Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    26. Rujan 2017. 21:37

Ugolina

Kaj sve jos???
    Abies, cestitke na godisnjici🎉🎉🎉
    Mare,tpol??
    Ako ste i pisale kroz dan,citala sam,nisam stigla komentirat i tako je sve oslo u zaborav..mozak nula bodova 🔫
    S obzirom da je vrijeme zmrdano,zmrdano i u mojoj glavi.. Popila dva lekadola tijekom dana, nes me glava boli,manta, ak se dignem iz cucnja,zavrti mi se i zacrni, psmtr,pa sam izbjegavala max te polozaje,al aj ti izbjegni u vrticu 🔫 kak… Daj ovo daj ono…
    Jos dizanje u pol sest,brzo dorucak zlici,caj, spremanje, secer uz sve dobila mengu,budi njih,hrani,obuci, pici na posao.. Da pohvalim,zlica ostala prvi put na spavanju naoruzana medom i dekicom 😍😍😍 zaspala za tri sekunde i odnjonjala svoje 12-14 bez beda 💪💪💪💪🎉🎉🎉🎉🎉 vozi nju doma na drugi kraj grada, narucio muz pizzu, hrani, tus, nazad na posao na sastanak u 17, doma oko 19:30, hrani, tus,uspavaj bebu,peglaj, zaljubi se (a menga,fuj,zivine 🔫 😂) … I mislim da bi bilo dosta za danas…ko zna kakva noc me ceka 😲😵😱 aj bok svima 😂😂😂😘

Zlica zaspala bez problema?Super!Bravo!!!!!!Super adaptacija!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    26. Rujan 2017. 21:39

Ugolina

mamika3

Hej,cure,mi dosle od susjede oko 20.45!Naime,otisla sam tamo s curama oko pol 7,muz je oko 7 otisao s malim na trening i oko pol 8 ja skuzim da nisam uzels kljuceve-nemam kak doma!Oni su u prizemlju,mi na trecem katu!Nisam ga zvala jer sam pretpostavljala da nece doci posto je malom trebala na treningu jednom jakna s kapuljacom pa nije dosao po nju!Ima 5 min od tamo do kuce!I usli mi u stan i dobim ja spotanciju ko malo dijete!Pazite vi sad-kako se ja ne znam pokupit doma kad odem negdje,kako sam ja bezobrazma,kak nemam obzira prema drugima jer i njima je vrijeme za spavanje,kak sam govorila cijelo brijeme da ce mala u 21 bit u krevetu,ko zna kad ce sad zaspat-starija kcer…..Sad nemam onu ikonicu pistolja nazalost!Eto male sad kod njega,cvili da ne moze zaspat!I sta reci?

Haha a covjece… Evo posudujem ti 🔫😂😂

Hvala!Mene samo zanima sta sam Bogu zgrijesila da njega moram trpit???Psmtr

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    26. Rujan 2017. 21:49

Ugolina

mamika3

Moja buhtlica naucila uhvatit igracku!I odmah u usta…Ha ha…Jos je to grub pokret,ali naucila je…Preslatka je!Ja ne znam kak mm moze doci s posla,ne vidi ju cijeli dan,obrati joj se jedamput i to je to!Nit ju uzme da se igra s njom,nit joj prica….A ja ne mogu izdrzat da ju ne uzmem…Ako se desi da smo puno van stana ili da doma hoce biti u viperu malo duze,znaci da ju ne nosam,moram ju uzeti!Pa kad se nasmije ne mogu ,a da se ja njoj ne nasmijem!Fakat ga ne razumijem!On duze drzi mob u rukama nego nju!Sa velikima se poigra,s njom ne!Ali neka,naucit ce i ona hodat pa ce ga gnjavit!Mogla bih ju naucit da mu mobitel izbije iz ruke!

Ja bi ga ubila u pojam zbog toga 🔫

Ma nemres nis...To je tako prokleto debelokozno da nicim ne mozes doprijet do njega!Kaj god rekla ili napravila!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    27. Rujan 2017. 09:27

Uspjela sinoc M preselit u kindu da se mozemo normalno zaljubit na svom velikom, mekanom krevetu!!!! 💪💪 
    Pa se budio u 1 i 4 i od 4 je opet kod nas. Place kad mu mijenjam pelenu preko noci, hoce da ga ostavim na miru a moram promijeniti jer bude ogromna. Onda mi je ujutro pola kreveta mokro.
    Ugolina, super za spavanje. Ja ne znam kako bi moj zaspao bez mene. Obavezno mi ruku stavi medu cice i slata me dok ne zaspi. Sumnjam da bi mu to koja teta dala.
    Mamika, ah muski..... Nekad su bas gamad.

mamika3
    27. Rujan 2017. 12:18

Lucy16

Uspjela sinoc M preselit u kindu da se mozemo normalno zaljubit na svom velikom, mekanom krevetu!!!! 💪💪
    Pa se budio u 1 i 4 i od 4 je opet kod nas. Place kad mu mijenjam pelenu preko noci, hoce da ga ostavim na miru a moram promijeniti jer bude ogromna. Onda mi je ujutro pola kreveta mokro.
    Ugolina, super za spavanje. Ja ne znam kako bi moj zaspao bez mene. Obavezno mi ruku stavi medu cice i slata me dok ne zaspi. Sumnjam da bi mu to koja teta dala.
    Mamika, ah muski….. Nekad su bas gamad.

Ha ha ha.....Slatanje...Bravo za normalno zaljubljivanje!Ako nesto pomaze kupi onu plahtu kaj ne propusta,to sam ja imala za malu!Jedino ako mu bodi nije ful mokar pa da se ne prehladi!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    27. Rujan 2017. 13:12

Lucy16

Mamika, ah muski….. Nekad su bas gamad.

Aaahahaha, zato uvijek savjetujemo roditeljima odvikavanje od cice prije dnevnog spavanca jer im bude u vrticu to bas koma... Imala sam u zadnjim jaslicama prije ovih dijete koje se tako uspavljivalo,ajme koji uzas je to dijete prozivljavalo u vrricu,koliko suza je prolio,promukao bi od plakanja... Eh,da mi je tada ova pamet i iskustvo rekla bi joj da nema spavanja dok ga ne skine sa sise...
    Evo recimo,jos uvijek dojim zlicu navecer i nocu,prek dana joj ne dajem od tam negdje mjesec prije kretanja u vrtic,negdje prek ljeta, i kad sam krenula radit,tjedan dana prije ju muz samo uspavljivao,kasnije moji starci i bez problema tu sad spava...da se razmemo,tulila je u pm,ona tamo muzu,a ja u drugoj sobi jer nisam to mogla slusat,al slozila sam si u glavi da bolje njemu nego njoj nepoznatim odgojiteljima...i super da je tak

Ugolina
    27. Rujan 2017. 13:20

Inace,kak ste mi? Ja radim, kak mi to zovemo,popodnevnu sihtu...do 16:15 sam tu... Vecina spava,jos dvoje,troje tvrdokornih se neda al budu i oni...malo me glava boli,vec sam si popila lekadol 🔫 vrijeme me ocito puca..
    Konacno sam docekala i dan da mi je auto na ugradnji plina 💪🎉 tako da ce mi tata posudit svoj auto dok to nebu...veselim se buducoj jeftinijoj voznji jer ovo je nemoguce za tankat vise,pa ne mogu tolike novce davat za bengu  🔫 uzas... Tak da jeeej..malo sam se istrosila,al dugorocno ce se isplatit... 

Lucy16
    27. Rujan 2017. 20:36

Joj Ugolina, napravila sam gresku danas. Isli voziti onih 16 m drva sta nas dopalo i vodila M sa nama, bio u kolicima dok smo mi natrpali. Dosli doma u 18.15, njemu se spava. Kao idem ga staviti malo, zao mi da se pati kad nije mogao spavati kad je trebao. Probudim ga u 19 da ne produzi predugo. Ono plac, vristanje,.... Nezadovoljan svime. Okupam ga na brzinu i da cu ga vratit spavati... Samo se vrtio i nista. Sad se igra. Nadam se da nece predugo.

Ugolina
    27. Rujan 2017. 20:52

Lucy16

Joj Ugolina, napravila sam gresku danas. Isli voziti onih 16 m drva sta nas dopalo i vodila M sa nama, bio u kolicima dok smo mi natrpali. Dosli doma u 18.15, njemu se spava. Kao idem ga staviti malo, zao mi da se pati kad nije mogao spavati kad je trebao. Probudim ga u 19 da ne produzi predugo. Ono plac, vristanje,…. Nezadovoljan svime. Okupam ga na brzinu i da cu ga vratit spavati… Samo se vrtio i nista. Sad se igra. Nadam se da nece predugo.

😲😲😲😲  a covjece..cek,nije uopce spavao tijekom dana??

mare1989
    27. Rujan 2017. 21:01

Vecer cure
    Samo da vam se javim da sam ziva i da nista ne stignem 😥😥
    Budem se ujutro javila i sve procitala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.