekoh evo ti njih dvoje,bebu u kolicima,idi pjeske ko ja pa da vidim kak setas po ducanima!Nekad poludim na te njegove komentare!
    Mare Brsvo za smanjivanje!Brze ide kad se vjezba,pogotovo cesto kao ti!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    22. Rujan 2017. 14:15

Abies Pisem na rate,mali me zove sto puta,ova dreci pred spavanje...Uglavnom,Petra napreduje!Velis debela 11 kila?Ha ha....Neka,neka...samo neka raste

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Abies
    22. Rujan 2017. 16:16

Od terenaca sam jedina žena. Ma i nije loše jer te muški paze al na ovakvim sranjima mi fali netko s kim mogu neš normalno pričati. I nisu toliko te teme bile koliko rat i ko je koja brigada bio.... 
    Mamika e baš to, pošalji muža po hrpu toga u veliku trgovinu s djecom!
    Mare bravo!!!!!

Lucy16
    22. Rujan 2017. 16:52

Mami nije dobro pa po dr. danas opet. 😥  Na dio obilazaka vodila i M, vecinu se samo vozio u autu ali nije spavao kako treba ni jeo. Sad spava. Jedva zaspao. Glava me boli, bezvoljna sam. Bas se bljak osjecam. 
    Mare, cestitke na skinutim kilama. I ja bi trebala poceti skidati.

Ugolina
    22. Rujan 2017. 21:16

I ja bas zavidim mare na gubitku kila...i dalje sam🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷

Abies
    22. Rujan 2017. 21:28

Lucy saljem pizitivne vibre mami 

Lucy16
    22. Rujan 2017. 22:15

Hvala, Abies. 🤗 Ona i tata su bas psihicki koma. Ona boluje vec 4. Godinu. On joj sve pomaze i sve radi po kuci. Ona je sad u onom filmu " bolje da me nema, samo se patim, sta me Bog drzi....". On je danas rekao da ne moze to slusati vise. Ona opet nije htjela piti antb, nista jesti ni piti, place. Kako je to tesko kad ne mozes nikako pomoci a gledas ih tako?? I onda moj muz nesto meni kaze, zasto sam neraspolozena, ..... On to nista ne zna ni ne vidi, a meni se ne da objasnjavati. Jednostavno ne razumije. Misli da je dovoljno nju odvesti dr.i to je to. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.