Mamika, 😍😍😍😍😍😘😘😘😘
Super za Nikolinin napredak. 👏👏👏👏
Danas bila u posjetu frendici sta je rodila. M zamalo bebu gurnuo s kauca. Radio krs i lom po kuci. Jedva sam ga uspjela paziti. Preznojila se 10 puta. Nista nismo mogle pricati. Uzas. Nikad nije bio takav ni doma kamoli negdje dalje. Jos prvi puta bio tamo. Pa na koga je??? Ja mirna, tiha, povucena. Ko dijete se sramila sama sebe. Ne znam kako izdrzati ovo. Danas spavao mozda sat vremena i sad drami oko spavanja.
Ah moj forumic 💕💕💕 bas mi falite kokoske..nemam vremena kroz dan,a onda navecer jednostavno nemam snage za nista kada ova moja kokos zaspe..odem se oprat i lec i nema me..
Mare,pa jadna sirenica vise s tim zubima 😥 sutra veliki dan bome,najmladoj ljetnici nasoj rodendan 😍😍😍 ajme pa kako ... Sto se tice tvog tempa,i dalje ti se divim...
Kakvi su dojmovi iz male skole? Joooj ,issa si je negdje sva vazna 😍 jel ti se svida odgojitelj?
Ilani,hvala na komplimentu 😘😘😘😘 ova tri dana osmog mjeseca smo uredivale sobu,pisale dokumentaciju i sve sto vec trebamo,a danas smo vec krenuli delat..doduse,samo polovica djece je bila,vecina ce ipak od ponedjeljka.. Moji dojmovi o ovoj polovici..roditelji super,djeca super.. Doduse,neki su i pokazali ovako neka ponasanja koja cemo u suradnji s roditeljima s vremenom korigirati,ali ukupan dojam-super!!! 😊😊😊👍👍👍
I da,i ja sam ko student imala cak jednu biljeznicu 😂😂😂😂 kad krece nikolinica na vjezbe?
Mamika,prvo, dijete ti je prekrasno 😍😍😍😍💕💕💕💕💕😘😘😘😘😘
Drugo,novi mob, jupi 🎉🎉🎉
Sin nece citati 😂😂😂😂😂 citanje je dosadno... I da,daj mi posoli 😂😂😂😂😂
Brojcana,bas sjeb za mob 🔫
Lucy, m terorizira posvuda 😂😂 istrazuje decko
E pa sutra je takoder vrlo vazan dan za jednu nasu drugu mamu ljetnicu... Ejic se udaje 😍 draga,sretno 😘
A sada da pohvalim svoju ljubicu 😍😍😍😘😘😘💕💕💕 prvi dan u vrticu... Bila si s tatom.. Mahnem joj da idem,ona mahne meni.. Oni se igrali..ona posvuda,sve zivo proucavala, djecu isla gledat iz neke druge sobe, druzila se sa svojim odgojiteljima,ma sve ono super savrseno...nakpn sat i pol negdje pitam kolegicu kak je bilo,veli ona meni pa jos su ti tu,igraju se 😵😵😱😱😱😂😂😂😂 odi vidi..pitam jel da skicnem,veli pa pokazi joj se...ja dodem,a ona nis specijalno, onak, tu si,ok, briga me,imam posla 😂😂😂😂😂 prezestoka... 😂😂💪💪
Velim ja,super to sve ide...dok ne skuzi da ide u vrtic 😂😂😂😂 ma ona je ovak super,ali mislim da ce drugi zeznut stvar..njoj nebu jasno zas drugi placu..to ju jedino moze zaribat
Ugolina i ostali kojima su djeca 2-3 mj starija od Matea, zar je tako malo vremena tolika razlika u njihovu sazrijevanju?? Moj nema sanse da bi se ponasao kao zlica prvi dan u vrticu, da ide u vrtic uopce.
Spava mu se od 20 h, 4 pokusaja uspavljivanja i jos je budan. 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫
Ugolina bas mi je drago da je zlica super prihvatila vrtić nekako imam osjećaj da bi i moja tako jer čim vidi djecu ona im se Smije priča ...
Ilani super za Nikolinin napredak 👍🏻 A vjerujem nije bit evo lako treba sve imat pod kontrolom
Brojčana a da brzo će odrast al bome neka hahahha ....
mi na moru pokvarilo se vrijeme ... ona bi u vodu al nisam dala hladno je nekako bilo ... a i sve njoj već dosadno 🤔
Nasa najmlada ljetnica sirenica Ariela, sretan ti rodendan, sreco! Rasti zdrava I sretna! 🎂🎂🎂🎈🎈🎈🎁🎁🎁🎉🎉🎉❤❤😘😘😘
Draga Ejic I tvoj je veliki dan! Neka sve lijepo prode, zelim ti svu srecu! 😚😚😚
Sortiraj odgovore
Najstariji