Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    08. Rujan 2017. 23:34

TPol

Pozdtav svima
    Mimika bas mi zao zbog psa
    Ugolina joj jadna zlica nju bolilo tako jako 😞😞😞
    Abies joj smrzavanje po šumi drži se '
    Ilani sviđa mi se ovo što si napisala jedan dan jedna stvar mislim da cu to i sebi uvest

Kod nas nije dobro . Cupavica oma temp 40 spuštam sa čepićima ali spusti se do 38,5 … sinoć smo se zato požurili i vratili .. jutros smo bilo kod pedice izvadila je krv i kaže virus skidat samo temp … i kaže slabokrvna je - probat popravit sa hranom za 3mj kontrola … a jadna nije se danas ni igrala nista kolko joj je to jako
    Stavljam joj obloge na čelo jos dodatno

Hvala za peseka!Nadam se da cete brzo ozdravit!Slabokrvnodt?Jeli to manjak zeljeza?Ma pitam zato jer ako je to ja bi radije potrazila neko zeljezo za djecu,mozda ima!Jer ovo u prehrani,te namirnice,ni ja ne volim!Jedino ako Nikolina bas sve hoce klopat!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    08. Rujan 2017. 23:39

TPol

Are super za trening
    Lucy Mateo ne hoda jos? Ni moja

Mislis na samostalno hodanje?Sta nisu nedavni napunili godinu?Moj sin je prohodao s 13 mjeseci,kcer sa 14!Nisu ranoranioci,neki su me cak pitali kaj tako kasno!Jedino ak ne idete na vjezbice,a da mi je to promaknulo!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    08. Rujan 2017. 23:43

mare1989

Abies uziva u druzenjem sa muzem😂😂
    Mamika kako ste?
    Lucy nadam se da Ce se frajer mali popraviti i da pusti malo mamu da odmori i naspava se
    Ugolina jadna zlica,nek sto prije joj izadu i da je ne muce puno
    Tpol pusa cupavici,sad puno hrane koja je bogata zeljezom. Nek sto prije joj prode temp
    Ilani prosao prvi tjedan skole,sta kazu klinci jesu li pozelila skolu😉😁 kako je Nikolina?

Hej,Mare,hvala na pitanju,skoro pa dobro!Starija kcer se prehladila,ima zabranu ici k maloj,a ja imam neku blagu upalu zvukovoda-dobila kapi!Moram pazit da mi voda ne udje u uho!Ali...Postoji i mogucnost da je umnjak u pitanju!Uskoro mi djeca idu kod zubara pa cu i ja na pregled,da vidim sta ce mi reci

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Sanjarka88
    09. Rujan 2017. 08:07

Jutrooo 😘 opet sam cili tjedan u zaostatku 😒
    Al jednostavno ne stignem 😭😭
    Jaslice - heh dobro je, napredujemo, zadnja 2 dana place samo ujutro kad ga ostavim. Sljedeci tjedan krece spavanje 😊
    Doma je katastrofa hoce samo meni, a ako me nema samo vice mama mama.... jadnicak moj 
    Idem nam skuhat kavu. Valjda ću pronac koju minutu za komentirat vas, procitala jesam 👌

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mamika3
    09. Rujan 2017. 08:08

Abies

Lucy koje ti ono imaš razrede? 1-4?
    Sin mi postaje predškolac. Ja bi da ide sa 7,5 muž sad sa 6,5 (rođen u ožujku). Kako znati jel sazorio za školu???

7,5 definitivno

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    09. Rujan 2017. 11:53

Abies

Lucy koje ti ono imaš razrede? 1-4?
    Sin mi postaje predškolac. Ja bi da ide sa 7,5 muž sad sa 6,5 (rođen u ožujku). Kako znati jel sazorio za školu???

Nemojte mu oduzimati tu godinu djetinjstva!!!!! Sa 7.5 nek ide!!! Tak i tak ce ti na kraju studirat do 35-e, skole ce bit,djetinjstvo ne mozes vratiti!!! 😂😂😂😂 

Ugolina
    09. Rujan 2017. 11:59

Mi u berbi!!! Tocnije,drugi beru,a moja gazdarica zlica i ja evo na prvom spavancu u viksi 😂😂😂 janjac se dole vrti 😂💪💪💪💪🎉🎉🎉 uglavnom festa...
    Zubi i dalje stanje katastrofalno, na lupocetu je kad vidim da je ubijena jadna... Bas mi je zao... Jaslice uzimaju danak,nos procurio,prozirno..jel moguce da od zubi??

Lucy16
    09. Rujan 2017. 12:47

TPol, ni Mateo ne hoda i isto je prije par tj.imao trodnevnu groznicu s 40 temp i poslije grozan osip.
    Mamika, mi idemo na vjezbe.
    Sanjarka, nadam se da ce Petar zavoljeti vrtic a ti naci malo vremena za sebe i odmor.
    Abies, ja sam 5.-8. i srednja. Posalji ga sa 7.5. ako mozes.  Godina im puno znaci u sazrijevanju i kad krene bit ce mu lakse. Ako krene sa 6.5, a nije spreman za to on ce se vise muciti, a i ti. Mozes traziti i odgodu godinu dana sama. To nije nista sramotno ni strasno, a njemu puno znaci. Vidi po njemu je li spreman ili ne, ali vecini jos treba slobode i igre, a ne obaveza.

Ugolina
    09. Rujan 2017. 19:22

Zakurila je 😥😥😥😭😭😭😭😭 jaslice 🔫 
    Osim toga,pobrali danas grozde, nasa prva berba 💪💪 500 litara vinceka... Doduse,ja nabrala par grozdova i to je to, morala sam malu cuvat...cendrava jadna od jutra ali kad se zaigrala je bila ok, i poslije spavanja sva mi bila neka cudna i idem mjerit,kad ono 38.8 😭😭😭😭 osim toga,procurio nos 😥😥😥😥 a covjece.. I sad navecer opet 38.6, dobila neofen cepic, i cicala i zaspala u 19...  Bas je jadna..

TPol
    09. Rujan 2017. 23:09

Mimika ma ja pitam za hodanje jer sam mislila da će već prohodat samostalno , voli puzanje ... al dobro ima vremena hehehe
    Ugolina brzo ozdravite ! Jadne naše bebice 
    Lucy i kako si skidala temp s čepićima ? Nama ne ovo prva temperatura pa sam malo paničar 

I da jutros opet 39,5 i počela je plakat i dobije proljev i place i kažem ja muzu neka nazove hitnu pa neka pita jel to normalno , plus sva je požutila u licu ... i dođu oni nama neka doktorica stara i dva dečka ... pregleda ju kaže ok je mozda je i zubi muče kao sve se to sastalo . I kaže jos neka joj pustim temp da ne skidam 😑... ja čekam do 39,5 al dalje ne ...sutra je 3 dan valjda će popustit 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.