Zene...
Strgana sam...ubi me ovaj tempo covjece...rano se budimo...na poslu urlaona na najjace,izmozdena sam kad svi odu, skup s kolegicom ...katastrofa..
Pa onda dok docekam da se probudi kod mojih,pa se uvijek zadrzimo ili nes obavljamo,kao npr danas plodine,supernova...dodemo doma u pet,brzo nju kupaj ovo ono da je do sest u pidzami, neka vecera i ona je oko sedam vec koma..
Proslu noc na sve to cijelu precvilila...zubi... Vec sam bila na granici da dam cepic al onda se primirila... Cijelo popodne je cvilila,bila kenjkava, plakala... I dam cepic sad navecer i ona siroce ko nova..ma u picku materinu i sve,kaj se mora tak patit...ne moze nis jesti,po citav dan,sve nes bezveze,griz tu griz tam,nis kak spada...i place mi jadnica i govori nam nam...gladna a ne moze... Ma jebemti,nema toga vise,sad ce dobit cepic svaki put cim vidim da je tak jadna.. Dijete gladuje a ne moze od bolova jesti..tak sam ljuta na sebe kaj joj prije nisam dala!!!!!!!...bas sam ljutaaaa.. Glupaca glupa... Tak je mirno zaspala sad u pol osam da ju je milina gledati..i njoj nimalo nije lako,em se budila,em digla prije sest,em u vrtic (ajde tamo je super,nit place,ma nis), pa ne moze jesti,pa ju boli...pitas ju gdje ju buba,ona pokazuje prsticem si u usta desni..e place mi se... Ko zna kako nju citava glava od toga boli
Vecer mame, kako ste mi?
Na brzinu sam preletila zadnje 3 str, ne stignem citati unazad 😔
Mamika bas mi je zao zbog psa, i mi imamo retrivera, ne mogu ni zamisliti da ostanemo bez njega, covjek se veze, bas se zavoli to dlakavo bice 🐕❤❤❤
Ukratko o nama...moja N brblja kao velika 😁 glavne rijeci su - ajde, daj, ne, jos, opet
Pocela je imitirati likove iz pjesmica pa onda oponasa one iz "Kad si sretan" pljesce, lupa koljena i nogama, bas je smjesna 😂😂
Penje se po apsolutno svemu, nista joj ne predstavlja prepreku, pa ako imate neki koristan savjet kako to sprijeciti bit cu zahvalna
Stavila sam zastite na ladice ali ona to sve odlijepi 😑 ne znam jel postoje neke kvalitetnije od tih na ljepljenje?
Konacno je malo zahladilo nakon onih uzasnih vrucina pa smo sad vise vani, pretpostavljam da i vama ovo vrijeme vise odgovara 🍁🍂
Nas dvije vam saljemo svima puse, nadam se da cu vas stici pohvatati uskoro 😗😗😗😗😗😗😗😗😗
Ugolina, nadam se da ce zlici zubi brzo proci. 😘😘😘
Sunmer, i moj se penje po svemu. Ne znam sto ti reci. Ja samo govorim ne, past ces. Nekad me na ne i poslusa. Isto sve vadi iz ladica van....
Abies, znam sto treba za soor ali se ipak nadam da nije. Pokusala sam mu preko noci dati flasicu ali nece. Ne prihvaca nista nego cicu. Inace hoce na flasicu preko dana.
Zene…
Strgana sam…ubi me ovaj tempo covjece…rano se budimo…na poslu urlaona na najjace,izmozdena sam kad svi odu, skup s kolegicom …katastrofa..
Pa onda dok docekam da se probudi kod mojih,pa se uvijek zadrzimo ili nes obavljamo,kao npr danas plodine,supernova…dodemo doma u pet,brzo nju kupaj ovo ono da je do sest u pidzami, neka vecera i ona je oko sedam vec koma..
Proslu noc na sve to cijelu precvilila…zubi… Vec sam bila na granici da dam cepic al onda se primirila… Cijelo popodne je cvilila,bila kenjkava, plakala… I dam cepic sad navecer i ona siroce ko nova..ma u picku materinu i sve,kaj se mora tak patit…ne moze nis jesti,po citav dan,sve nes bezveze,griz tu griz tam,nis kak spada…i place mi jadnica i govori nam nam…gladna a ne moze… Ma jebemti,nema toga vise,sad ce dobit cepic svaki put cim vidim da je tak jadna.. Dijete gladuje a ne moze od bolova jesti..tak sam ljuta na sebe kaj joj prije nisam dala!!!!!!!…bas sam ljutaaaa.. Glupaca glupa… Tak je mirno zaspala sad u pol osam da ju je milina gledati..i njoj nimalo nije lako,em se budila,em digla prije sest,em u vrtic (ajde tamo je super,nit place,ma nis), pa ne moze jesti,pa ju boli…pitas ju gdje ju buba,ona pokazuje prsticem si u usta desni..e place mi se… Ko zna kako nju citava glava od toga boli
Ajme,pa jadna Zlica...Prije 6 dizanje,tak mi dodje zao kad cujem da se neko dijete tak rano dize!I zubi i glad...Pa nemoj sebe krivit jer jojj nisi htjela dat prije cepic!!Razumijem te,ali ipak je ta odluka bila u najboljoj namjeri!Izdrzite jos sutra pa u subotu spavajte
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Vecer mame, kako ste mi?
Na brzinu sam preletila zadnje 3 str, ne stignem citati unazad 😔
Mamikabas mi je zao zbog psa, i mi imamo retrivera, ne mogu ni zamisliti da ostanemo bez njega, covjek se veze, bas se zavoli to dlakavo bice 🐕❤❤❤
Ukratko o nama…moja N brblja kao velika 😁 glavne rijeci su - ajde, daj, ne, jos, opet
Pocela je imitirati likove iz pjesmica pa onda oponasa one iz "Kad si sretan" pljesce, lupa koljena i nogama, bas je smjesna 😂😂
Penje se po apsolutno svemu, nista joj ne predstavlja prepreku, pa ako imate neki koristan savjet kako to sprijeciti bit cu zahvalna
Stavila sam zastite na ladice ali ona to sve odlijepi 😑 ne znam jel postoje neke kvalitetnije od tih na ljepljenje?
Konacno je malo zahladilo nakon onih uzasnih vrucina pa smo sad vise vani, pretpostavljam da i vama ovo vrijeme vise odgovara 🍁🍂
Nas dvije vam saljemo svima puse, nadam se da cu vas stici pohvatati uskoro 😗😗😗😗😗😗😗😗😗
Mislim da toga imas u Ikei!Ak slucajno vidim negdje bum ti javila!!Moji se nisu nikad penjali samo su htjeli hodat ili puzat po cijelom stanu!A mala je otvarala jedan te isti element u kuhinji!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobar dan mame!
Nista danas od mojeg "slobodnog",Nikolina odbija spavati. Bila skoro zaspala oko 11 pa je valjda shvatila to kao da je odspavala vec. Ma ne znam…daleko je kraj dana. Bila u Lidlu,kupila joj jaknicu,majice,hlace,bodije.Volim Lidlovu robicu ali mi fale neke medubrojeve. Recimo 74/80 joj je sada previse naknap pa sam uzela sve 86/92al to je pak preveliko jos. Bas mi fali taj neki 80/86. Rucak gotov,cekamo bracu,doci ce oko 17.Isto tada i drugi brat i tata s posla stizu. A ja cu ih sve ljepo pozdraviti i otici na roditeljskiNa sto sam spala dozivljavam roditeljski kao neki izlazak
Abies, jako mi je drago citati kako se popravili stvari izmedu tebe i muza. Jos prije par mjeseci skoro si razvod spominjala.A svi imaju uspone i padove - to je normalno sve. Nije lako provesti zivot s jednom osobom .Kako je Petra,navikla se u vrticu? Sto tete kazu? Jel se vidi s bratom vani na igralistu?
Mare ajde da i od tebe smo culi da ne stignes i da se slamas. Pohvatati ces ti to sve brzoMeni je lakse jer sva moja djeca sve aktivnosti imaju blizu kuci,nikoga nikuda ne treba voziti.
Mamika,uspjela obaviti doktora?
Nisam bila kod doktora,tata me nije mogao odvest!Al moram ,veli mi muz da ti pulsiranje i zujanje moze bit i visoki tlak!A da ,i kosa mi pocela padat!Roditeljski kao izlazak....Ha ha...A ja idem samo do Lidla i sva sretna!Ha ha ha...Bas sam skromna!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Nas pesek je uginuo!Muz ju odveo na pregled i stavili ju na stol za rengen!Taman su ju polegli i samo ee trznula jadna!Voda u plucima i srcana mana uz to,desava se starijim pesekima!Jabila s malim na treningu,ostavio mi malu i vratio se po nju!Odveo na selo kod svekrica da ju pokopa!Rekla kceti,naravno,dijete pretuzno!Sad se smirila,ali se sjeti pa pocne plakati!Objasnila sam jij sto sam realnije mogla,desetak puta…Sin je rekao da ce zaplakat kad dodje doma…I cijelim putem s treninga on normalno prica o svemu!Jedan korak preko praga i pocne jadnicak plakat i govori kak ju je volio!Neznam samo kak je izdrzao!
Bas mi je zao 😥 kako ste danas?
A tuzno...Nedostaje nam svima,djeca ne placu vise hvala Bogu,ali kad se spomene sjete se pa im okice zasuze!Bas je ruzno uci u stan,a nema nje!Ona je svugdje isla s nama,gdjegod je mogla!Rekli smo kupiti veliki okvir za slike pa cemo stavit na zid!Ksk je rekla mala-da je se sjecamo!Osjeti se praznina!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hej,cure,gdje ste sve?Nema kave,nema nikog...Haha...Ja sam koma danas,idem popodne doktoru napokon!Legla u 1,digla se u 7!Inace sam ok ak tak malo spavam,ali danas bome ne!Zvala upravo susjedu da mi pokupi malog,nemam onu navlaku za kisu!Jebo te,dijete staro 3 mjeseca,ja to jos nisam kupila!Glupaca!Sutra idemo na berbu kod svekrica,a muz je poceo gledati peseke za udomiti!To mi se ne svidja jer ne znam bas kak da hendlam zahtjevno malo stene i bebu...Plus to sta oni sve grizu i pisaju po svuda dok se ne nauce!A i ne mogu ja malu zgrabit u sekundi i izletit van!Morat cu ja malo porazgovarat s njim!Ako se netko javi slucajnoooo tokom dana,komentirat cu...
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja se javim za kavu! Smrzla sam se. Doznaka, mokre hlače pa blesavoće još muške u šumi. Eee smrzla se. A što me tek čeka.
Evo me nazad u uredu i smutila si nesicu.
Mamika nek pričekaju još sa psićem.
Lucy mi moja neće ni flašu ni dudu. Navečer se glupo nadam da će ju večera zasititi. Aj noćas jedno buđenje. Otkud joj snage???
Sortiraj odgovore
Najstariji