Jutro mame!
Mare hvala na kavi i ostaloj ponudi Kod tebe je zivahno stalno! Sretno danas Issi,neka bude puno lijepih dojmova! A tebi sretno s pripremama za veliki sirenin dan
,nadam se da ce nocas lijepo i mirno spavati da bude sutra najbolje volje.
Ugolina uopce nisam ni sumnjala da ces ostaviti odlican dojam. Ja bih bila prezadovoljna da moje dijete dobije tebe za tetu! Cek a jesi vec radila sa djecom ovaj tjedan ili zasada samo uredivala i pripremala prostor? Djeca u ponedjeljak stizu?
Lucy, bas si izmorena .Drzi se ,nadam se da ce ubrzo biti bolje sa spavanjem. Ima takve djece,tesko da mozes tu uciniti nesto. Moje starije su imale svakakvih faza,ali se uspavljivale same,stavim u krevetic,duda,pusa ,pajki. S Nikolinom to je SF! Nikada,bas nikada se nije tako sama uspavala.Jako je teska s tim spavanjem od rodenja. Evo i sinoc zaspala oko 23.30 jedva,a umorna bila da nije mogla glavu drzati
Mamika kao si? Jucer samo jedan post??
Gdje je Brojcana? Danima je nema!
Ugolina sretno zlici danas u jaslicama😘 i bravo za odraden uspješno roditeljski
Lucy😞 nadam se da Ce se M popraviti i da cete imati bolje noci. Ako mozes da ti ga netko pricuva makar 1h da ti odspavas
Ilani kako je Nikolina,kako si ti? I vama u ponedeljak skola pocinje jeste li uspjeli sve pripremiti
Mare jesmo sve pripremili vise-manje. Cekam prvi roditeljski,uvijek bude jos nesto sto treba nabaviti pa ne zurim bas sa svime. Najbolji su mi moji studenti,pitam ih decki sto vam trebam kupiti od pribora,kakve biljeznice? Odgovor- nista!
Nikolina je dobro. Mic po mic napreduje u motorici,al bitno da ipak napreduje. Vjerojatno ce sad dobiti novu tetu na vjezbama sto mi je koma,jer se tek navikla na ovu,ali sto mogu? Budemo pozitivni, mozda ce brzo prihvatiti i novu tetu. Sada nije vise onakva divljakusa kao sto je bila prije, voli komunicirati, voli paznju.
Jutrekoooo
Mare. Hvala na kavi i ostalij ponudi!ha ha...Ovakav uzurbani dan ko sto je tebi bio jucer...Fuj,fuj..Ja ti se od svegs toga nazivciram!A sta cu,meni super kad sve ide po ps-u!Ono s papucama bi me izbacilo iz takta skroz!Nadam se da ce maleckoj biti super u maloj skoli!Ja planiram uzeti onaj status majke odgajstelja pa moram pitati u vrticu koliko curka mora odraditi sati ps da ju mogu ispisati i ne dovodit vise.Imaju neki minimalan broj sati.
Lucy A posto njega nista ne muci rekla bih da je on takav i gotovo!Tesko ti je,znam,ali probaj nekako izdrzati
Ugolina Nisam ni sumnjala da ce uz tebe ovak lajavu sastanak dobri proci
Ilani. Samo jedan post ,kazes?Ha ha...Ma vratili smo se izvana u pola 9, vrtila sam se oko male,dosao muz s malim sat kasnije.kupio mi mob,zbilja nis posebnig,ali puuuuuno bolji od ovog prijasnjeg.I kak je mala u 22 zaspala imam namjeru napisat tu par rijeci.Ali..Nisam se nikako mogla prijavit.Na kraju sam otisla leci,bila umorna ko da sam orala i kopala.Tvoji studenti du super,njima nista ne trebaE,ne mora znacit da curja nece dobro prihvatit nivog fizioterapeutaMozda te iznenadi..
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Imali jucer muke po citanju.Svaki dan mali nesto kratko procita,ali jucer ko da sam mu dala Danteov Pakao!I slicilo je to paklu,za njega naravno.Sat i pol vremena je on dramio da bi procitao nesto za sto treba doslovce 5 minuta,odraslima dvije!Place,vice,tuli na sto nacina....Prijeti muz kuhacom,prijetim ja da cu mu svu lovu uzet iz kasice!Zamislio se,al nedovoljno!!Ja bi vec bila odustala,ali muz nije pa je na kraju procitao tih pola stranice!A neki dan,pazite vi gotovana,posaljem ga za stol jest!Prvo odugovlaci,pa bi pa ne bi,pa sjedne napokon za stol pa sr vrati pred tv!Pitam ga da sta glumi,a veli on meni-mama,daj mi posoli!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ilani bravo za Nikolinin napredak,prihvatit ce ona i novu tetu
Mamika ja bi volila da i kod mene postoji status mame odgajateljice odma bi sve potpisala.Mali gotovan
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Brojcana 230 Eura?! pa jel ti se isplati to uopce?? za te novce mozes uzeti novi odlicni mob!
Na vjezbe idemo svaki tjedan,trebali bi i cesce ali ne mozemo dobiti. Vjezbam ja s njom doma jer ti to sve skupa izgleda kao igra. Tete mi kazu da mogu doci kod njih raditi kako sam vec vjesta u tome Ici cemo do daljnjega,dok ne prohoda pretpostavljam a mozda i duze.Pricanje nam je isto nekako stalo.Kako je krenula ,mislila sam da s tim nece biti problema,a sad vise nisam sigurna.Cini mi se da sa deset mjeseci vise govorila nego sad.No za hipotonce kakva je ona to je ok.
Mamika ipak si se odlucila za status? Kada predajes papire? Hoces cekati da buhtljica napuni pet mjeseci ili odmah?
Mali ne voli citanje znaci? Ni moje cure nisu bas lude za knjigama iako poticem ih na sve moguce nacine. Decki vole citati a cure ne bas. Mislim da tu puno utjecu sva ta elektronska cuda. Radije ce igrati igricu ili gledati gluposti na youtubu nego citati. Ali ja inzistiram! Navecer im uzmem tablete( mobitele nemaju) i prije spavanja smiju citati. Za ljeto su procitale svaka po par knjiga. A kad im se knjiga svidi ,"povuce" ih onda bome ne moram ni tjerati da citaju.Bit ce to dobro!
Sortiraj odgovore
Najstariji