Ja moram obavit medicinu rada,pa sad cekam... Uzeli mi krv urin.. Sto li je sljedece
Eh da, tak ti to Ugolina nakon 10ak god veze +braka. Mamika veliš da je menopauza. Kako god, malo je bolji. Al mislim da oluja slijedi.
Bili jutros na terenu. Odradili dio. Ok. Ured. Za ministarstvo neke tablice. I radim... I nestane struje. Naravno nisam sacuvala. Sutra nanovo. Bar imam rukopis. Bla bla s tajnicom i skužim da nemam one kvačice na naušnici. 😠
Tpol kako je danas? Nadam se da ste na kraju viroze.
Danas trebala petra pedijatru na sistematski (s 12mj) i cjepivo no dr nema pa se odgodilo.
U rasporedu servis auta i zubarica ovaj tjedan. Ode lova fuć.
Ja moram obavit medicinu rada,pa sad cekam… Uzeli mi krv urin.. Sto li je sljedece
Isto ko svugdje!Cekas dva,tri sata....Upoznas i drugu smjenu!Mozda i rucak dobijes!Ha ha....Sala!Da ti skratim cekanje!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja moram obavit medicinu rada,pa sad cekam… Uzeli mi krv urin.. Sto li je sljedece
Isto ko svugdje!Cekas dva,tri sata….Upoznas i drugu smjenu!Mozda i rucak dobijes!Ha ha….Sala!Da ti skratim cekanje!
😂😂 kaje najbolje,bila gotova 20 min kasnije
Eh da, tak ti to Ugolina nakon 10ak god veze +braka. Mamika veliš da je menopauza. Kako god, malo je bolji. Al mislim da oluja slijedi.
Bili jutros na terenu. Odradili dio. Ok. Ured. Za ministarstvo neke tablice. I radim… I nestane struje. Naravno nisam sacuvala. Sutra nanovo. Bar imam rukopis. Bla bla s tajnicom i skužim da nemam one kvačice na naušnici. 😠
Danas trebala petra pedijatru na sistematski (s 12mj) i cjepivo no dr nema pa se odgodilo.
Znaci jos dvije i ja bum tak 😵😵😱😱😱😱😱😱😱😂
Zlicu jedva uspavali 😵😵😵 ajme protesta i deracine...
Inace,nema temp i nos puno manje curi,skoro uopce vise ne..znaci koje je to zanimljivo i pametno dijete..ona sama nas zica da joj usisamo nos 😍😂😂😂😂 pokazuje na usisavac i pocne ko smrcat haha,i pitas ju dal zeli da joj pocistimo nos,a ona se sva nasmijesi i ono da da 😂😂😂 skuzila zenska da joj lakse u zivotu kad nema smrklji u nosu hahaha
Ugolina, zadnja recenica 😂😂😂😂
Abies, mi smo 10 g zajedno, ali nam nije tako zanimljivo. Ali je ovo 3. g braka i bas je pocela tesko. Nadam se sa cijela nece biti takva.
Danas.... Opet zivci na 1000.
Dosla muzeva tetka iz Njemacke i najavili se danas popodne. Ja pripremam veceru jer idu prvo kod sveki (svojoj sestri jel) na rucak. Ocekujem njih dvoje, tetku i tetka. Kad ono uz njih sveki, djever i njegova cura!!!! Znaci bili su svi zajedno sad kod sveki i svi se opet preselili k nama??? Jel to ok? Sta je najbolje, to je tako sa svakim njihovim gostima. Tko god od muzeve strane dode, pogotovo ako je jos od sveki, ona obavezno a nekad i djever i jetrva isto dodu k nama uz te goste!!! Pa ljudi su dosli k nama. Kad budu htjeli vas vidjeti, doci ce k vama. Muzu to drago naravno. Sta je tu problem??
Radila puding s keksima u zdjelicama pa nisam imala dosta jer sam racunala na nas 4 pa sam vadila pola iz svake zdjelice.
Ugolina, zadnja recenica 😂😂😂😂
Abies, mi smo 10 g zajedno, ali nam nije tako zanimljivo. Ali je ovo 3. g braka i bas je pocela tesko. Nadam se sa cijela nece biti takva.
Danas…. Opet zivci na 1000.
Dosla muzeva tetka iz Njemacke i najavili se danas popodne. Ja pripremam veceru jer idu prvo kod sveki (svojoj sestri jel) na rucak. Ocekujem njih dvoje, tetku i tetka. Kad ono uz njih sveki, djever i njegova cura!!!! Znaci bili su svi zajedno sad kod sveki i svi se opet preselili k nama??? Jel to ok? Sta je najbolje, to je tako sa svakim njihovim gostima. Tko god od muzeve strane dode, pogotovo ako je jos od sveki, ona obavezno a nekad i djever i jetrva isto dodu k nama uz te goste!!! Pa ljudi su dosli k nama. Kad budu htjeli vas vidjeti, doci ce k vama. Muzu to drago naravno. Sta je tu problem??
Radila puding s keksima u zdjelicama pa nisam imala dosta jer sam racunala na nas 4 pa sam vadila pola iz svake zdjelice.
Naravno da mu je drago kad to mamica orgsnizira!Ako mene pitas,nije to u redu,tako se uvalit nekome!Nekulturno ili bezobrazno,kaj god odaberes,!Ti si jos i dobra,dijelis puding!Ja sm jednom popizdila kad mi je mama nenajavljeno dosla,skuzila je pa otad zove!Trebas ti imati volovske zivce za sve to!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Isto ko svugdje!Cekas dva,tri sata….Upoznas i drugu smjenu!Mozda i rucak dobijes!Ha ha….Sala!Da ti skratim cekanje!
😂😂 kaje najbolje,bila gotova 20 min kasnije
Sta?Imas vezu,jel??
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Bili jutros na terenu. Odradili dio. Ok. Ured. Za ministarstvo neke tablice. I radim… I nestane struje. Naravno nisam sacuvala. Sutra nanovo. Bar imam rukopis. Bla bla s tajnicom i skužim da nemam one kvačice na naušnici. 😠
Znaci jos dvije i ja bum tak 😵😵😱😱😱😱😱😱😱😂
Hahaha....Ma ne bus!Salu na stranu,! Sve ovisi o osobama i njihovom odnosu,a ne o vremenu koje je netko proveo zajedno!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji