Mare, riskiram da ispadnem tuntlek ali tko su Hugo i Hektor??😂
To su zamjena za mmili ti vibratori
Kako bi rekla Ugolina..Pisam!!!!!!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobro jutro,cure!Evo mene s kavom i jedem vec trecu Knoppers cokoladicu!Ledja me ubijaju,malkuce sam zivcana…Bit cu opet normalna kad dodje Crvenkapavica!Sin me bas ljuti!Takva mu je drama napisat zadacu,nevjerojatno!Nalakti se pa bleji u prazno,ili legne na stolicu do sebe,ako nesto mora ispraviti vise puta idmah suze,glumi mucenika!Lijepo razg s njim vezano uz to i lijepo sve krene,a lose zavrsi!Pomognem mu ako nesto treba objasnit,naravni,ali on uopce ne razmisljsla!Preko ljeta je citao kratke price i morao napisati kaj mu se svidja ili ne!I par puta me pitao kaj se meni svidja i ja mu glupaca kazem pa on to napise!Onda sam ga skuzila pa mu rekla da pokrene taj mozak!Ne znam kak bi to opisala!S jedne strane je bistar,brzo kopca,dobro pamti….A s druge je lijen!Ne znam kak bi drugacije ti rekla!Abies. U skolu sa 7,5!
Hahaha tocno ga mogu zamisliti 😂😂😂😂 joj koje su to muke
Abies uzivajte u druzenju 😁 mozda je skontao kakvu zenu ima pored sebe i da je treba cuvati.
Tpol nek sto prije cupavica ozdravi
Lucy joj ta tvoja sveki ja bi popizdila dobila bi k… A ne puding 😂😂😂😂
Mamika uh skola i muski,ja mislim da Ce i Leo takav biti ako ne i gori😀😀
Ja i moj smo 11god skupa od toga 6god braka i 2god smo zivili skupa prije braka. Nije nam lose, mi smo oba dvoje onako manijaci pa se svako toliko pocastim sa novim Hugom ili hektorom,zs Bozić je poklonio hugu😂😂😂😂😂
Pisaam aaaahahagaha
Pisaaaam aaagahahahaha 😂😂😂😂😂😂
Kako bi rekla Ugolina..Pisam!!!!!!
I sad vidim ovo i sad pogotovo pisam 😂😂😂😂😂
Daklem, idem spat, samo da vam kazem laku noc! U sest ujutro me ceka dovrsavanje rucka 😂😂😂 jutros sam mahune kuhala hahaha... Sutra neki prilog i za malu dovrsit...
Uglavnom,koma sam jer skoro citav dan sutra necu nis jesti jer idem na uzv abdomena... Nis strasno,sutra cu vam rec zasto.. Al narucena sam u cetri popodneeeee waaaaaaaaa... Smijem sutra pojesti zgance oko 10-11 i do pregleda nista... U zivotu ne volim jesti samo jednu stvar - ZGANCEEEEEEEEE vec sad mi je muka 😭😭😭😭😭
Mare, svaka cast!!! Uz troje djece, muza i sve poslove sta obavis stignes se jos i vibratorima igrati. 😂😂👏👏
Ugolina 🤗🤗🤗🤗
Mare, svaka cast!!! Uz troje djece, muza i sve poslove sta obavis stignes se jos i vibratorima igrati. 😂😂👏👏
Ugolina 🤗🤗🤗🤗
Mora,da se malo opusti od svega ovoga sta si nabrojala!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji