Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    02. Rujan 2017. 17:58

mamika3

Ugolina Ja ti zimu apsolutno ne volim!Naravno da planiram izaci, nije da cu bit stalno zatvorena-nije to bas zdravo,samo kaj nemrem visit po tri sata u parkicu i klafrat s babama!A i ono kaj sam skuzila,ako i malo zahladi puno mama ne izlazi!
    Mare Like za tortu!!!!Da ju bar mogu probat!Tvoji se svadjaju oko konjica,moji oko mobitela!I Clarissa mi se svidja!

Hahahhahaga kuzim kuzim!!! Ja nisam imala tih problema jer se s nikim nisam druzila, nisam mogla..moje dijete svim srcem i dusom je mrzilo kolica..sve mame klafraju po parku,a ja s vristacom...mogla sam van samo kad sam si ju nariktala u vrijeme spavanja i to sam morala neprestano hodat,,ak bi stala,gotovo spavanje..a onda ko za vraga nigdje nikog 😂

Ugolina
    02. Rujan 2017. 18:01

A da,sto sam zaboravila rec...sada kad dodem u park isto s nikim ne pricam nego idem za svojom...a i djece svugdje idu trce svasta rade..imam veliku potrebu postrojit cijeli parkic-profesionalna deformacija 😂😂😂😂 onda biram di nema nikog ili di ima manje ljudi,a najcesce su vec grupirane pa mi glupo uletavat...nekad niti nema nikog.. Tako da nisam bas s nikim ni pricala .. Jednom sam upoznala neku super zensku i ono,za dva dana se sele u centar grada...ma bas super ono...pa sam odustala od ikakvih druzenja u svom kvartu

mamika3
    02. Rujan 2017. 18:37

Ugolina

A da,sto sam zaboravila rec…sada kad dodem u park isto s nikim ne pricam nego idem za svojom…a i djece svugdje idu trce svasta rade..imam veliku potrebu postrojit cijeli parkic-profesionalna deformacija 😂😂😂😂 onda biram di nema nikog ili di ima manje ljudi,a najcesce su vec grupirane pa mi glupo uletavat…nekad niti nema nikog.. Tako da nisam bas s nikim ni pricala .. Jednom sam upoznala neku super zensku i ono,za dva dana se sele u centar grada…ma bas super ono…pa sam odustala od ikakvih druzenja u svom kvartu

Trebas prvo postrojit roditelje A i ja ti isto nisam klafrala u razdoblju od 1-3 godine!Ha ha ha..

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    02. Rujan 2017. 18:43

Ugolina

A da,sto sam zaboravila rec…sada kad dodem u park isto s nikim ne pricam nego idem za svojom…a i djece svugdje idu trce svasta rade..imam veliku potrebu postrojit cijeli parkic-profesionalna deformacija 😂😂😂😂 onda biram di nema nikog ili di ima manje ljudi,a najcesce su vec grupirane pa mi glupo uletavat…nekad niti nema nikog.. Tako da nisam bas s nikim ni pricala .. Jednom sam upoznala neku super zensku i ono,za dva dana se sele u centar grada…ma bas super ono…pa sam odustala od ikakvih druzenja u svom kvartu

A kuzim,kuzim..Kod mene ti je velika razlika jer je parkic odmah iza nase zgrade pa dodju svi iglavnom iz ulaza!Ima isto grupacija,to bez daljnjega,ali ja sam sa svima ok tak da sa svima i popricam malo!Ima jedna zenskuca  s kojom sam si bas dobra,i pogodi sta??Ta je isto odgajateljica

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mare1989
    02. Rujan 2017. 19:01

Mamika muz i kcer su odabrali ime a ja se nisam puno bunila 😂😁

mamika3
    02. Rujan 2017. 19:15

mare1989

Mamika muz i kcer su odabrali ime a ja se nisam puno bunila 😂😁

Ha ha ha...Dobro da nisi!Lijepa su imena!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    02. Rujan 2017. 23:02

Di ste,zenske?Inace se raspisete u ovo vrijeme...Mija buhtljica je zaspala,veliki jos nisu,a muz otisao vozit!Nocna ovaj put,nema Dalmacije!Sutra nam dolaze necakinje od ove druge sogorice,polunormalne!Ona ih dovodi samo kad nesto treba,ovaj put ide u soping za njih pa ih tteba pricuvat!Inace ide na frizuru pa se djeca druze!A da nazove da makar klince dovedemo......Prije ce biti snijega u proljece!!Za ovaj Bozic cu si zazeljeti jednu normalnu sogoricu s kojom mogu popit najobicniju kavu!!!!!!Kaze moj muz da mora smrsavit!Rekoh da,ne mozes bez kruha i soka,povrce ne mozes smislit i sad ces ti smrsavit!Onda je rekao da ce jesti sve zdravo kaj pripremim..E,bas me zanima dokle ce!Krecemo uskoro!!!Cekam isplatu da imam veci izbor namirnica!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    02. Rujan 2017. 23:04

Sanjarka i Sunshine Ili vas nema ili ste mi promaknule?

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    02. Rujan 2017. 23:14

Mare, lijepa imena!!! Nisam znala da ti se tako zovu djeca. Bas moderno.
    M lijepo danas spavao 2 puta i zaspao u 22. Nadam se da ce noc biti ok.

mamika3
    02. Rujan 2017. 23:16

Lucy16

Lucy16

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.