Mamika, koje olaksanje, ha?? Drago mi je.
Bila kod mame malo. Ne mogu od M napraviti sve sto bi htjela. Ne moze puzati svzda a n
Sad normalno funkcioniram pa mogu nesto i napisat!Ili mi se cini ili je pustos ovih dana!Abies. Jesu cure na viberu?
Ugolina Super za zlicu i adaptsciju!Vidis da je dobro krenulo!Ni njoj jadnoj nije lako!E,kaj fakat viris iza nekog stabla da te ona ne skuzi?Ha ha ha…
Lucy Jel moze mama hodati?Ili se muci?
Tpol Faza grljenja?Ajoj…Nista sladje od tih malih rukica i njihovih izljeva ljubavi
Hahahaha,ne iza stabla nego iza zida…al trudim se ne spijat
Hahaha ....Trudis se pa ak uspije!Ha ha ha...Razumijem te!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika, koje olaksanje, ha??? Drago mi je.
I razmisljam prijeci na pilule. Pazimo mi, ali cim malo kasni ja sam u brizi mada znam da nista ne moze biti. Ali posto dojim, trebaju neke blage pilule, ne m
Ja sam bila na Novynette dosta dugo,al nakon nekog vremena ko da mi vise nisu odgovarale!Nekako sam jednistavno bila nonstop zivcana i napeta...Inace nisam takva pa sam ti povezala s tim!Ne znam da li je moguce,pitat cu ginicku!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hahaha... Objavilo mi postove iako me izbacilo svaki puta sa sajta prije nego sam zavrsila.
Hahaha… Objavilo mi postove iako me izbacilo svaki puta sa sajta prije nego sam zavrsila.
A ja cekam da ih zavrsis....
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Vecer cure
Ja nikako doci do foruma,jos se nisam ushodala sa svime.
Mamika jeeeej sto nije trudnica😉 bit Ce sve u redu
Ugolina dobro ti podnosis da samo viris zlicu ja bi sigurno svaki put isla da je gnjavim😁
Ja se radujem suboti svekrici mi dolaze pa cu malo odmoriti. Isli smo sireni krv vaditi sve je u redu,urin kad stignemo tj kad ulovimo. Mm radi od jutra do mraka,jadan sirenu jucer nije vidio cijeli dan tek kad se probudila oko 23h i derala se njam njam pa ju je on uzeo dok sam joj ja pripremila da jede.Frajerica se pocela buditi u 6h svako jutro ja budem koma jer mi vristi iznad glave ako ne ustanemo.
Pokusat cu se cesce javljati 😘😘😘
Jutrekoooooo.....
Brojcana Svaki put kad se javis gledam na tickeru koliko ti je jos ostalo!Kako se osjecas?Drzim fige da Neli uspije zaspati prems planu!Ak stignes,javi kak je bilo na pregledu
Mare Napokon da i tebe vidim!Znas sta,uz toliko obaveza se i ne cudim sto te nema cesce!A jos i ajvar ides radit...Haha...Kako na treninzima?Ljubi djecu!
Ugolins,Abies…Petak je danas!Veselite se vikendu pretpostsvljam?
Sanjarka Cekam nedjelju da dodjes
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Danas vodim velike kod frizerke,za rucak riba i krumpir!Kasnije sin ide na rockas,a sutra oboje idu na rockas!Za sutra se najavili nadi vjencani kumovi,ujedno i krsni od sina!Joj,jedva cekam da se napokon vidimo....Moja buhtlica pocela vristati,kao Sirena od Mare...Vristi kad joj netko prica od srece,vristi kad netko ode od nje jer se naljuti,vristi kad se igra sa onim igrackicama u viperu...Jucer mala dosla iz vrtica i odmsh k njoj....A ova se raspametila-smijala se,vristala od veselja....To je prvi put da se tako jako razveselila nekom!Preslatka je bila!Ja kazem da je ona nase kucno veselje!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hej!
Mamika a tak veselim se i ne vikendu. Da jer sam doma, ne jer će mm zbrisati. Šuma puna berača gljiva. Zeznuli me za auto pa sam sa svojim na terenu. Još i radnika vozim. Kolegijalna ekipa. Poslije sjekači za završetak sječe rade neki roštilj. Gadi mi se ići. Razgovori nogomet i piće, i kladionica. Ovi munjeniji sex.
Jučer cijepili petru. Mačka 84 duga 11.200 debela. Zasad super. Nek i ostane tako.
I od prekjučer nam fora vikat vruće
Bok mame...mene nije bilo tu do sad bas.
Moj Toni ide na pregled iduci pon kod djecijeg kirurga jer imamo problemcice sa kozicom na piši i sa testisima koji se malo spuste malo ne i prekjucer smo potvrdili kod moje gin da ce Toni dobiti u prvom mjesecu malog bracu
Sortiraj odgovore
Najstariji