Hej,cure,evo malo i nas!Jucer smo bili u berbi,ne znam koliko ima vinaNisam nista radila,pazila sam na malu
A neki dan kaze muz da mali ima utakmicu!Ja omah zovem svog tatu da dodje,svekar vazno kaze da ce doci…Na kraju to bila trening utskmica,a ne prava!Mogla sam bit doma i sredjivat kaos u stanu,izgubila sam cijelo dopodne,a kaos ostao!Bila sam legla sa buhtlicom,inace ne spsvam popodne,a sad ko za vraga dodje sin pitat jel moze van pa onda mala pita isto pa dodje muz na zaljubljuvanje!Ni odmorit ne mogu pa sam bila ljuta!Rekla sam muzu misljenje vezano uz novog cucka,on kao razumije i slozi se!A moj svekar rekao djeci da ako ce njegova kujica imati male sad najesen da ce im dat jednog!Ovi presretni….Zaboravili odmah sto smo pricali o gubitku!!Digla mi se kosa na glavi!U pms-u sam,zderem sve!Vidim da ima par bolesnih malisa,zelim vam da malci brzo ozdrave!!!!!!!!!!Pojela sam cips idem po sladoled!
Hahahaha,i onda kazes da ti se nis zanimljivo ne dogada u zivotu 😂
Ma to samo prek vikenda!Hahhhahahahaha
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
TPol, isli smo dr. Dala Dalsy sirup. Treci dan jos bila temp popodne, ja dala sirup i vise je nije bilo ali dosao grozan osip.
Mare, mi smo ok osim sto se po noci budi 5-6 puta. Po danu bude ok, ne trazi vise na ruke koliko je prije. Igra se sam pomalo i tako. Spava 2 puta u danu. Onda kad ne uspije odspavati drugi puta po noci je jos gore nego kad spava. Ne znam kako.
Zlica, cupavica, nadam se da cete brzo ozdraviti!!!
Bravo za samostalno igranje!I nije vise toliko na rukama!Pohvale!Sigurno nije bio blizu babe!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Joj,moram si muza skomentirat pa idem velike tjerat iz kade!Ne znam koji mu je!Nekak je normalanNe podjebava,nije zivcan,normalno se razgovara sa svima nama...Ko kad sam ga upoznala!Cudno mi je,bojim se da se ne naviknem pa na odvikavanjr onda!Mozda je nasao nekaj sa strane pa shvatio kaj ima doma!Ne znam,ali moze se napraviti jedna epizoda X filesa!Totalni misterij!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Evo prošla joj je temperatura napokon . Ja sam joj snizavala čepićima i držao je otprilike 6h i onda sw opet digla temp tako da sam opet davala ... nekad čak i na 4 sata ali onda ide ovaj ibumetin Čepić ... bas sam morala dežurat ali Eto prošli smo prvu temp osipa nema ...
Ugolina Uh neka zlica ozdravi brzo
Mare bome ti nije lako
Mimika hahhah nedaju ti da odmoris ... Sta Se Tiče željeza doktorica rekla probat prvo hranom mada nije to tolko strašno a navodno dojena djeca i imaju taj problem ? Uh svako svoje priča po običaju 😬
Ja sam uspjela sve raspremiti od odmora , tako da sam zadovoljna . Jedva čekam da uredimo njenu sobu !
Koje zatisje..svi uzivaju u nedjelji..
Osim nas,..zlica u prosjeku ima tempicu oko 38.3 u guzi, sreca pa je to najvisa…ja sam takoder u banani, grlo rastura,sopam se propolisom i glava rastura,sopam se lekadolom… Eto ti na jaslica… A kad sam radila prije trudnoce,imala sam bas super imunitet,covjece,stalno izlozena bolesnom djecom i kojekakvim epidemijama,a vrlo rijetko bolesna… Trebat ce mi valjda cajta da pak dodem do toga… Ma briga me za mene, muci me moja curica…sutra ostaje s tatom doma, rucak u frizideru, jos samo ujutro pire napravim…i gris za dorucak
Ha ha ha..Nekaksmo sve bile drugacije prije trudnoce!Ja sam recimo,imala struk!
😂😂😂😂😂😂😂😂
Koje zatisje..svi uzivaju u nedjelji..
Osim nas,..zlica u prosjeku ima tempicu oko 38.3 u guzi, sreca pa je to najvisa…ja sam takoder u banani, grlo rastura,sopam se propolisom i glava rastura,sopam se lekadolom… Eto ti na jaslica… A kad sam radila prije trudnoce,imala sam bas super imunitet,covjece,stalno izlozena bolesnom djecom i kojekakvim epidemijama,a vrlo rijetko bolesna… Trebat ce mi valjda cajta da pak dodem do toga… Ma briga me za mene, muci me moja curica…sutra ostaje s tatom doma, rucak u frizideru, jos samo ujutro pire napravim…i gris za dorucak
Ha ha ha..Nekaksmo sve bile drugacije prije trudnoce!Ja sam recimo,imala struk!
😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂
Suosjećam
Joj,moram si muza skomentirat pa idem velike tjerat iz kade!Ne znam koji mu je!Nekak je normalanNe podjebava,nije zivcan,normalno se razgovara sa svima nama…Ko kad sam ga upoznala!Cudno mi je,bojim se da se ne naviknem pa na odvikavanjr onda!Mozda je nasao nekaj sa strane pa shvatio kaj ima doma!Ne znam,ali moze se napraviti jedna epizoda X filesa!Totalni misterij!
Muž?! Rekla za svog. Ili ga neka napalila, ili je u menopauzi. Uglavnom profitiram zasad.
Joj,moram si muza skomentirat pa idem velike tjerat iz kade!Ne znam koji mu je!Nekak je normalanNe podjebava,nije zivcan,normalno se razgovara sa svima nama…Ko kad sam ga upoznala!Cudno mi je,bojim se da se ne naviknem pa na odvikavanjr onda!Mozda je nasao nekaj sa strane pa shvatio kaj ima doma!Ne znam,ali moze se napraviti jedna epizoda X filesa!Totalni misterij!
Muž?! Rekla za svog. Ili ga neka napalila, ili je u menopauzi. Uglavnom profitiram zasad.
Dobra je ta menopauza!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Lajavice moje drage,gdje ste danas?Meni ova kisa sve planove zeznula!Trebala sam i po malog i malu,pa mali na judo i na kraju roditeljski!Od svega jedno veliko nista!
Brojcana Gdje si ,kako si?
Ugolina i Tpol. Kako vase bebice?
Mare. Kako djeca,stizes trenirat?
Sanjarka,Sunsnine….
Ilani Ti si nam cestitala minic,je li?Hvala!!!
Lucy Kako ste vas dvoje i pesek?Je li u kuci ili ipak vani?
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobra je ta menopauza!
Presmijesne ste, pisam
Sortiraj odgovore
Najstariji