Mare super je torta i bodici bas si se potrudila !
Ja sam po zimi šetala s ergom s njom i kolko god sam se bunila zapravo nije to bilo tolko loše jer je lijepo njoj toplo bilo
A na moru nije dosadno nego neznam , valjda sam navukla bit uvijek sama s muzem a sad moram patit na bebu hahha .... Puza po svud pa stavlja u usta ono napeta dam cijelo vrijeme ... sjeli smo u restoran kao pojeli bi nesto al odustali smo brzo kad he počela puzat po podu i nismo je mogli vise zabavit ... ja rekla konobarici reko daj malu pivu samo 😂
Ilani bacali smo kamenčiće muž joj pokazuje i cvijeće zabavljamo je stalno hehe ... naučila rec voda pa kad vidi more kaže voda voda a bas joj se sviđalo plivanje a vrijeme se pokvarilo
Moja čitaba
A kad ćemo doma vidit cemo trebamo u ćet a mozda cemo prije
Ugolina i meni je zao bas imam želju naći se s vama ali da bar po danu putujemo pa bi usputno mogli stat 😕
Osjetila da me netko trazi 😁
Evo nas u Drveniku juznom za vikend, nije daleko al covjeka veseli 😂 jos da nije vrijeme kakvo je, no dobro kome je to do kupanja vise od nas dalmosa 😉
Ja se doduse nisam bas ni odmorila, Petar je nervozan na n-tu, izlasla mu i gornja lijeva cetvorka, natecena je i cijela desna strana, a mislim da idu i donje dvojke mah
U utorak smo bili na cijepljenju i sistematskom. Ima malac 9.5kg i 80cm. Od utorka navecer u guzi 40temp 😥 trajalo 2 dana. Vadili krv, dr kaze viroza ja i dalje mislim da je nekakva reakcija na cijepivo i etooo
Ugl kronicno sam ne naspavana i umorna...bit ce bolje 😊
Sutra jaslice 😥😥😥
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
A da,sto sam zaboravila rec…sada kad dodem u park isto s nikim ne pricam nego idem za svojom…a i djece svugdje idu trce svasta rade..imam veliku potrebu postrojit cijeli parkic-profesionalna deformacija 😂😂😂😂 onda biram di nema nikog ili di ima manje ljudi,a najcesce su vec grupirane pa mi glupo uletavat…nekad niti nema nikog.. Tako da nisam bas s nikim ni pricala .. Jednom sam upoznala neku super zensku i ono,za dva dana se sele u centar grada…ma bas super ono…pa sam odustala od ikakvih druzenja u svom kvartu
A kuzim,kuzim..Kod mene ti je velika razlika jer je parkic odmah iza nase zgrade pa dodju svi iglavnom iz ulaza!Ima isto grupacija,to bez daljnjega,ali ja sam sa svima ok tak da sa svima i popricam malo!Ima jedna zenskuca s kojom sam si bas dobra,i pogodi sta??Ta je isto odgajateljica
😂😂😂😂😂
Joj,mi imamo tu fkt super parkica, i iza zgrade,i mogli bi tamo visit,al skupljaju se alkici i beskucnici pa izbjegavam, ima jedan lijepi veliki,di ne mozemo popodne jer velki divljaju pa nsm preostaje taj lijepi di samo mi idemo...ne kuzim zasto,super je park... Zovemo ga nasim privatnim jer rijetko dode i netko drugi
Mare super je torta i bodici bas si se potrudila !
Ja sam po zimi šetala s ergom s njom i kolko god sam se bunila zapravo nije to bilo tolko loše jer je lijepo njoj toplo bilo
A na moru nije dosadno nego neznam , valjda sam navukla bit uvijek sama s muzem a sad moram patit na bebu hahha …. Puza po svud pa stavlja u usta ono napeta dam cijelo vrijeme … sjeli smo u restoran kao pojeli bi nesto al odustali smo brzo kad he počela puzat po podu i nismo je mogli vise zabavit … ja rekla konobarici reko daj malu pivu samo 😂
Ilani bacali smo kamenčiće muž joj pokazuje i cvijeće zabavljamo je stalno hehe … naučila rec voda pa kad vidi more kaže voda voda a bas joj se sviđalo plivanje a vrijeme se pokvarilo
Moja čitaba
A kad ćemo doma vidit cemo trebamo u ćet a mozda cemo prije
Ugolina i meni je zao bas imam želju naći se s vama ali da bar po danu putujemo pa bi usputno mogli stat 😕
E umrla sam.od smijeha na ovo-daj samo pivu 😂😂😂😂😂
A cuj,mi ljetnice smo i tako budne po noci , mogle smo se nac na nekoj benzinskoj hihihi 😉
mamika buhtlica je pravi secer dobih dijabetes gledajuci je
a jadan petric, nek je to iza vas sad u nove pobjede u jaslicama!
mi smo uzeli novo auto ("novo", staro 5 godina) i presretni smo, samo se vozamo okolo jer trosi duplo manje nego staro u zg cemo jedan vikend kad se vrijeme popravi, ne ide mi se po kisi na duze relacije... I samo cu jos rec BLAZENA KISA, napokon! vrt mi cijeli presusio, koliko god ja zalijevala, sve skoro otislo kvragu
lovre ovih dana vice brmmm brmmm na sve zivo, cim vidi nekoga da jede bananu ili jogurt vice "njam njam!" zna napravit jedan polu-korak od kauca do stolica i zajebaje naveliko. mm se vraca radit sutra (bio na godisnjem 2 tjedna) i nemam pojma kako cu bez njega, bas sam se lijepo navikla da stignem napravit jest u miru imate neki savjet kako da natjeram dijete da se prestane buditi u 7:00? bar da produzi do 8:00? puno trazim jelda?
mamika buhtlica je pravi secerdobih dijabetes gledajuci je
a jadan petric, nek je to iza vassad u nove pobjede u jaslicama!
mi smo uzeli novo auto ("novo", staro 5 godina) i presretni smo, samo se vozamo okolo jer trosi duplo manje nego starou zg cemo jedan vikend kad se vrijeme popravi, ne ide mi se po kisi na duze relacije… I samo cu jos rec BLAZENA KISA, napokon! vrt mi cijeli presusio, koliko god ja zalijevala, sve skoro otislo kvragu
lovre ovih dana vice brmmm brmmm na sve zivo, cim vidi nekoga da jede bananu ili jogurt vice "njam njam!" zna napravit jedan polu-korak od kauca do stolica i zajebaje naveliko. mm se vraca radit sutra (bio na godisnjem 2 tjedna) i nemam pojma kako cu bez njega, bas sam se lijepo navikla da stignem napravit jest u miruimate neki savjet kako da natjeram dijete da se prestane buditi u 7:00? bar da produzi do 8:00? puno trazim jelda?
Super za auto! Aj nek ste se nauzivali 😊😊😊😊 a vis,ja imam drugi problem, kako probudit dijete u sest,a naviklo u osam...uzas
Sanjarko,i meni to smrdi na reakciju,al opet,kak mozes to znat...sretno sutra petricu 😘 nemoj se bojat sutrasnjeg dana nego onog kad ostane sam u vrticu 😂😂😂 hihi a jesam grozna,al dijelimo isti strah...mi bili vec u petak i super je bila...al lako bit super kad je tata tu,vidjet cemo kad njega kolegice sprase van..
Hello
Sandrich snaci cete se ti i L. Cestitam za auto neka je sa srećom
Sanjarka i meni to izgleda kao reakcija na cijepivo
Lucy 😊 kako ste spavali nocas
Noc nam je dobro prosla,mozda sto je zahladnilo. Ali sinoc je zaspala oko 19h pa se probudila i plakala kad sam je uzela i pregledala sva je bila ispikana od komaraca😤 kad sam ga vidjela ubila sam ga i doslovno mi da ga opet uzmem i ubijem.
Mi sutra imamo sistematski i cijepljenje😥 jos cu najvjerojatnije morat voditi issu i Lea sa sobom jer mm ide na teren i nije siguran da li Ce doci do 13h doma. Ujutro issu u skolu,pa u kupovinu,doci kuci stvari iskrcati i sloziti i opet po issu.
Danas lagano samo,sad sam ispekla pitu sirnicu (slagana od gotovih kora),mm Ce piletinu ispeci,i još cu povrće lagano ispeci. Danas nastavak zdrave prehrane jucer sam varala😁 i jela tortu
Mare, ma noc opet katastrofa. Legla sam i nisam stigla ni zaspati budio se 3 puta. I nije prestao dok ga nisam stavila k nama. Do jutra nisam vise ni brojala, samo cicu van.
Mamika, hvala na dobrim nadanjima, ali nije pomoglo, nazalost.
Sandrich, nek je sretno s novim autom!!!!
Moj zaspi u 22 i budi se u 8. Ja legnem oko 12 jer kad on zaspi onda dolazi na red pospremanje i da se okupam bar pa ja nikako nadoknaditi san.
Sanjarka, nadam se da ces vec uspjeti odmoriti, a Gigiju sretan polazak u vrtic!!!!
Zlici isto sretan polazak u vrtic. Uz mamu ce ipak biti lakse.
Lijepo je kad si i na poslu blizu svog djeteta. Moj nece ici u skolu u kojoj ja radim jer je daleko.
Lucy hvala 😘
Joj ja tocno znam kako ti je..tako je mene zlica zajebavala...dva mjeseca ja nisam spavala,DVA MJESECA dizala sam se svakih 15,20 min citavu noc... Dok muz nije puko kad je vidio da sam ja preiscrpljena i da tak ne mogu vise i slozio nam da spavamo skupa... Nakon tog sam se preporodila i prestala se uopce vise sekirat oko toga di ko spava...kad ona kmee ja sisu van,za dve minute ona pljune i okrene se,ja se okrenem na svoju stranu i ko da nis nije ni bilo.. Nas dvije spavamo skupa u njenoj sobi,muz s nasoj i to nam uopce ne predstavlja nikakav problem,niti utjece na nas brak..zvuci cudno vjerojatno svima drugima,ali nas bas boli briga... Il cemo spavat odvojeno pa bit svi skupa sretni i naspavani ili se mucit i svi bit jedni na druge zivcani od neispavanosti... Ma... A tak se nikada po noci ne zaljubljujemo...a ako i da,odem ga posjetit i poslije se vratim u sobu kod nje i cao.. Pa koliko god da to bude trajalo.. Ona je samo jednom mala i prebrzo raste tako da me bas briga
Sortiraj odgovore
Najstariji