Vecer
Ovaj tempo me trenutno ubija
Ilani Issa je presretna,voli da ide i kaze da joj je bas lijepo.
Ja ne znam kako vi mame sto imate skolarce uspijete sve jer ja se lomim,jutros nju vozila dosla kuci,mm vozila na posao,pa onda sa sirenom i Leom isla u Lidl,iz Lidla po mm i onda kuci brzo sve slozila i zurila po issu. Dosla kuci sklonila sve,pobrisala i usisala rucak napravila.
Otisla na trening i na kraju krenula na traku i zove mm da su gosti dosli.
Al evo sirena dobila 100€
A zasto muza vozis na posao i s posla?Je li daleko?Meni je lakse jer muz ujutro razvaza velike i ide po malu u vrtic!Ja idem po malog u skolu i vodim ga na treninge juda u skolu u pon i sri!Nabavku uglavnom ja rjesavam!A trening nogoneta isto rjesava muz osim ako bas nestigne onda idem ja! Kad ne vozim pa je taj dio na njemu!A nekako smo se podjelili,omjer poslova je 90:10,u moju " korist"!
Jer mu se kombi pokvario a meni auto trebalo.A 4min autom od kuce
Abies Nasmijala sam se!Nije ti jasno zaljubljivanje….Ha ha…Bravo za kile!!!Koliki ti je cilj?Ja sam u pms-u,ne isplati se nis zapocinjat
Stvarno mi nije jasno. Mislim si da svoje, obično su žene u pravu. No dok funkcioniramo, sretna sam. Prije par mj mi sex bio joj ne. Ma i brak je bio koma. Ne znam jesmo li jednom mjesečno. A sad otkad radim navalili ko luđaci jedno na drugo. Pričamo, pomažemo si. Baš kako treba. 😊
Kilogrami. Visoka 172. Super bi bilo 60-65 (62.5) jer sam tad poletna. No prihvaćam 65-69. A i kako puno pješačim na terenu, bolje mi manje kg. Sad sam na brežuljke poslana.
Ilani jel došao sin? Kolač, juha??
Abies Nasmijala sam se!Nije ti jasno zaljubljivanje….Ha ha…Bravo za kile!!!Koliki ti je cilj?Ja sam u pms-u,ne isplati se nis zapocinjat
Stvarno mi nije jasno. Mislim si da svoje, obično su žene u pravu. No dok funkcioniramo, sretna sam. Prije par mj mi sex bio joj ne. Ma i brak je bio koma. Ne znam jesmo li jednom mjesečno. A sad otkad radim navalili ko luđaci jedno na drugo. Pričamo, pomažemo si. Baš kako treba. 😊
Kilogrami. Visoka 172. Super bi bilo 60-65 (62.5) jer sam tad poletna. No prihvaćam 65-69. A i kako puno pješačim na terenu, bolje mi manje kg. Sad sam na brežuljke poslana.
Ilani jel došao sin? Kolač, juha??
Jako lijepo da vam se odnos popravio!Bas mi je drago!Znamo svi da su svadje i raspave dio bracnog zivota,ali i meni je draze kad je mir u kuci!Mojmuz treba dobiti isplatu od ovog fusa sta je radio pa je super raspolozen u zadnje vrijeme!!Dobro bio je,sad je tuzan zbog peseka ali proci ce!Mi smo tu negdje s potrebnim kilama!Ja sam 177,a idealno mi je cca 65-68!Ali to mi je sad taaaaako daleko...
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobar dan mame!
Nista danas od mojeg "slobodnog",Nikolina odbija spavati. Bila skoro zaspala oko 11 pa je valjda shvatila to kao da je odspavala vec. Ma ne znam...daleko je kraj dana. Bila u Lidlu,kupila joj jaknicu,majice,hlace,bodije.Volim Lidlovu robicu ali mi fale neke medubrojeve. Recimo 74/80 joj je sada previse naknap pa sam uzela sve 86/92al to je pak preveliko jos. Bas mi fali taj neki 80/86. Rucak gotov,cekamo bracu,doci ce oko 17.Isto tada i drugi brat i tata s posla stizu. A ja cu ih sve ljepo pozdraviti i otici na roditeljski Na sto sam spala dozivljavam roditeljski kao neki izlazak
Abies, jako mi je drago citati kako se popravili stvari izmedu tebe i muza. Jos prije par mjeseci skoro si razvod spominjala.A svi imaju uspone i padove - to je normalno sve. Nije lako provesti zivot s jednom osobom .Kako je Petra,navikla se u vrticu? Sto tete kazu? Jel se vidi s bratom vani na igralistu?
Mare ajde da i od tebe smo culi da ne stignes i da se slamas. Pohvatati ces ti to sve brzo Meni je lakse jer sva moja djeca sve aktivnosti imaju blizu kuci,nikoga nikuda ne treba voziti.
Mamika,uspjela obaviti doktora?
Abies, ja bi malo tvog tempa zaljubljivanja. Muz ide u sumu svaki dan poslije posla pa je preumoran.
Mamika, zao mi zbog vaseg psa.
Sad se M budi 3-4 puta. Pocele me bradavice peci. Pazim da nije soor. Ili to sto je nocima bio non stop na sisi.
Drugo nista novo. Svi dani isti.
Lucy daj ad ili kravljeg mlijeka. Malo oporavi cice. Ako se zabijeli gel rojazol.
I ja i muž smo u šumi skoro svaki dan pa ne znam... trep trep.
U kući mi brrr oko 21'c, skoro da bi peć naložila. Mm kod zubara. Ovi mi na uho urlaju. Zen
Samo da bacim pozdrav..kasnim tri stranice...sad kad zaspe krecem citat.. 😘
Nas pesek je uginuo!Muz ju odveo na pregled i stavili ju na stol za rengen!Taman su ju polegli i samo ee trznula jadna!Voda u plucima i srcana mana uz to,desava se starijim pesekima!Jabila s malim na treningu,ostavio mi malu i vratio se po nju!Odveo na selo kod svekrica da ju pokopa!Rekla kceti,naravno,dijete pretuzno!Sad se smirila,ali se sjeti pa pocne plakati!Objasnila sam jij sto sam realnije mogla,desetak puta…Sin je rekao da ce zaplakat kad dodje doma…I cijelim putem s treninga on normalno prica o svemu!Jedan korak preko praga i pocne jadnicak plakat i govori kak ju je volio!Neznam samo kak je izdrzao!
Bas mi je zao 😥 kako ste danas?
Sortiraj odgovore
Najstariji