Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    13. Rujan 2017. 16:00

Ilani, takvi su danasnji ljudi. Nemaju obzira prema nikom samo gledaju kako ce nesto oblajati i prosiriti po selu. Istinu ili ne. Glupost ili nesto pametno. Trebala si im reci, tuga se ne izrazava bojom najlonki. 
    Ja isto ljuta. Muz i djever zajedno isli u sumu po drva, napravili 50 m. Nama dodjeljeno samo 16 m!!!!!! I sad cu se opet posvadati s muzem. Sta da covjek radi?? Treba nam bar 35 m za zimu. Ovo drugo je mokro i pilit ce se tek za Bozic. A sto je najbolje, djever radi na terenu i nema ga po 2 tj doma i onda dode samo na vikend. I sad njemu treba vise nego nama?? I babe su u drugoj kuci, one imaju manju pec i manju kvadraturu i ne treba im toliko. Drugu god cu si kupiti. Stedjet cu kroz godinu i skupiti. Pun mi je k....sad svega. A mm nek ide s njima i nek lomi kicmu ako hoce.

Ugolina
    13. Rujan 2017. 16:08

Jooj lucy pa za popizdit kod tebe od tih njegovih 🔫

Lucy16
    13. Rujan 2017. 16:31

Jel da, Ugolina?? I onda ispada kako nam njegovi pomazu a moji ne!!! Moji ne pomazu ali ni ne odmazu.

Abies
    13. Rujan 2017. 20:30

Ugolina

Lucy16

Mamika, ovaj prvi roditeljski je vazan jer vas upoznaju s pravilima, obavezama i posljedicama, zakonima, novostima, itd…. Tako da znas sto da ocekujes, sto skola trazi od djece i roditelja. I traje malo duze. Zar nemate e dnevnike, da ne moras ici toliko na informacije??
    Opet 5 budenja. Ne znam kako funkcioniram vise uopce ovako. Bojim se da mi M dugo nece poceti spavati cijelu noc.

Mislim da dok god je na sisi da ti nebu qprespaval!!! Moja jos nije prespavala

Jok!!!! 
    Sin spavao od rođenja noć. Samo kad je zube dobivao s 1.5g nije spavao. A x beba na ad znam koja nisu prespsvala noć.
    Ilani zli ljudi :(
    Dslje vas čitam kad ulovim cajt

mamika3
    13. Rujan 2017. 21:08

Lucy Ajme,za izludit ovo s tvojima!Bas sam ti htjela savjetovat da druge godine kupis!Samo im reci prosle smo dobili premalo,pa nece mi se valjda dijete smrzavat!
    Ilani Mene ne cudi situacija na sprovodu,odnosno,bapski komentari!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    13. Rujan 2017. 21:20

Ja sam na kraju izabrala trening!Starija kcer nije islau vrtic,nije htjela,i znali smo ju i prije tsk ostavit jedan dan doma!Ali od danas NIKAD VISE!POPIZDILA SAM SKROZ!Mali pise zadacu!Ja ugasim tv,ona poglasni mobitel!On glumi mucenika,uz ti ga ona nonstop nesto ispituje!On vice na nju,svadjaju se...Za par min ona ga snima,on seta do nje da vidi snimljeno!Steram ju u sobu,toliko vristi ds nema smisla,eto nje van....Stranicu i pol zadace pisao je skoro 2 sata!Pa ide pit vode,pa silji olovku.....Ja kuhala rucak,fakat nisam mogla sjedit pored njega!Doslovce sam u par navrata vikala,i to dobrano!A buhtlica?Ona sve prespavala!Bolji dio dana-isla sam u igraonicu,raspitat se za njihove rockase!Cijena jednog paketa za obadvoje!Jupiiiiiiii!!!!!Slavit ce zajedno!Los dio veceri-Nece mala doma iz parka!Pocela se derat od ulaza pa jos dobrih pol sata!Sjedi na wc-u i bice-Necu van iz parka,necu vaaaaaannnnn!!!!Najbolji dio moje svakodnevice.....Kad svi zaspu!Nemrem vise!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

TPol
    13. Rujan 2017. 22:28

Ih Mimika tebi zabavno tvoj mali me podsjeća na mog brata tako je in morao pisat,jest,kakit sve kad treba napisat zadaću hahhaha ...
    Ilani Lucy isti čim stavim poplon kao neki detektor ... plan mi je isto je obuc deblje ... moja se budi isto tako 3-5puta planiram malo ukidat dojenje jer slabo mi jede a trebala bi ipak malo vise 
    Ugolina javi sta su rekli na Pretrazi.... 
    mi smo danas bile vani .
    I da planiram njenu sobu spremit al od te sobe je sad kaos , imate neki prijedlog kako Počet tj kako to sve raščistit jer jedan dio ide u podrum jedan dio ostaje ... 

mamika3
    13. Rujan 2017. 22:45

Tpol Ja to ovako,ako pomogne.....Prvo udjes u sobu,a onda se primis posla!Ha haha...Sala!Za ozbac...Uzimaj stvar po stvar i odvajaj sta je za podrum,a sta ostaje!Budi uredna!Kad to rjesis,pospremis i ocistis sobu!A stvari ti ili muz u podrum!Sad jedino ne znam dal mozes to napravit u miru od cupavice!Cini mi se da ima dosta posla!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mare1989
    14. Rujan 2017. 09:48

Hello
    Kako ste
    Ilani kako je Nikolina? Joj te babe stvarno,odu na sprovod da gledaju sta je tko obukao
    Lucy dobro je namagarcen TM,treba da na misli na vas i da vama vise pripremi on tako
    Tpol prvo bacaj sta mislis da ti nece trebati,onda sta ti je za podrum

mare1989
    14. Rujan 2017. 09:53

Ja sam ovih dana u frci,navecer trening,Issa prehladen bila sad je bolje,ali zato Leo jucer temp cijeli dan 38,5-38,2 pa sam navecer prije treninga dala sirup. Jucer i roditeljski imala u vrticu,svasta interesantno imaju u programu kazaliste,kino.
    Jutros sirena temp i nos curi,Leo samo nos curi.
    Danas planiram poceti peci paprike za ajvar 20kg moram ispeci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.