Daklem, idem spat, samo da vam kazem laku noc! U sest ujutro me ceka dovrsavanje rucka 😂😂😂 jutros sam mahune kuhala hahaha… Sutra neki prilog i za malu dovrsit…
Uglavnom,koma sam jer skoro citav dan sutra necu nis jesti jer idem na uzv abdomena… Nis strasno,sutra cu vam rec zasto.. Al narucena sam u cetri popodneeeee waaaaaaaaa… Smijem sutra pojesti zgance oko 10-11 i do pregleda nista… U zivotu ne volim jesti samo jednu stvar - ZGANCEEEEEEEEE vec sad mi je muka 😭😭😭😭😭
Kak imas volje ujutro za kuhanjem?Mislim znamda moras,al kaj ti nije bolje jos odspavati malo?Ja sam oduvijek kuhals prije ili poslije posla .Tako ti je jednostavnije?Joj,ja volim zgance i gore stavim kiselo vrhnje!Samo tu kombinaciju klopam
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobro jutro,cure!Napokon sunce!Napokon nema kise!Danas mogu birati,ili cu sina vodit na judo ili cu ici maloj na roditeljski!A to mi se neda!Rekla teta da je vazno,al sumnjam da je bas tak vazno!Ma joj,dok sam bila trudna bila sam na svakom roditeljskom,informativnim razg,informscijama u skoli....A sad mi je malo za buhtlicom,makar je ona dobra!Muz,ko za vraga radi do pola 7!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika, ovaj prvi roditeljski je vazan jer vas upoznaju s pravilima, obavezama i posljedicama, zakonima, novostima, itd.... Tako da znas sto da ocekujes, sto skola trazi od djece i roditelja. I traje malo duze. Zar nemate e dnevnike, da ne moras ici toliko na informacije??
Opet 5 budenja. Ne znam kako funkcioniram vise uopce ovako. Bojim se da mi M dugo nece poceti spavati cijelu noc.
Mamika, ovaj prvi roditeljski je vazan jer vas upoznaju s pravilima, obavezama i posljedicama, zakonima, novostima, itd…. Tako da znas sto da ocekujes, sto skola trazi od djece i roditelja. I traje malo duze. Zar nemate e dnevnike, da ne moras ici toliko na informacije??
Opet 5 budenja. Ne znam kako funkcioniram vise uopce ovako. Bojim se da mi M dugo nece poceti spavati cijelu noc.
Evo bas danas dobili one lozinke za e-dnevnike!Ali volim ti osobno otic na informacije,tam sve detaljno doznam!Mislila sam na ovaj u vrticu roditeljski,da mi nije toliko vazan!A i ako nekaj trebam,pitam Ugolinu!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Daklem, idem spat, samo da vam kazem laku noc! U sest ujutro me ceka dovrsavanje rucka 😂😂😂 jutros sam mahune kuhala hahaha… Sutra neki prilog i za malu dovrsit…
Uglavnom,koma sam jer skoro citav dan sutra necu nis jesti jer idem na uzv abdomena… Nis strasno,sutra cu vam rec zasto.. Al narucena sam u cetri popodneeeee waaaaaaaaa… Smijem sutra pojesti zgance oko 10-11 i do pregleda nista… U zivotu ne volim jesti samo jednu stvar - ZGANCEEEEEEEEE vec sad mi je muka 😭😭😭😭😭
Kak imas volje ujutro za kuhanjem?Mislim znamda moras,al kaj ti nije bolje jos odspavati malo?Ja sam oduvijek kuhals prije ili poslije posla .Tako ti je jednostavnije?Joj,ja volim zgance i gore stavim kiselo vrhnje!Samo tu kombinaciju klopam
To samo kad mala i muz ostaju sami doma jer necu da mi dijete gladuje haha,muza ko sljivi!!! A on bi ju hranio sendvicem ili tak necim... Od sutra cu da papa u vrticu
Mamika, ovaj prvi roditeljski je vazan jer vas upoznaju s pravilima, obavezama i posljedicama, zakonima, novostima, itd…. Tako da znas sto da ocekujes, sto skola trazi od djece i roditelja. I traje malo duze. Zar nemate e dnevnike, da ne moras ici toliko na informacije??
Evo bas danas dobili one lozinke za e-dnevnike!Ali volim ti osobno otic na informacije,tam sve detaljno doznam!Mislila sam na ovaj u vrticu roditeljski,da mi nije toliko vazan!A i ako nekaj trebam,pitam Ugolinu!
Haha moze!!! Uvijek na raspolaganju 😘
Mislim da dok god je na sisi da ti nebu prespaval!!! Moja jos nije prespavala
Dan mame!
Evo i mene malo. Stalno neka strka. Nikolina mi je danas malo "sumnjiva",nekako neraspolozena i zaspala je vec u podne. Nadam se da nije nista,da je samo premorena od nemirnih noci koji su se bas zaredale zadnje vrijeme.
TPol ,Lucy to s pokrivanjem i kod nas je problem.Sada je stavljam na spavanje u dugoj pidami sa stopalima i ispod jos bodi,nocas sam i prozor zatvorila jer mi se cinilo da joj je hladno,a cijelu noc borbe s pokrivanjem,ko da ima senzor,osjeti da sam je pokrila i odmah nogama lamace. Reko kad bas zazimi ici ces spavati u skafanderu
Ugolina kako si?
Mamika, jesi odabrala izmedu treninga i roditeljskog?
Ovo vam moram ispricati jer kipim i moram to nekom reci! Danas je bio sprovod jednom susjedu.Covjek je mladi od mojeg muza,dobar,vrijedan bio,imao dvoje djece,sad su vec odrasli. Sjecam se kako ga je kcer obozavala,trcala bi njemu u zagrljaj kada se vracao s posla. I danas jedna baba,susjeda, nakon sto je dosla sa sprovoda ( ja nisam isla, nemam kud sa Nikolinom) prica mi kako je njegova kcer,od pokojnog jel,zamisli uzasa, imala je na nogama najlonke boje koze a ne crne i kako su to svi primjetili i kako to nije uredu! Pa sta je tim ljudima????!!!!!! Nemam rijeci! Tu susjedu sam skoro opsovala i sve ostale babe skupa s njom. Nemaju postovanja ni obzira ni prema pokojnom ,ni prema shrvanoj obitelji. Kakvi su to ljudi? Ili ja tu nesto ne kuzim?
Dan mame!
Evo i mene malo. Stalno neka strka. Nikolina mi je danas malo "sumnjiva",nekako neraspolozena i zaspala je vec u podne. Nadam se da nije nista,da je samo premorena od nemirnih noci koji su se bas zaredale zadnje vrijeme.
TPol ,Lucy to s pokrivanjem i kod nas je problem.Sada je stavljam na spavanje u dugoj pidami sa stopalima i ispod jos bodi,nocas sam i prozor zatvorila jer mi se cinilo da joj je hladno,a cijelu noc borbe s pokrivanjem,ko da ima senzor,osjeti da sam je pokrila i odmah nogama lamace. Reko kad bas zazimi ici ces spavati u skafanderuUgolina kako si?
Mamika, jesi odabrala izmedu treninga i roditeljskog?
Ovo vam moram ispricati jer kipim i moram to nekom reci! Danas je bio sprovod jednom susjedu.Covjek je mladi od mojeg muza,dobar,vrijedan bio,imao dvoje djece,sad su vec odrasli. Sjecam se kako ga je kcer obozavala,trcala bi njemu u zagrljaj kada se vracao s posla. I danas jedna baba,susjeda, nakon sto je dosla sa sprovoda ( ja nisam isla, nemam kud sa Nikolinom) prica mi kako je njegova kcer,od pokojnog jel,zamisli uzasa, imala je na nogama najlonke boje koze a ne crne i kako su to svi primjetili i kako to nije uredu! Pa sta je tim ljudima????!!!!!! Nemam rijeci! Tu susjedu sam skoro opsovala i sve ostale babe skupa s njom. Nemaju postovanja ni obzira ni prema pokojnom ,ni prema shrvanoj obitelji. Kakvi su to ljudi? Ili ja tu nesto ne kuzim?
Stvarnoooooo?!?!?????? Dzizs krajst, debilnih babetina!!! Daj zamisli haha
Inace sam dobro,ilani,hvala na pitanju 😊 evo bas cekam za taj uzv abdomena.. Uglavnom, vec nekoliko godina imam uzasne,grozne bolove u cijelom trbuhu ako pojedem: friske krastavce,frisku papriku, bananu, jaja, po novome i sir... Znaci umireeeem... A sve do jedne namirnica na kojima sam odrasla i jela citav zivot... Dr.sumnja na zucne kamence pa me poslala na uzv..ako nije to onda bi trebala ic na preglede s ove gastro strane... Mislim da je jednostavnije onda prvo ic na ultrazvuk 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji