Lucy,kod ovako male djece,i u mjesec dana se vidi velika razlika,a kamoli dva tri... A i dosta ovisi o djeci,njihovom temperamentu naravi i to.. Moja je fkt otvorena,nema straha od skoro nicega i jako je znatizeljna..i po parkicu se ponasa na isti nacin..ali cekam,jos nije ona skuzila da ide tamo 😂😂😂
Tpol,kad cete doma? Bas steta da se nismo mogli vidjet u zg al bome ste imali nakrcan raspored..
Ilani,dobro pitanje..malo mi je zeznuto sto sam i ja na jaslickoj strani vrtica i kad tad cemo se negdje sresti,bit ce svakako zanimljivo..
Mare,bas mi je drago sto je issi bilo lijepo i da je dobar odgojitelj,to je veliki plus..puno ce nauciti do skole 😊
Lagertha,vec tri mjeseca bebac 😲😵😱😂😂😂😂 vrijeme letiiiii
Mamika,pisam od smijeha na tvoje pitanje 😂 ja nikada nebi mogla raditi niti jedan drugi posao osim svog 😊😊😊
Ovo kaj kazes za izlazak, ja sam sa svojom isla cijelu zimu van... Ne idem ako pada kisa (sto ce se mozda i promijeniti sad kad hoda,ako ne pada jako-kabanica i cizme 😂) i ako puse onaj ledeni vjetar,naravno da ne...setali smo i na -10 ako je bilo lijepo suncano...skafander,dolcevita,kapa,kapuljaca,dve deke i udri dok se nos i obrazi ne zacrvene 😂😂😂 ali ja ti nisam mjerilo, obozavam zimu 😂😂😂
Ne znam kako vi,ali danas cu izludit doma!Prehladno je za parkic,a bome i setnju!Bas sam jucer rekla da ne znam kak cu prezivjet jesen i zimu,cijelo vrijeme u stanu!Odvedemo mi klince u igraonicu kad nemaju kamo,ali meni fali zraka!A i buhtlica jako voli biti vani…Smrc,smrc..Evo,vec sad zivcanim!Neki dan sam radila plan sa susjedom kako cemo organizirati zimska druzenja!
I da,bili smo i danas krug vani oko kvarta..taman usli i vani pocne padat 😂
Mare, sirena 😍😍😍😍😍 sretan prvi 😘😘😘🎉🎉🎉🎉
Tortica je super ispala,negdje je i finaaa
Mare torta super izgleda! Sigurno je za prste polizati! A slavljenica je slatkis jel to za rockas dobila konjica za ljuljanje?
Ugolina,kad budete vani u vrticu ti sa svojom grupom a Josipa sa svojim tetama , mislit ce da ste u parkicu valjda Ma brzo ce njoj biti sve jasno,znat ce da je mama tu negdje ali je cuvaju tete sad.Ona je pametnica!
Mamika ja sam kao i Ugolina po pitanju hladno-vruce. Zimi sam bila vise s malom vani nego sad preko ljeta. Danas s gustom prosetali ! Zahvaljujem se bogu dragom sto su gotove napokon ove vrucine i znojenje i tako dalje.
Lagertha navrati cesce!
Mare torta super izgleda! Sigurno je za prste polizati! A slavljenica je slatkisjel to za rockas dobila konjica za ljuljanje?
Ugolina,kad budete vani u vrticu ti sa svojom grupom a Josipa sa svojim tetama , mislit ce da ste u parkicu valjdaMa brzo ce njoj biti sve jasno,znat ce da je mama tu negdje ali je cuvaju tete sad.Ona je pametnica!
Mamika ja sam kao i Ugolina po pitanju hladno-vruce. Zimi sam bila vise s malom vani nego sad preko ljeta. Danas s gustom prosetali ! Zahvaljujem se bogu dragom sto su gotove napokon ove vrucine i znojenje i tako dalje.
Lagertha navrati cesce!
Tak si ja mislim ...samo si molim boga da bude zdrava kroz ovaj period adaptacije i da to prode,a poslije neka me vidi..mislim si sto bude prihe znala da sam tu,to bolje,prije ce se naucit...a ak ne,ko sto moja kolegica kaze,a boze moj,bude bila tu s nama i bude isla van s nama 😂😂😂
Ilani to je slika kod prijatelja mi poklonili njemu jer su se ovi moji svadali oko njega😁😁😁
Ugolina Ja ti zimu apsolutno ne volim!Naravno da planiram izaci, nije da cu bit stalno zatvorena-nije to bas zdravo,samo kaj nemrem visit po tri sata u parkicu i klafrat s babama!A i ono kaj sam skuzila,ako i malo zahladi puno mama ne izlazi!
Mare Like za tortu!!!!Da ju bar mogu probat!Tvoji se svadjaju oko konjica,moji oko mobitela!I Clarissa mi se svidja!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Nevezano uz nase teme,samo da vam nekaj ispricam.Prosle godine smo bili s klincima na predstavi,od muza firma to orgsnizira,za Bozic!I poslije predstave prozivaju svako dijete da dodje po poklon!Pa su prozvali neku djevojcicu zvanu Drvenka!!Ja ostala paf!!!!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mare. Obozavam ovakve slike za usporedbu,kakvu si ti stavila!A ko je odabrao Ariela?
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji