Jutrekooo…..Ja malo pospremila,ostai mi rucak i peglanje tokom dana!Ovi moji u skoli i vrticu,meni sve cudno bez njih!!!!!!!Po sineka idem do pola 12,muz ce po kcer!Jucer na kraju nije dosla ova moja druga sogorica jer nas,na kraju,nije trebala,sve je uspjela obavit!A moja curka se toliko veselila sta ce vidjet sestricnu da je na kraju plakala!Bas mi je bilo zao!Jos me muz pita dal sam joj rekla da ipak dodje!Pa sta ju moram svecano pozivat??????Ali spasila nas je druga susjeda,zvala nas na kavu i igru tako da je mala zaboravila!
Sogi 🔫🔫🔫🔫🔫🔫
Ugolina, spava sa mnom ali ne mogu samo dati cicu i spavati jer trebam i strane mijenjati. Ne moze 10 puta za redom cicati samo jednu. Onda tako jako vuce, valjda uhvati vakuum da me boli. Po danu ne tako. Ne znam jel gladan jer on po noci vuce kao da cijeli dan nije jeo?? Nocas cu mu dati bocu keksolina ili neceg pa cu vidjeti hoce se tako cesto buditi. Mozda je gladan?? Preko dana lijepo jede. Ne znam vise.
Mamika odspavam popodne s njim jer ne bih mogla drugacije.
Moja sestra meni isto tvrdi da bi njega vrtic promijenio, zasto ne idem raditi. Ne bi bio moj priljepak i razmazen sa ide u vrtic.
Aha,moja obe cica s iste strane haha,lezim u mutavoj pozi 😂😂😂 stigne u vrtic!!! Nebu nis propustio tu jednu godinu u jaslicama
Aha da dovrsim misao, problem kod vrtica je samo velik broj djece,premali broj odgojitelja..ponekad koliko god se mi trudima svakom djetetu individualno pristupiti, nekada zbog silnih drugih obaveza dokumentacije ovog onog, na kraju dana skuzimo ajme,pa nisam pitala tog i tog kak je,kaj ga muci,a bio je nekako odsutan...a dijete je mozda samo trebalo zagrljaj... Zalosno
Danas sa plaze ….
E da danas dosli mi na plažu vidim par. Imaju dijete 4,5G dečkić igra se … kolica sam vidla al nisam skužila da je beba u nutra , posle skuzim spava … probudi se bila 15,20min budna da ona njoj bočicu i stavi je u kolica (samo stavi ! ) mala spava … okupali se oni l legli sunčaju se . Mali lezi pokraj njih i nesto gleda … kaže moj muž: vidi oni se odmore i pored dvoje djece 😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂
Inace, sto se tice vrtica,zasad smo obje ok 😂😂😂 ona tu ja tamo haha... Sutra ce muza poslati van iz sobe..dva dana je bio cijelo vrijeme s njom,vec je krajnje vrijeme da se gubi van 😂😂 meni je isto ok,ali od sutra takoder neke roditelje saljemo van, bit ce veselo i glasno 😂😂😂 ali mora adaptacija konacno krenuti...
Najgore mi je zapravo to rano budenje ujutro.. Muz u pet,kuha kavu, budi mene najkasnije u 5:20 i nastavi s njom spavat, ja obavljam wc,tusiram se, sminkam,pijem kavu,radim dorucak neki, u sest ih budim, on obavlja svoje dok ja nju oblacim,hranim i u 6:45 pokret... E uzas... Ono naradim se dok ne krenemo... 😭😭😭😭 i onda od sutra slusam citavo jutro urlanje... a kad cu bit popodnevna,tamo negdje krajem iduceg tjedna,onda cu se pocastit i odspavat do sedam 🔫 ne znam kako cu tim tempom dalje fkt, do kad cu...pa ljudi,bum smrsavila tak..kaj sam se trudila pozderat sve ono 😂😂😂😂
Veliki spavaju!I buhtlica isto,al bu se probudila garant,js dezuram!Sinoc je u pol 1 zaspala!Krepana sam!Sutra cu vas i citat i komentirat!Laku noc,mame i bebe!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Citala jesam zapamtila nisam
Jucer mi je dan bio ludilo, ujutro vozila Issu pa popodne sirenu na sistematski između mm isla odvesti auto da drugo doslepa majstoru jer se ono na autoputu pokvarilo. Ludnica od dana
Sirena ima 9,8kg i 77cm,cijepila se sa MMR pa je navecer i temp imala
Dobro jutro!Hvala na kavi,Mare!Umorna sam od jucer!Mare se dobro izrazila,dan je bio ludilo!A ovo jutro jos gore...Mislim da sam bila napisala da nam je pesek bolestan!I zbilja joj je tesko!Danas ju muz vodi veterinaru jer jucer nije stigao,a ja ne vozim!Uglavnom,idem u pet ujutro maloj po hranu i znate kaj vidim?????Pripremite se na gadjenje..Cucak lezi na kaucu u boravku,blage veze nemam kak se popela jer ona jedva hoda,jedva sjedne,ali ona lezi i ispod nje mokro!Znaci,nije ni bila svjesna da se popisala!Ja bi sad plakala najradije....Mogu svski jebeni kutak stana ocistit,a tu ce ostat taj smrad!Ma muka mi je!Oprala Vanishem,stavila ocat za dezinfekciju,sad idel guglat one za ciscenje...Najradije bi bacila cijelu garnituru,a jedini novci koje imamo kakti sa strane su oni sta su djeca dobila od svekrica!A to mi zao trosit!Nije zbilja pas kriv,ali ja sam ipak ljuta!A muz ni da bi spomenuo garnituru samo baljezga o mogucim psecim bolestima!Ma mars u pm..
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobro jutro mame!
Kod nas jos jedna nemirna noc,ali bar sada jos spava pa pijem kavu u miru
Mamika, sto se tice slicnosti,moji su svi razliciti kao da nisu braca,a ne lice bas izrazito ni na mene ni na muza. Zanimljivo,ali Nikolina od rodenja je prosla faze slicnosti na svakog od njih,sada mi bas lici na najstarijeg sina,to mi kazu jos mnogi. Samo se nadam da nece biti visinom na njega,on je 197,isto nemamo pojima na koga je tako visok,nema nikoga tako visokog ni s moje ni s muzeve strane. Sad ce netko reci da je na postara
Kolac je bio super,jako socan. Jedino cu smanjiti secer drugi put,ali ja bas u svim receptima smanjujem secer.
Joj grozno je ovo za peseka,nadam se da ce ozdraviti! Koliko je star?A kutna...hm...da je obilno pospes sa sodom bikarbonom i ostavis tako kroz dan? pa usises ...upija mirise. Mislim da ima i neki sprej u DM za kupiti bas za mirise od kucnih ljubimaca.
Mare,odlicne mjere ima sirenica.Jel pala temperatura?
Sortiraj odgovore
Najstariji