Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    26. Rujan 2017. 10:20

Abies Sretna vam godisnjica!Zaboravila sam cestitat!Zelim vam puno godina boljih nego ova prosla!!Tatin mob smrdi...
    Ilani Zna se okrenut vec dosta dugo,al ne radi to cesto!Tu i tam...S tim da jos ne zna rukicu izvuci,al bude!Uglavnom samo na desni bok pa na trbuh onda...Odnedavno se zna,kad ju postavim na trbuh,digne na ruke!Isto rijetko,al uspije!Onda pocne vristati,valjda joj pase pa joj se veliki smiju!Onda ona njima pa tak u krug!Da,bar se s velikima igra!Ma ima kakti izgovor da klinci,pogotovo mala,ne bude ljubomorna!Vidi se na njoj da joj fali paznje!Kuzim ja to,ali kaj bi ja onda trebala reci?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    26. Rujan 2017. 15:42

Sinoc vas procitala sve. M imao manevre sa spavanjem. Preko dana spava sat vremena i onda navecer kad zaspi svako malo se budi. Nocas cijelu noc bio u nasem u krevetu. Mislim da sam sinoc ja zaspala prije njega.
    Danas opet vozila mamu dr. M ostavila kod brata. Plakao ispocetka. Sad ga pokusavam uspavati ali nece, a u meni sve spava. 
    Abies, sretna godisnjica. Da sljedece zajednicke godine budu lakse i ljepse!!!
    Sandrich, i tebi cestitke na sklopljenom braku!!! Sretno i vama.
    Ugolina, ti i ja zeljne spavanja. Rekla sam platiti misu da pocne spavati cijelu noc. A kad pocne, napit cu se. Iako se nikad do sad nisam napila.

Ugolina
    26. Rujan 2017. 21:10

mamika3

Moja buhtlica naucila uhvatit igracku!I odmah u usta…Ha ha…Jos je to grub pokret,ali naucila je…Preslatka je!Ja ne znam kak mm moze doci s posla,ne vidi ju cijeli dan,obrati joj se jedamput i to je to!Nit ju uzme da se igra s njom,nit joj prica….A ja ne mogu izdrzat da ju ne uzmem…Ako se desi da smo puno van stana ili da doma hoce biti u viperu malo duze,znaci da ju ne nosam,moram ju uzeti!Pa kad se nasmije ne mogu ,a da se ja njoj ne nasmijem!Fakat ga ne razumijem!On duze drzi mob u rukama nego nju!Sa velikima se poigra,s njom ne!Ali neka,naucit ce i ona hodat pa ce ga gnjavit!Mogla bih ju naucit da mu mobitel izbije iz ruke!

Ja bi ga ubila u pojam zbog toga 🔫

Ugolina
    26. Rujan 2017. 21:12

Aha, i bravo za buhtlicu 😍 lovi igrackice

Ugolina
    26. Rujan 2017. 21:14

ilani

Dobro jutro mame!
    Mi opet nocas imali manevre. Do 3h nisam spavala uopce ,skakala svakih pet-deset minuta,onda do 6h spavali u komadu Wow!! I evo je u 7 vec zanovjeta. Ne kuzim to dijete,kako se ona naspava?
    Abies sretna vam godisnjica! Puno dugih lijepih sretnih godina i mozda jos koju bebicu.Nikolina i motorika-nemamo bas novosti. A pricanje,sada prica manje nego prije pola godine,al sve su to znaci i simptomi njene hipotonije.
    Mamika bravo za hvatanje igracke! Raste curka! Jel se pocela okretati na trbuh? A muz,a tko zna kako ti muski funkcioniraju.Mozda ne zna sto bi sa malom bebom. Dobro je da hoce sa starijima se igrati,bude i s buhtljicom. Zavidim na dobrom spavanju! Neka samo tako i ostane.

Ajme zeno,pa kako funkcioniras s tim nespavanjem? 😲 a ovo za motoriku, znas kaj mi palo na pamet? A jesi probala nikolinu staviti u hodalicu? Kad tad bi spustila noge dole i ak nis drugo,slucajno se odgurnula...mozda bi u njenom slucaju to sljakalo cisto sa stekne hrabrost na noge,hmmm... 

Ugolina
    26. Rujan 2017. 21:18

Lucy16

Sinoc vas procitala sve. M imao manevre sa spavanjem. Preko dana spava sat vremena i onda navecer kad zaspi svako malo se budi. Nocas cijelu noc bio u nasem u krevetu. Mislim da sam sinoc ja zaspala prije njega.
    Danas opet vozila mamu dr. M ostavila kod brata. Plakao ispocetka. Sad ga pokusavam uspavati ali nece, a u meni sve spava.
    Abies, sretna godisnjica. Da sljedece zajednicke godine budu lakse i ljepse!!!
    Sandrich, i tebi cestitke na sklopljenom braku!!! Sretno i vama.
    Ugolina, ti i ja zeljne spavanja. Rekla sam platiti misu da pocne spavati cijelu noc. A kad pocne, napit cu se. Iako se nikad do sad nisam napila.

Aaaahahaha platit misu da zaspe, pissaaam 😂😂😂😂 plati i za nas haha

Ugolina
    26. Rujan 2017. 21:26

Kaj sve jos???
    Abies, cestitke na godisnjici🎉🎉🎉 
    Mare,tpol??
    Ako ste i pisale kroz dan,citala sam,nisam stigla komentirat i tako je sve oslo u zaborav..mozak nula bodova 🔫 
    S obzirom da je vrijeme zmrdano,zmrdano i u mojoj glavi.. Popila dva lekadola tijekom dana, nes me glava boli,manta, ak se dignem iz cucnja,zavrti mi se i zacrni, psmtr,pa sam izbjegavala max te polozaje,al aj ti izbjegni u vrticu 🔫 kak... Daj ovo daj ono...
    Jos dizanje u pol sest,brzo dorucak zlici,caj, spremanje, secer uz sve dobila mengu,budi njih,hrani,obuci, pici na posao.. Da pohvalim,zlica ostala prvi put na spavanju naoruzana medom i dekicom 😍😍😍 zaspala za tri sekunde i odnjonjala svoje 12-14 bez beda 💪💪💪💪🎉🎉🎉🎉🎉 vozi nju doma na drugi kraj grada, narucio muz pizzu, hrani, tus, nazad na posao na sastanak u 17, doma oko 19:30, hrani, tus,uspavaj bebu,peglaj, zaljubi se (a menga,fuj,zivine 🔫 😂) ... I mislim da bi bilo dosta za danas...ko zna kakva noc me ceka 😲😵😱 aj bok svima 😂😂😂😘

Ugolina
    26. Rujan 2017. 21:28

Brojcana,potpisujem sto ti je savjetovala abies'!' pusti ciscenje i sve, posveti ovo vrijeme pred porod neli,ljubi ju mazi i pazi jer vjerojatno nisi ni svjesna da serdo samo sto nije pokucao na vrata dole 😂😂😂

mamika3
    26. Rujan 2017. 21:30

Hej,cure,mi dosle od susjede oko 20.45!Naime,otisla sam tamo s curama oko pol 7,muz je oko 7 otisao s malim na trening i oko pol 8 ja skuzim da nisam uzels kljuceve-nemam kak doma!Oni su u prizemlju,mi na trecem katu!Nisam ga zvala jer sam pretpostavljala da nece doci posto je malom trebala na treningu jednom jakna s kapuljacom pa nije dosao po nju!Ima 5 min od tamo do kuce!I usli mi u stan i dobim ja spotanciju ko malo dijete!Pazite vi sad-kako se ja ne znam pokupit doma kad odem negdje,kako sam ja bezobrazma,kak nemam obzira prema drugima jer i njima je vrijeme za spavanje,kak sam govorila cijelo brijeme da ce mala u 21 bit u krevetu,ko zna kad ce sad zaspat-starija kcer.....Sad nemam onu ikonicu pistolja nazalost!Eto male sad kod njega,cvili da ne moze zaspat!I sta reci?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    26. Rujan 2017. 21:33

mamika3

Hej,cure,mi dosle od susjede oko 20.45!Naime,otisla sam tamo s curama oko pol 7,muz je oko 7 otisao s malim na trening i oko pol 8 ja skuzim da nisam uzels kljuceve-nemam kak doma!Oni su u prizemlju,mi na trecem katu!Nisam ga zvala jer sam pretpostavljala da nece doci posto je malom trebala na treningu jednom jakna s kapuljacom pa nije dosao po nju!Ima 5 min od tamo do kuce!I usli mi u stan i dobim ja spotanciju ko malo dijete!Pazite vi sad-kako se ja ne znam pokupit doma kad odem negdje,kako sam ja bezobrazma,kak nemam obzira prema drugima jer i njima je vrijeme za spavanje,kak sam govorila cijelo brijeme da ce mala u 21 bit u krevetu,ko zna kad ce sad zaspat-starija kcer…..Sad nemam onu ikonicu pistolja nazalost!Eto male sad kod njega,cvili da ne moze zaspat!I sta reci?

Haha  a covjece... Evo posudujem ti 🔫😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.