Joj,sve sam vas na brzinu procitsla!Bas mi je bio ruzan dan jucer!A i danas poluruzan...Puse za sve..
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Brojcana Popravljam se,vidis da i ja mogu malo pisat
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika molim te lijepo nemoj se popravljati,piši! Nema Ugoline veceras,ti ne pises i odmah pustos nastala.
Mi se uspavljujemo.Iako prosla noc bila ok a kroz dan nisam nesto pretjerano se naradila,osjecam se pregazeno. Sutra ujutro juris na Lidl,navecer imam roditeljski.I sin se vraca s mora pa bih voljela mu kolac neki fini napraviti i juhicu domacu. A trebam i kosu prati. Ma...sutra cu . Laku noc mame i bebe!
Vecer
Ovaj tempo me trenutno ubija
Ilani Issa je presretna,voli da ide i kaze da joj je bas lijepo.
Ja ne znam kako vi mame sto imate skolarce uspijete sve jer ja se lomim,jutros nju vozila dosla kuci,mm vozila na posao,pa onda sa sirenom i Leom isla u Lidl,iz Lidla po mm i onda kuci brzo sve slozila i zurila po issu. Dosla kuci sklonila sve,pobrisala i usisala rucak napravila.
Otisla na trening i na kraju krenula na traku i zove mm da su gosti dosli.
Al evo sirena dobila 100€
Mamika molim te lijepo nemoj se popravljati,piši! Nema Ugoline veceras,ti ne pises i odmah pustos nastala.
Ma bez brige,jos sam uvijek ja lajava,ali me pogodilo ovo sa pesekom!Bas mi fali!Petero nas u stanu,a osjeti se praznina!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Vecer
Ovaj tempo me trenutno ubija
Ilani Issa je presretna,voli da ide i kaze da joj je bas lijepo.
Ja ne znam kako vi mame sto imate skolarce uspijete sve jer ja se lomim,jutros nju vozila dosla kuci,mm vozila na posao,pa onda sa sirenom i Leom isla u Lidl,iz Lidla po mm i onda kuci brzo sve slozila i zurila po issu. Dosla kuci sklonila sve,pobrisala i usisala rucak napravila.
Otisla na trening i na kraju krenula na traku i zove mm da su gosti dosli.
Al evo sirena dobila 100€
A zasto muza vozis na posao i s posla?Je li daleko?Meni je lakse jer muz ujutro razvaza velike i ide po malu u vrtic!Ja idem po malog u skolu i vodim ga na treninge juda u skolu u pon i sri!Nabavku uglavnom ja rjesavam!A trening nogoneta isto rjesava muz osim ako bas nestigne onda idem ja! Kad ne vozim pa je taj dio na njemu!A nekako smo se podjelili,omjer poslova je 90:10,u moju " korist"!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hej!
Tu sam. Na terenu bili u doznaci. Muž i ja se zaljubljujemo ko pubertetlije. Stvarno mi nije jasno... No odmah mi dan veselije počne pa neka traje. Ići će mi opet na živce 😂
Hlače mi postaju komotne jupi!!!
Ma niš nisam upamtila. Umorna sam od te redaljke cica priča cica muž cica... 😇
Sandrich dan ne hihi
Mare kako kg. Ja oko 75💪
Mamika baš tužno. Vežeš se jako za životinju.
Sin judo trenira. Ja sam par godina trenirala. Vodio nas Zdravko Baršnik, tko zna jel još živ. Tip je faca u judu. Ma i danas sam ponosna kakve treninge smo imali i izdržavali. Borbe nisu bile za mene. Veliku podršku imate od mene
Laku noć😘
Dobro jutro!Vrijeme vani sugavo,moram si organizirat odlazak kod doktora!Organizirat znaci -halo,tata,mos me odvest!Hehehe...Bubnji mi u uhu!I sumi i sta sve ne...Trebam malu probudit za vrtic,a ne da mi se!To je proces,traje i traje....Peglala sam sinoc od ponoci do 1,sad je mir neki vrijeme!Kaze muz da necemo imati zasad peseka,a gugla Jack Russell terijere!Zao mi ga je zbilja on je najvise bio vezan uz nju,a bome je ona i njega najvise voljela i slusala!Djeca su plakala opet prije spavanja!Miseki moji mali...A bit ce bolje..Nemam tu na mobu ikonu za kavu pa cu ovak skuhat....Kava,kava,kava,kava,kava,kava,kava....Posluzite se!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Abies Nasmijala sam se!Nije ti jasno zaljubljivanje....Ha ha...Bravo za kile!!!Koliki ti je cilj?Ja sam u pms-u,ne isplati se nis zapocinjat
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji