Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    12. Rujan 2017. 19:11

Lucy16

Mare, riskiram da ispadnem tuntlek ali tko su Hugo i Hektor??😂

To su zamjena za mmili ti vibratori

mamika3
    12. Rujan 2017. 19:24

mare1989

Lucy16

Kako bi rekla Ugolina..Pisam!!!!!!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    12. Rujan 2017. 21:04

mamika3

Dobro jutro,cure!Evo mene s kavom i jedem vec trecu Knoppers cokoladicu!Ledja me ubijaju,malkuce sam zivcana…Bit cu opet normalna kad dodje Crvenkapavica!Sin me bas ljuti!Takva mu je drama napisat zadacu,nevjerojatno!Nalakti se pa bleji u prazno,ili legne na stolicu do sebe,ako nesto mora ispraviti vise puta idmah suze,glumi mucenika!Lijepo razg s njim vezano uz to i lijepo sve krene,a lose zavrsi!Pomognem mu ako nesto treba objasnit,naravni,ali on uopce ne razmisljsla!Preko ljeta je citao kratke price i morao napisati kaj mu se svidja ili ne!I par puta me pitao kaj se meni svidja i ja mu glupaca kazem pa on to napise!Onda sam ga skuzila pa mu rekla da pokrene taj mozak!Ne znam kak bi to opisala!S jedne strane je bistar,brzo kopca,dobro pamti….A s druge je lijen!Ne znam kak bi drugacije ti rekla!Abies. U skolu sa 7,5!

Hahaha tocno ga mogu zamisliti 😂😂😂😂 joj koje su to muke

Ugolina
    12. Rujan 2017. 21:08

mare1989

Abies uzivajte u druzenju 😁 mozda je skontao kakvu zenu ima pored sebe i da je treba cuvati.
    Tpol nek sto prije cupavica ozdravi
    Lucy joj ta tvoja sveki ja bi popizdila dobila bi k… A ne puding 😂😂😂😂
    Mamika uh skola i muski,ja mislim da Ce i Leo takav biti ako ne i gori😀😀
    Ja i moj smo 11god skupa od toga 6god braka i 2god smo zivili skupa prije braka. Nije nam lose, mi smo oba dvoje onako manijaci pa se svako toliko pocastim sa novim Hugom ili hektorom,zs Bozić je poklonio hugu😂😂😂😂😂

Pisaam aaaahahagaha

Ugolina
    12. Rujan 2017. 21:09

mare1989

Lucy16

Pisaaaam aaagahahahaha 😂😂😂😂😂😂

Ugolina
    12. Rujan 2017. 21:09

mamika3

mare1989

Lucy16

Kako bi rekla Ugolina..Pisam!!!!!!

I sad vidim  ovo i sad pogotovo pisam 😂😂😂😂😂

Ugolina
    12. Rujan 2017. 21:10

Aaahahaha

Ugolina
    12. Rujan 2017. 21:15

Daklem, idem spat, samo da vam kazem laku noc! U sest ujutro me ceka dovrsavanje rucka 😂😂😂 jutros sam mahune kuhala hahaha... Sutra neki prilog i za malu dovrsit... 
    Uglavnom,koma sam jer skoro citav dan sutra necu nis jesti jer idem na uzv abdomena... Nis strasno,sutra cu vam rec zasto.. Al narucena sam u cetri popodneeeee waaaaaaaaa... Smijem sutra  pojesti zgance oko 10-11 i do pregleda nista... U zivotu ne volim jesti samo jednu stvar - ZGANCEEEEEEEEE vec sad mi je muka 😭😭😭😭😭

Lucy16
    12. Rujan 2017. 22:23

Mare, svaka cast!!! Uz troje djece, muza i sve poslove sta obavis stignes se jos i vibratorima igrati. 😂😂👏👏 
    Ugolina 🤗🤗🤗🤗

mamika3
    13. Rujan 2017. 07:56

Lucy16

Mare, svaka cast!!! Uz troje djece, muza i sve poslove sta obavis stignes se jos i vibratorima igrati. 😂😂👏👏
    Ugolina 🤗🤗🤗🤗

Mora,da se malo opusti od svega ovoga sta si nabrojala!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.