Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    10. Rujan 2017. 07:40

Dobro jutro 
    🍵🍵🍵🍵🍵🍵☕☕☕☕☕🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍩🍩🍩🍩🍷🍷🍷🍸🍸🍸🍸
    Sanjarka a mis maleni te pozeli pa samo tebi hoce
    Ugolina kako je zlica? Bravo za dobru berbu i 🍷 vino
    Tpol kako je cupavica? 
    Lucy kako ste ti i Mateo?

mare1989
    10. Rujan 2017. 07:43

Mi smo jucer imali katastrofa dan
    Sirenu sam bila nosila od 4-6.30,nosala,ljuljala i na kraju je u kolicima zaspala. Ne znam sta joj je moglo biti,da li to sto joj dvojke izlaze ili sto joj se dole crvenilo. Cijeli dan sam bila kao zombi ,a oni kao da znaju da sam ja nikakva i oni bili jos gori. Danas nigdje ne mozemo jer je oblacno i kisa

Ugolina
    10. Rujan 2017. 12:06

TPol

Mimika ma ja pitam za hodanje jer sam mislila da će već prohodat samostalno , voli puzanje … al dobro ima vremena hehehe
    Ugolina brzo ozdravite ! Jadne naše bebice
    Lucy i kako si skidala temp s čepićima ? Nama ne ovo prva temperatura pa sam malo paničar

I da jutros opet 39,5 i počela je plakat i dobije proljev i place i kažem ja muzu neka nazove hitnu pa neka pita jel to normalno , plus sva je požutila u licu … i dođu oni nama neka doktorica stara i dva dečka … pregleda ju kaže ok je mozda je i zubi muče kao sve se to sastalo . I kaže jos neka joj pustim temp da ne skidam 😑… ja čekam do 39,5 al dalje ne …sutra je 3 dan valjda će popustit

😲 kuri jadna cupavica... 😘 nek brzo ozdravi

Ugolina
    10. Rujan 2017. 12:40

mare1989

Mi smo jucer imali katastrofa dan
    Sirenu sam bila nosila od 4-6.30,nosala,ljuljala i na kraju je u kolicima zaspala. Ne znam sta joj je moglo biti,da li to sto joj dvojke izlaze ili sto joj se dole crvenilo. Cijeli dan sam bila kao zombi ,a oni kao da znaju da sam ja nikakva i oni bili jos gori. Danas nigdje ne mozemo jer je oblacno i kisa

😲 a ti se isto brate napatis

mamika3
    10. Rujan 2017. 17:33

Hej,cure,evo malo i nas!Jucer smo bili u berbi,ne znam koliko ima vinaNisam nista radila,pazila sam na maluA neki dan kaze muz da mali ima utakmicu!Ja omah zovem svog tatu da dodje,svekar vazno kaze da ce doci...Na kraju to bila trening utskmica,a ne prava!Mogla sam bit doma i sredjivat kaos u stanu,izgubila sam cijelo dopodne,a kaos ostao!Bila sam legla sa buhtlicom,inace ne spsvam popodne,a sad ko za vraga dodje sin pitat jel moze van pa onda mala pita isto pa dodje muz na zaljubljuvanje!Ni odmorit ne mogu pa sam bila ljuta!Rekla sam muzu misljenje vezano uz novog cucka,on kao razumije i slozi se!A moj svekar rekao djeci da ako ce njegova kujica imati male sad najesen da ce im dat jednog!Ovi presretni....Zaboravili odmah sto smo pricali o gubitku!!Digla mi se kosa na glavi!U pms-u sam,zderem sve!Vidim da ima par bolesnih malisa,zelim vam da malci brzo ozdrave!!!!!!!!!!Pojela sam cips idem po sladoled! 

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    10. Rujan 2017. 18:24

TPol, isli smo dr. Dala Dalsy sirup. Treci dan jos bila temp popodne, ja dala sirup i vise je nije bilo ali dosao grozan osip. 
    Mare, mi smo ok osim sto se po noci budi 5-6 puta. Po danu bude ok, ne trazi vise na ruke koliko je prije. Igra se sam pomalo i tako. Spava 2 puta u danu. Onda kad ne uspije odspavati drugi puta po noci je jos gore nego kad spava. Ne znam kako. 
    Zlica, cupavica, nadam se da cete brzo ozdraviti!!!

Ugolina
    10. Rujan 2017. 19:48

mamika3

Hej,cure,evo malo i nas!Jucer smo bili u berbi,ne znam koliko ima vinaNisam nista radila,pazila sam na maluA neki dan kaze muz da mali ima utakmicu!Ja omah zovem svog tatu da dodje,svekar vazno kaze da ce doci…Na kraju to bila trening utskmica,a ne prava!Mogla sam bit doma i sredjivat kaos u stanu,izgubila sam cijelo dopodne,a kaos ostao!Bila sam legla sa buhtlicom,inace ne spsvam popodne,a sad ko za vraga dodje sin pitat jel moze van pa onda mala pita isto pa dodje muz na zaljubljuvanje!Ni odmorit ne mogu pa sam bila ljuta!Rekla sam muzu misljenje vezano uz novog cucka,on kao razumije i slozi se!A moj svekar rekao djeci da ako ce njegova kujica imati male sad najesen da ce im dat jednog!Ovi presretni….Zaboravili odmah sto smo pricali o gubitku!!Digla mi se kosa na glavi!U pms-u sam,zderem sve!Vidim da ima par bolesnih malisa,zelim vam da malci brzo ozdrave!!!!!!!!!!Pojela sam cips idem po sladoled!

Hahahaha,i onda kazes da ti se nis zanimljivo ne dogada u zivotu 😂

Ugolina
    10. Rujan 2017. 19:56

Koje zatisje..svi uzivaju u nedjelji..
    Osim nas,..zlica u prosjeku ima tempicu oko 38.3 u guzi, sreca pa je to najvisa...ja sam takoder u banani, grlo rastura,sopam se propolisom i glava rastura,sopam se lekadolom... Eto ti na jaslica... A kad sam radila prije trudnoce,imala sam bas super imunitet,covjece,stalno izlozena bolesnom djecom i kojekakvim epidemijama,a vrlo rijetko bolesna... Trebat ce mi valjda cajta da pak dodem do toga... Ma briga me za mene, muci me moja curica...sutra ostaje s tatom doma, rucak u frizideru, jos samo ujutro pire napravim...i gris za dorucak

mamika3
    10. Rujan 2017. 20:51

Pa kaj je to s tim bolestinama?Tek 9-ti mjesec,a svako malo netko bolestan!Ne samo u virtualnom nego i stvarnom zivotu!Moja mala isto malo prehladjena,u vrticu pokupila!Koliko joj puta kazem da se ne unosi maloj u facu toliko puta ona ti napravi!Sad je sakrila dudu u ladicu di stoje muzeve carape!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    10. Rujan 2017. 20:53

Ugolina

Koje zatisje..svi uzivaju u nedjelji..
    Osim nas,..zlica u prosjeku ima tempicu oko 38.3 u guzi, sreca pa je to najvisa…ja sam takoder u banani, grlo rastura,sopam se propolisom i glava rastura,sopam se lekadolom… Eto ti na jaslica… A kad sam radila prije trudnoce,imala sam bas super imunitet,covjece,stalno izlozena bolesnom djecom i kojekakvim epidemijama,a vrlo rijetko bolesna… Trebat ce mi valjda cajta da pak dodem do toga… Ma briga me za mene, muci me moja curica…sutra ostaje s tatom doma, rucak u frizideru, jos samo ujutro pire napravim…i gris za dorucak

Ha ha ha..Nekaksmo sve bile drugacije prije trudnoce!Ja sam recimo,imala struk!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.