Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    04. Rujan 2017. 00:05

Ugolina

Lucy hvala 😘
    Joj ja tocno znam kako ti je..tako je mene zlica zajebavala…dva mjeseca ja nisam spavala,DVA MJESECA dizala sam se svakih 15,20 min citavu noc… Dok muz nije puko kad je vidio da sam ja preiscrpljena i da tak ne mogu vise i slozio nam da spavamo skupa… Nakon tog sam se preporodila i prestala se uopce vise sekirat oko toga di ko spava…kad ona kmee ja sisu van,za dve minute ona pljune i okrene se,ja se okrenem na svoju stranu i ko da nis nije ni bilo.. Nas dvije spavamo skupa u njenoj sobi,muz s nasoj i to nam uopce ne predstavlja nikakav problem,niti utjece na nas brak..zvuci cudno vjerojatno svima drugima,ali nas bas boli briga… Il cemo spavat odvojeno pa bit svi skupa sretni i naspavani ili se mucit i svi bit jedni na druge zivcani od neispavanosti… Ma… A tak se nikada po noci ne zaljubljujemo…a ako i da,odem ga posjetit i poslije se vratim u sobu kod nje i cao.. Pa koliko god da to bude trajalo.. Ona je samo jednom mala i prebrzo raste tako da me bas briga

Pa kaj?U prijasnjem stanu muz je na kraju zavrsio u boravku jer je krevet postao premali,a do nedavno je isto spavao u boravku posto je buhtlica imala manevre sa spavanjem!I sve je ostalo isto!Nece odvojeno spavanje narusit neciji odnos!A i dobro si rekla,bolje da ste svi naspavani i odmorni!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    04. Rujan 2017. 00:15

sandrichx3

mamika buhtlica je pravi secerdobih dijabetes gledajuci je
    a jadan petric, nek je to iza vassad u nove pobjede u jaslicama!
    mi smo uzeli novo auto ("novo", staro 5 godina) i presretni smo, samo se vozamo okolo jer trosi duplo manje nego starou zg cemo jedan vikend kad se vrijeme popravi, ne ide mi se po kisi na duze relacije… I samo cu jos rec BLAZENA KISA, napokon! vrt mi cijeli presusio, koliko god ja zalijevala, sve skoro otislo kvragu
    lovre ovih dana vice brmmm brmmm na sve zivo, cim vidi nekoga da jede bananu ili jogurt vice "njam njam!" zna napravit jedan polu-korak od kauca do stolica i zajebaje naveliko. mm se vraca radit sutra (bio na godisnjem 2 tjedna) i nemam pojma kako cu bez njega, bas sam se lijepo navikla da stignem napravit jest u miruimate neki savjet kako da natjeram dijete da se prestane buditi u 7:00? bar da produzi do 8:00? puno trazim jelda?

Ajoj,i mi smo ti uzeli novo auto jer u starom nije bili mjesta,ali sram me reci koliko je starAk te kaj tjesi moji su bili ranoranioci dok su bili manji,a sad bome nista od toga!I tak je vecini mama koje znam!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    04. Rujan 2017. 00:18

Lucy16

Mare, ma noc opet katastrofa. Legla sam i nisam stigla ni zaspati budio se 3 puta. I nije prestao dok ga nisam stavila k nama. Do jutra nisam vise ni brojala, samo cicu van.
    Mamika, hvala na dobrim nadanjima, ali nije pomoglo, nazalost.
    Sandrich, nek je sretno s novim autom!!!!
    Moj zaspi u 22 i budi se u 8. Ja legnem oko 12 jer kad on zaspi onda dolazi na red pospremanje i da se okupam bar pa ja nikako nadoknaditi san.
    Sanjarka, nadam se da ces vec uspjeti odmoriti, a Gigiju sretan polazak u vrtic!!!!
    Zlici isto sretan polazak u vrtic. Uz mamu ce ipak biti lakse.
    Lijepo je kad si i na poslu blizu svog djeteta. Moj nece ici u skolu u kojoj ja radim jer je daleko.

A ja bas pomislila da ce prespavati noc...Smrc...da li odspavas popodne s njim?????

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    04. Rujan 2017. 00:24

Sanjarka88

Osjetila da me netko trazi 😁
    Evo nas u Drveniku juznom za vikend, nije daleko al covjeka veseli 😂 jos da nije vrijeme kakvo je, no dobro kome je to do kupanja vise od nas dalmosa 😉
    Ja se doduse nisam bas ni odmorila, Petar je nervozan na n-tu, izlasla mu i gornja lijeva cetvorka, natecena je i cijela desna strana, a mislim da idu i donje dvojke mah
    U utorak smo bili na cijepljenju i sistematskom. Ima malac 9.5kg i 80cm. Od utorka navecer u guzi 40temp 😥 trajalo 2 dana. Vadili krv, dr kaze viroza ja i dalje mislim da je nekakva reakcija na cijepivo i etooo
    Ugl kronicno sam ne naspavana i umorna…bit ce bolje 😊
    Sutra jaslice 😥😥😥

Joj,jaslice...Uhvatila me nostalgija kad se svojih sjetim...Mame su uglavnom tuzne jer djeca krecu u jaslice,a ja sam bila sretna!Imali su oboje super tete koje su ih zbilja puno naucile i voljeli su vrtic,pogotovo kcer!Ma budes vidla da ce sve biti ok!!!!Dont worry be happy!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    04. Rujan 2017. 00:33

Ugolina. Sad kad ces kuhat rucak u 5 ujutro,dok ti se luk ne zdinsta,daj mi odgovori.....Bas me zanima tvoje strucno misljenje!Kad malo vidis i ponasanje druge djece da li bi rekla da su vise socijalizirani ovi kaj su isli u vrtic?Odnosni,da im je lakse snaci se u drustvu bar kolko tolko....Npr moj sin je bas popamtio ono o lijepom ponasanju i toga se zbilja drzi,a onda je poceo upoznavati drugu djecu i morala sam mu objasnjavati da nisu svi dobri!I po kceri primjetim da primjenjuje nauceno iz vrtica!Ili i odgoj te ponasanje roditelja ima utjecaj na socijaliziranost?Da se razumijemo,ne omalovazavam djecu koja ne idu u vrtic!!!!!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Abies
    04. Rujan 2017. 08:49

Dobar jutar!
    Kak ste?
    Ja pospano i smrznuto. I odbijam jaknu. 
    Mamika tema vrtić. Dobro si napisala. I mene zanima Ugolinin odgovor/komentar. 
    Definitivno vrtić mijenja dječicu. Nauče puno. Ali ima i loša strana. Ima uvijek jedan zloćko pa doma iskorijenjuješ to ponašanje. Ali tako petar, josip, martin kaže... Pa tako on skače. Itd. 
    No imai plus. Recimo petra sad čim dobije nešto za grickat, sjeda na bejbi stolicu i stolić, kao u vrtiću. I sva se ponosno šepuri 😀
    Ilani kad startate s vježbama? Veselim se nikolininom napredovanju 😘
    Sandrich nek auto dobro služi!
    I mene čeka taj bankrot :( 

mamika3
    04. Rujan 2017. 09:38

Jutrekooo.....Ja malo pospremila,ostai mi rucak i peglanje tokom dana!Ovi moji u skoli i vrticu,meni sve cudno bez njih!!!!!!!Po sineka idem do pola 12,muz ce po kcer!Jucer na kraju nije dosla ova moja druga sogorica jer nas,na kraju,nije trebala,sve je uspjela obavit!A moja curka se toliko veselila sta ce vidjet sestricnu da je na kraju plakala!Bas mi je bilo zao!Jos me muz pita dal sam joj rekla da ipak dodje!Pa sta ju moram svecano pozivat??????Ali spasila nas je druga susjeda,zvala nas na kavu i igru tako da je mala zaboravila!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    04. Rujan 2017. 09:41

Abies I nas ceka bankrot,ali zbog peseka!Bas je jadna bolesna,mora ju muz odvesti!Curka je jako vezana uz nju pa se nadamo najboljem!A da,mi smo ostali paf  kad je sin prvi put odnio svoju zdjelicu do sudopera!Naucio u vrticu!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    04. Rujan 2017. 11:22

Ugolina, spava sa mnom ali ne mogu samo dati cicu i spavati jer trebam i strane mijenjati. Ne moze 10 puta za redom cicati samo jednu. Onda tako jako vuce, valjda uhvati vakuum da me boli. Po danu ne tako. Ne znam jel gladan jer on po noci vuce kao da cijeli dan nije jeo?? Nocas cu mu dati bocu keksolina ili neceg pa cu vidjeti hoce se tako cesto buditi. Mozda je gladan?? Preko dana lijepo jede. Ne znam vise.
    Mamika odspavam popodne s njim jer ne bih mogla drugacije.
    Moja sestra meni isto tvrdi da bi njega vrtic promijenio, zasto ne idem raditi. Ne bi bio moj priljepak i razmazen sa ide u vrtic.

mamika3
    04. Rujan 2017. 13:21

Lucy16

Ugolina, spava sa mnom ali ne mogu samo dati cicu i spavati jer trebam i strane mijenjati. Ne moze 10 puta za redom cicati samo jednu. Onda tako jako vuce, valjda uhvati vakuum da me boli. Po danu ne tako. Ne znam jel gladan jer on po noci vuce kao da cijeli dan nije jeo?? Nocas cu mu dati bocu keksolina ili neceg pa cu vidjeti hoce se tako cesto buditi. Mozda je gladan?? Preko dana lijepo jede. Ne znam vise.
    Mamika odspavam popodne s njim jer ne bih mogla drugacije.
    Moja sestra meni isto tvrdi da bi njega vrtic promijenio, zasto ne idem raditi. Ne bi bio moj priljepak i razmazen sa ide u vrtic.

Ne mora znacit da ne bio priljepak!Ali gle,djeca su s nama mamama od prve minute,ne micu se od nas i za drugo ne znaju!Tako da je meni ruzno reci za bilo koje dijete  u toj dobi da je mamin priljepak!On je jako vezan uz tebe,sto je meni normalno!A da ima od 3 godine pa nadalje,e onda bih rekla da je mamin priljepak!Ovo za razmazenost mi isto ne stoji!Ima godinu dana i prvo ti je dijete...Normalno da ces ga mazit i pazit i vise no sto treba,ali to nije razmazennost!Razmazena je moja necakinja koja place ako nesto ne dobije,koja digne nos ak nije po njenom,kojoj se kupuje sto zazeli...I to sa 6godina,ane godinu!Nece vrtic promjenit njegove osobine!Posalji sestru u neko novo drustvo,novu okolinu pa ju pitaj dal se promjenila!Moja je u vrticu od druge godine pa je tek sa skoro 4 pocela prilazit nepoznatoj djeci,a sad sa skoro 6 je tek pocela vracat ak ju netko udari i svadjati se!Isto je bila uz mene dosta dugo!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.