Ugolina, uzivaj na rodendanu!!
Brojcana, polako samo. Ima jos Serdo vremena.
Mamika, torta..... Nisam jela od Mateovog rodendana. Moj ce rodendan za par dana ali nemam volje nista pripremati. Da je bar toplije pa da vani mozemo biti. Ne cisti mi se kuca kad gosti odu.
Hvala cure na dobrim vibrama. Zivot nosi svasta i moras svasta prebroditi. To tako je. Ima i kojim je gore.
Moj M nit draga, nit puse daje, ne grli.... Samo grize, stipa, grebe. Vec me zivcira to. Ucimo ga dragati i puse, ali nista.
Sad se budi oko 3-4 i kad ga podojim ne da se vise u kinderbet pa ga ostavim s nama. Okrece se, ne da da ga dignem s kreveta i kad uspijem place u kinderbetu. Cim ga spustim na krevet, spava. Lopov mali.
Evo nedjelje eto mene 😁
Sta da vam kazem? Dijete mi ne spava vec 8 dana, budi se, place, ljuti...pomaze samo nosanje 😫😫 vratio se totalno 2 koraka unatrag sa tim spavanje, prepostavljam zbog polaska u jaslice...i nadam se da ce brzo proc jer sam bas koma 😫
Jos cijeli tjedan radila sama, kolegica bila na go. Ubij Boze kad ce se ovaj tempo usporit.
I da kao o zlica bacanje po podu i slicno. No aj bolje da se doma ljuti nego tamo, moram ga pohvalit u jaslicama je predivan, nema suza, jede lipo, spava super, igra se s djecicom ma sve pet bas sam sretna 😍 al doma...omg no dobro mora negdje 😫
Tako da Ugolina suosjecam, drzi se 😚 i sretan rockas burazu 👌
A nos haha, mom curi vec 9 dana i po mom iskustvu curit ce negdje do ljeta 😂😫😫
Mamika nije trudna o jea! Mogu mislit koje olakšanje uh! 😓😓 i ja volim torte, jako 😁
Lucy zao mi zbog situacije s mamom, drzi se 🤗🤗
Abies okruzena muskim kolegama hm i dobro i nije dobro..
Gdje je Ilani???
Brojcana 🤤🤤🤤 majko mila ti si u terminu 🤤🤤 kako je ovo proletilo 🤤
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Vecer...
Proveli bas lijep dan danas..lijepo se castili 😂 volim feste... Narocito ovakve kad si poneses ostatke doma hihihi...
Zlica zaspala a mi idemo navalit na tortu 💪😂
Poz svima
Muz rekao da ce za moj rodendan kuhati gulas. Zna ga on skuhati ali uvijek voli da je netko kraj njega da pomogne. Bojim se da ce zvati mamicu i da cu ju cijeli taj dan morati gledati. 🤔🤔🤔
Muz rekao da ce za moj rodendan kuhati gulas. Zna ga on skuhati ali uvijek voli da je netko kraj njega da pomogne. Bojim se da ce zvati mamicu i da cu ju cijeli taj dan morati gledati. 🤔🤔🤔
Jutro! ☕☕☕☕☕
Lucy reci da te izvede na pizzu.
Ugolina burazu sretan rođendan!
Sanjarka od nedjelje do nedjelje ☺
Imenjak zeza noću. Drž se! Za 10ak god ćeš ga buditi
Brojčana si spremna? Uživaj sad u svakom danu. Mazi se s neli, a ne peri podove.
Što još??? ponovit gradivo
Jutric majcice!😊 sorkac sto upadam kao padobranac
Slucajno sam naletjela na vasu temu i vidjela da je Brojcana tu a nema je dugo na nasoj temi. Pa se javih da vidim kako je 😊 vidim jos sitno odbrojavas 🤗🤗
Pozdrave saljemo i mamiki ( izdajico i ti si pobjegla sa nase teme 😂😂 al kuzim tu su cure fkt super i punoo je zanimljivije nego na nasim ljetnicama) malecka ti je 🍬😀
Jutrekoooo,curkeeeee.....
Lucy Reci da mu i ti mozes pomovi oko gulasa!U krajnjem slucaju pizza!Ali lijepo sto zeli napravit nesto za tvoj rodjendan!Da li se uspijes naspavati makar se budi jednom?
Abies Da li je muz ipak zbrisao prek vikenda?Moj je,ali poslovno!Ha ha...
Sanjarka Nedjelja je tvoj danBas su mi fascinantni klinci koji su u vrticu jedno,a doma drugo!Kcer mi je takva!Drzim fige da vam se spavanje popravi!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Uskoro ce 10,a ja se pomaknula nisam!Sramota!Imam peglanja,stoji vec danima!Ne da mi se,samo izvlacim!Uzima muz neke hlace iz ormara i veli jesu suhe one crne???Ma nisu jos....A tteba ih speglat!Danas bolognes,narudjba od male!Jucer me ispizdila!Izasli van u pola 4,idemo doma u pol 7 i ona nece...I opet vristanje!Od ulaza pa i doma...Dam joj jesti,ne voli ona cufte odjedamput!Inace jako slabo jede i uglavnom kuham tal da ona makar nesto pojede!A to je jedno od 5 jela koje jede!Cijelo vrijeme se ona dere!Onda sam posizila skroz,sterala ju u sobu iliti urlaonicu i rekla da ju ne zelim vidjet dok se ne smiri!Onda je doslovce VRISTALA neko vrijeme pa dosla natrag u boravak!Pa je bila normalna!Zs nju bas vrijedi ono-ak hocu hocu,ak necu,necu!I nema sredine!A tek joj je 5godina!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
A da,moj sinek,jadnicak plakao prije spavanja,zbog naseg peseka!Bilo mi ga zao,a ne mozes mu pomoci!Zaspao u suzama!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Joj mamika i te suze 😥
Muž u subotu zbrisao. Ned spava čovjek pa poludila jer petra juri na kat k meni, a njega boli đon. I u tom mom urlikanju dođe tvor i ovaj ko ptičica pleše. Gadi mi se
Tvoj je vozač? Kamion ili ? Pisala si da je otišao voziti
Sortiraj odgovore
Najstariji