Dobar dan mame!
Beba spava,jedna seka u skoli,druga pise zadacu,decki na poslu,rucak gotov davno,setnja-nabava obavljeni Mali predah uz kavicu i forum pa idemo dalje.Pocela sam prakticirati jedan savjet sa interneta-jedan dan,jedna obavljena stvar.Jedna! Naravno,ne racunajuci svakodnevne rutinske obaveze poput rucak ,ves i t.d Zasada mi dobro ide. Jucer je to bilo ciscenje kupaone,danas kompot od breskvi za zimnicu,sutra mozda sredim frizider ili ormar curama. I nema sekiracije-joj pa htjela sam jos ono i ono. Jedan dan- jedna stvar.
Mamika,tvojoj buhtljici SRETAN MINIC!!! Ajme kako dugo nisam ovo napisala,bas mi je toplo oko srca sad
Ja bih isto pricekala sa pesekom. Pa to je obaveza velika. Nama macku zgazio auto bas kada sam bila s nikolinom u rodilistu pa nisam dala vise nikakve ljubimce da imaju sve do nedavna. Zbog bebe i zbog mene,treba to uciti na red,veterinaru voditi i t.d Prije mjesec dana dosla nam u dvoriste sama neka mala maca pa smo je nahranili i tako je i ostala .
Abies,joj bas su sad jutra prohladna a ti na terenu. A jesen tek stize. Obozavam sumu ali ne bi ti u kozi bila.Da se drzis ureda? ne mozes birati?
Brojcana, Neli radi show znaci po noci? Nadam se da ce zubice brzo van da se vrate mirne noci. Nama se smirila situacija al trojke jos nisu vani,znaci mogu ocekivati uskoro opet kaos.
Brojcana takvo uspavljivanje imamo preko dana jer se non stop vrti i nikako se smiriti da zaspi. Ajd, sad se budi oko 3 puta. Nacica malo i spava dalje. Mislim da i njemu zubi idu jer sve zivo grize i osuo se oko usta.
Mamika i ja mislim da je prerano za novog ljubimca.
Abies, bbbbrrrrrr, ne volim mokro vrijeme. Sta si ti sumar?? Tj.sumarica?? 😂😂😂
Lucy da da šumar sam! A baš i nema izbora ured teren.
Odeš na naš napraviš novi ticker od 1god i forum pseudo copy profilni potpis
Lucy koje ti ono imaš razrede? 1-4?
Sin mi postaje predškolac. Ja bi da ide sa 7,5 muž sad sa 6,5 (rođen u ožujku). Kako znati jel sazorio za školu???
Poanta pitanja...ja nisam sazorila! Posao škola dvogodišnjakinja divlja. Na muža ne računam
Vecer cure
Ja nikako stici nista ,zvanično zakazuje😁😁
Svaku vecer trening,svako jutro vozi Issu pa po kuci,pa po nju,rucak,sirena i itd😱😱
Issi je jako lijepo u maloj skoli,sa srecom ujutro ide i vraca se kuci. Meni je dobro sto malo budem sama sa Leom pa se njemu posvetom. Jucer me iznenadio da zna boje,ucila sam ga i nista nije znao i jucer puf ali bas me usrećio sunce moje.. veceras smo imali goste koji su neku vecer bili iznenada,ali nema veze to su od mm rodak sa curom. Dok su oni veceras pekli meso ja sam otisla na trening odradila svoje dosla kuci i jela sampinjine,tikvice i papriku i pileća prsa sa grilla😊😊
Pozdtav svima
Mimika bas mi zao zbog psa
Ugolina joj jadna zlica nju bolilo tako jako 😞😞😞
Abies joj smrzavanje po šumi drži se '
Ilani sviđa mi se ovo što si napisala jedan dan jedna stvar mislim da cu to i sebi uvest
Kod nas nije dobro . Cupavica oma temp 40 spuštam sa čepićima ali spusti se do 38,5 ... sinoć smo se zato požurili i vratili .. jutros smo bilo kod pedice izvadila je krv i kaže virus skidat samo temp ... i kaže slabokrvna je - probat popravit sa hranom za 3mj kontrola ... a jadna nije se danas ni igrala nista kolko joj je to jako
Stavljam joj obloge na čelo jos dodatno
Abies uziva u druzenjem sa muzem😂😂
Mamika kako ste?
Lucy nadam se da Ce se frajer mali popraviti i da pusti malo mamu da odmori i naspava se
Ugolina jadna zlica,nek sto prije joj izadu i da je ne muce puno
Tpol pusa cupavici,sad puno hrane koja je bogata zeljezom. Nek sto prije joj prode temp
Ilani prosao prvi tjedan skole,sta kazu klinci jesu li pozelila skolu😉😁 kako je Nikolina?
Sortiraj odgovore
Najstariji