Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    23. Rujan 2017. 12:21

Lucy ae. Moja se ne da iz kuće. Više neće ni na kontrole. Breusova terapija joj valjda pomaže. A i meni/nama bi dobrodošle one tablete za podizanje raspoloženja. Ne mogu se sjetit kako se zovu. Drž mi se 😘

Ugolina
    23. Rujan 2017. 12:39

Lucy16

Hvala, Abies. 🤗 Ona i tata su bas psihicki koma. Ona boluje vec 4. Godinu. On joj sve pomaze i sve radi po kuci. Ona je sad u onom filmu " bolje da me nema, samo se patim, sta me Bog drzi….". On je danas rekao da ne moze to slusati vise. Ona opet nije htjela piti antb, nista jesti ni piti, place. Kako je to tesko kad ne mozes nikako pomoci a gledas ih tako?? I onda moj muz nesto meni kaze, zasto sam neraspolozena, ….. On to nista ne zna ni ne vidi, a meni se ne da objasnjavati. Jednostavno ne razumije. Misli da je dovoljno nju odvesti dr.i to je to.

😥 bas mi je zao sto to prolazis

mamika3
    23. Rujan 2017. 13:41

Lucy16

Hvala, Abies. 🤗 Ona i tata su bas psihicki koma. Ona boluje vec 4. Godinu. On joj sve pomaze i sve radi po kuci. Ona je sad u onom filmu " bolje da me nema, samo se patim, sta me Bog drzi….". On je danas rekao da ne moze to slusati vise. Ona opet nije htjela piti antb, nista jesti ni piti, place. Kako je to tesko kad ne mozes nikako pomoci a gledas ih tako?? I onda moj muz nesto meni kaze, zasto sam neraspolozena, ….. On to nista ne zna ni ne vidi, a meni se ne da objasnjavati. Jednostavno ne razumije. Misli da je dovoljno nju odvesti dr.i to je to.

Meni ovo bas tuzno!Koliko vidim zahvatila ju je depresija zbog svega!Pretpostavljam i zbog zdravlja,godina...Saljem vibrice......

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    23. Rujan 2017. 16:39

E,samo jos jedan primjer onoga sto sam rekla da me se sveki boji ko vrag tamjana 😂
    Mala zeli gledat slike na njenom mobitelu i kaze sveki, jel smije ona gledat? Ja velim da smije,a ona kao maloj kaze aaahaha 😂😂😂 onda cemo kratko samo pogledati al ovak izdaleka da nebi bilo spotancije 😂😂😂😂💪

mamika3
    23. Rujan 2017. 17:00

Ugolina

E,samo jos jedan primjer onoga sto sam rekla da me se sveki boji ko vrag tamjana 😂
    Mala zeli gledat slike na njenom mobitelu i kaze sveki, jel smije ona gledat? Ja velim da smije,a ona kao maloj kaze aaahaha 😂😂😂 onda cemo kratko samo pogledati al ovak izdaleka da nebi bilo spotancije 😂😂😂😂💪

Kaj si zbilja tak opasna?Ili je to samo za svekrvu?Ha ha....Salu na stranu....Dobro je sta te hoce poslusat!Ima takvih koje rade po svom,dopustaju sta mame ne daju,a na kraju dijete ne zna kaj smije,a kaj ne!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    23. Rujan 2017. 17:11

Vikend zatisje....Muz otisao vozit,veliki na rockasu....Cekam da se mala probudi pa cu i ja malo navrstit...Znate kak je izgledalo moje spremsnje?Ona vristi jer hoce paznju,a ja se hocu otusirat i kosu oprat!Stavila ju u viper i s njim u kupaonu...Tam je i zaspala!Cak sam se i nasminkala!Nisam dugo izgledala ko zensko!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    23. Rujan 2017. 17:49

Aaaahahaha i evo je opet, svaki put kad kraj mene prode ponavlja: mamice,mi smo rukice prali...i sad vani, mama dirali smo travicu pa idemo oprati rukuce u toploj vodi 😂😂😂😂😂 zivi pis

Ugolina
    23. Rujan 2017. 21:59

mamika3

Ugolina

Kaj si zbilja tak opasna?Ili je to samo za svekrvu?Ha ha….Salu na stranu….Dobro je sta te hoce poslusat!Ima takvih koje rade po svom,dopustaju sta mame ne daju,a na kraju dijete ne zna kaj smije,a kaj ne!

Tocno! Njegovi su po tom pitanju fkt super..nema sanse da ce nesto na svoju ruku,uvijek prvo pitaju

Ugolina
    23. Rujan 2017. 22:00

mamika3

Vikend zatisje….Muz otisao vozit,veliki na rockasu….Cekam da se mala probudi pa cu i ja malo navrstit…Znate kak je izgledalo moje spremsnje?Ona vristi jer hoce paznju,a ja se hocu otusirat i kosu oprat!Stavila ju u viper i s njim u kupaonu…Tam je i zaspala!Cak sam se i nasminkala!Nisam dugo izgledala ko zensko!

😂😂😂😂😂👍

Ugolina
    23. Rujan 2017. 22:05

Nigdje nikoga... Ajde sanjarka ce sutra navecer... Ilani mi dugo nema ?!? 
    Bas me zanima kako su nam sandric i lovre?
    Tpol i cupavica takoder?
    Ejic nas skroz napustila...
    Mare,kako tvoja ekipa?
    Abies,kad dodes ti sa svojom ekipicom u zg za vikend,a da je lijepo vrijeme,javi se za neki parkic da ove nase trculjke prosecemo 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.