Lucy ja bi u sali nabacila Uh imam samo 4 kolača pudinga nisam računala da ćete svi doc ... pa ono mo shvati shvati ... al i u tim slučajevima se prave ludi neki
Abies Mimika hahha ... situacija muž 😂😂😂
Danas je bolje tj nema temperature , al dobila je osip znaci bila ke trodnevna ... osip je blag ali ipak je tu . Nekako prošarano djeluje
Dal vi pokrivate bebe ? Moja sw neda pa sam odlučila je obuc malo vise ...
Dobro jutro,cure!Evo mene s kavom i jedem vec trecu Knoppers cokoladicu!Ledja me ubijaju,malkuce sam zivcana...Bit cu opet normalna kad dodje Crvenkapavica!Sin me bas ljuti!Takva mu je drama napisat zadacu,nevjerojatno!Nalakti se pa bleji u prazno,ili legne na stolicu do sebe,ako nesto mora ispraviti vise puta idmah suze,glumi mucenika!Lijepo razg s njim vezano uz to i lijepo sve krene,a lose zavrsi!Pomognem mu ako nesto treba objasnit,naravni,ali on uopce ne razmisljsla!Preko ljeta je citao kratke price i morao napisati kaj mu se svidja ili ne!I par puta me pitao kaj se meni svidja i ja mu glupaca kazem pa on to napise!Onda sam ga skuzila pa mu rekla da pokrene taj mozak!Ne znam kak bi to opisala!S jedne strane je bistar,brzo kopca,dobro pamti....A s druge je lijen!Ne znam kak bi drugacije ti rekla!Abies. U skolu sa 7,5!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Tpol Nisam mjerodavna za pokrivanje,ova moja se jos ni ne mice dok spava!Ha ha....A jel se ona otkrije ili se uopce nece pokrit?Mozes ju deblje obuci,a kad zaspi onda ju pokrijes!I po noci,ako se budite!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
TPol, nasi kao da su blizanci. Ni Mateo ne voli biti pokriven. Pokrijem ga kad zaspi ali osjeti to i baca nogama dok ne makne pokrivac. I u stanju se rasplakati i razbuditi zbog toga pa ga nekad, kad jedva cekam da spava, ni ne pokrivam jer znam kako ce zavrsiti. Oblacim ga u dugo ali mislim kad bas zazimi da mu nece biti dosta. Ne znam jel mu vruce ili bas mrzi imati nesto na sebi. Bojim se da ni vreca ne bi bila rjesenje jer je naviknut raditi salta u krevetu.
Mamika, ja imam necaka takvog. Radije sjedi za biljeznicom i tuli kako mu se nesto ne da, kako je to glupo a za to vrijeme je mogao to vec napraviti. 🙄
Lucy počni muljat da odete tako s gostima u restoran. Ne znam što drugo. Al poznato mi. Samo su moji svekrići tražili da mi za svakog idemo k njima. Pa sam za neke popizdila da imamo i mi kuću gdje živimo i tko hoće neka dođe k nama. A svi glume da im daleko (13km). Svi se uvrijedili. Mi imamo mir. Dođu oni najbolji. E sad da je sveki još živs ne znam kako bi bilo ali treba gristi. Vi i mi!
Eeee smrzavam se u šumi. Kiša pa noge mokre. Brrr
Odnos s mužem i godine, mislim da ima veze. Malo padova i uspona. Ja sa svojim u svakakvim odnosima 17 godina. Ajme osjećam se ko metuzalem
Hello
Pokusavam jos da se uhodan sa Issom ujutro i navečer trening. Vjestica u nedelju stigla pa sam prelezala (koliko sam mogla od klinaca) mm je bio doma ali oko auta,pa sam navecer popizdila jbt koji ces kuki kuci a ne pomazes mi a ja umirem od bolova. Pa smo popricali i rekla sam mu ako ja kukam boli me kao da cu roditi sta ti to znaci,pa je rekao da Ce bolje slusati kad kukam i pomoci. Jucer sam cijeli dan lagano,navecer trening isto lagani i odma se bolje osjecam u kozi. Issa mi prehladena ali ide u malu skolu,i Leo malo kasljuca.Veceras opet trening jeeej
Abies uzivajte u druzenju 😁 mozda je skontao kakvu zenu ima pored sebe i da je treba cuvati.
Tpol nek sto prije cupavica ozdravi
Lucy joj ta tvoja sveki ja bi popizdila dobila bi k... A ne puding 😂😂😂😂
Mamika uh skola i muski,ja mislim da Ce i Leo takav biti ako ne i gori😀😀
Ja i moj smo 11god skupa od toga 6god braka i 2god smo zivili skupa prije braka. Nije nam lose, mi smo oba dvoje onako manijaci pa se svako toliko pocastim sa novim Hugom ili hektorom,zs Bozić je poklonio hugu😂😂😂😂😂
Ugolina, zadnja recenica 😂😂😂😂
Abies, mi smo 10 g zajedno, ali nam nije tako zanimljivo. Ali je ovo 3. g braka i bas je pocela tesko. Nadam se sa cijela nece biti takva.
Danas…. Opet zivci na 1000.
Dosla muzeva tetka iz Njemacke i najavili se danas popodne. Ja pripremam veceru jer idu prvo kod sveki (svojoj sestri jel) na rucak. Ocekujem njih dvoje, tetku i tetka. Kad ono uz njih sveki, djever i njegova cura!!!! Znaci bili su svi zajedno sad kod sveki i svi se opet preselili k nama??? Jel to ok? Sta je najbolje, to je tako sa svakim njihovim gostima. Tko god od muzeve strane dode, pogotovo ako je jos od sveki, ona obavezno a nekad i djever i jetrva isto dodu k nama uz te goste!!! Pa ljudi su dosli k nama. Kad budu htjeli vas vidjeti, doci ce k vama. Muzu to drago naravno. Sta je tu problem??
Radila puding s keksima u zdjelicama pa nisam imala dosta jer sam racunala na nas 4 pa sam vadila pola iz svake zdjelice.
Pa za popizdit,ocekujes dvoje,dode ih 16 🔫 i onda izmisljaj za svakog pocastit...a jebote...a nis,ubuduce znas kaj moras
Mare, riskiram da ispadnem tuntlek ali tko su Hugo i Hektor??😂
Hahahaha...E,bas sam i ja to htjela pitat!Ak jeHugo dosao za Bozic mozda je neki Hugo Boss parfem!Hektor mi nije jasan!!!Daj,.Mare,reci da ne zivimo u neznanju!A ha ahahaha...
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji