Ugolina, prefora mi je tvoja zlica! kao kaj se uzbudujete, igram se i bas sam zauzeta,pa u vrticu sam Kako ces ti izdrzati a da ne letis tamo kod nje svako malo da ju bar skicnes?
TPol, bas steta sto se vrijeme pokvarilo. Nista ,bacajte kamencice u more i trazite skoljkice.Koliko jos ostajete?
Mare lijepo se danas provedite!
Lucy jel bila bolja noc?
Dobro jutro
Ugolina Issa kaze da joj je bilo bas lijepo,igrali su se lijepo u grupi ih je samo cetri i teta jedna s njima. Teta je jako dobra i svidjela mi se.
Drago mi je da je ulica bila dobra u vrtiću
Mamika buhtlica je divna mala curica 😍
Ilani hvala na cestitka😘😘
Mamika, dosla sam vidjeti sta ima kod tebe Bas je slatka curica! Pozdrav i svim ostalim mamicama ovdje!
Zasad samo kratko..
Ariela. Sretan ti rodjendan,draga djevojcice!Budi sretna i zdrava i dobra svojoj mami!!!!!!
Ejic. Zelim ti srecu od srca!Danas je tvoj dan,uzivaj!!!!!!!Zelim tebi i tvome buducem suprugu mnogo jos mnogo zajednickih godina provedenih u ljubavi i razumjevanju
Lagertha Zahvaljujem na posjeti!Kod mene ima svasta i nista,ali dosade nikad!Ljubi dijete!!!!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mare, sretan rodendan tvojoj ljepotici!!! 🎉🎉🎊🍰🎁🎂🎂🎊🍰
Ejic, cestitke i puno srece vam zelim!!!! 🎉🎉🎉🎊🎊💖💗💝💞💍💍💍
Ilani, budio se " samo" 3 puta ali budan jutros od 7.
Kisa. Ne mozemo nikuda.
A sad malo duze....Opet rasprava s muzem,ak cu imati volje i vremena napisem kasnije.
Ilani Hvala na kavi!Zasad jos necu uzimati status,najkasnije do butlicinog prvog rockasa!Ma meni toliko zao male da ju ispisujem...Htjela bih da ide jos malo!
Brojcana. I ja te htjela pitat zar nije puno za ekran,ali posto ima sentimentalnu vrijednost,onda nije puno
Lucy Mislim da imas jednog malog znatizeljnog!Kako je prosla noc?
Mare Issa je starija kcer?Svidja mi se ime!!!Nemoj zaboravit sliku torte stavit!
Ugolina Jel se varam ili ti bas volis svoj posao i djecu?Zlica je bila bas super!!!Nasmijala sam se dok sam citala!A ovo coporativno plakanje je i moju malu zbunjivalo!
Tpol Steta za vrijeme!Zar je maloj zbilja dosadno na moru??ha ha. Mislila sam da je to nemoguce!ha ha
Hvala na koplimentima za moju butlicu!!!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ne znam kako vi,ali danas cu izludit doma!Prehladno je za parkic,a bome i setnju!Bas sam jucer rekla da ne znam kak cu prezivjet jesen i zimu,cijelo vrijeme u stanu!Odvedemo mi klince u igraonicu kad nemaju kamo,ali meni fali zraka!A i buhtlica jako voli biti vani...Smrc,smrc..Evo,vec sad zivcanim!Neki dan sam radila plan sa susjedom kako cemo organizirati zimska druzenja!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hvala cure drage,sirena se zahvaljuje
Mamika Issa je skracenica od Clarissa i ona ima 6god,pa Leonardo 4god i Ariela-sirena 1god
Sortiraj odgovore
Najstariji