Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    22. Kolovoz 2017. 23:02

Zlica papalica 😊 moj zeza u zadnje vrijeme, bit ce da su zubici.
    Svi spavaju, a meni zao spavat pa visim po forumu , sutra cu opet bit zombi na poslu al koga briga 😁😏
    P je i dalje slinav al nije zastopan pa je sve ok. Ja zene ne stajem cijeli dan, niti znam di mi je glava a di rep al bas! Jbt ne kuzim kako sam uvik na porodiljnom vikala da nemam vremema za nista 😂😂 
    I sta jos da vam kazem? Rucak za sutra sam skuhala veceras, sutra nakon posla idem na kontrolu kod fizijatrice pa cemo vidit sta kaze. Vjezbe nikakve ne radim kuci, meni to dosadno 😏
    E lipo je zahladilo, tj noc danju i dalje zaprzi. 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    22. Kolovoz 2017. 23:04

Ugolina

I da, probali smo da ju muz stavi soavat kod mojih jer kao promjena mjesta,mozda nebu htjela..iznenadila me, nista, bez problema ju uspavao i sad navecer nakon cicanja i svega,jednostavno se nije mogla smiriti, samo se vrtila,pa te pocne maziti,pa pocne pricat i opet ju muz uspavao…sav si je kul haha,a ja cvatem 😂

Moj uspava P isto u sekund a ja se mucim ko mali mujo! Ubila bi ga kad zaspe pa to ne obavi ili je umoran pa mu se neda, is! 
    Inace moj sin totalno zahebaje s tim uspavljivanjem i to je vječito nekakva borba, on se snu opire a oci mu vec zatovrene Boze Boze 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

22. Kolovoz 2017. 23:10

Večer mame! 
    Uh što volim kada tako živne forum 😊
    Nikolina se udarila malo u čelo, nije ništa što margarin ne može riješiti, ali se uplašila. Plakala je dugo i žalosno baš mi je žao bilo. 
    Sanjarka, natrij? I meni to odmah na sol baca i na fiziološku. Možda si i ti dehidrirana, a vjerojatno ima veze i s tvojom kilazom. Što kaže dr? 
    Ugolina nekako mislim da ćeš ista ostati prema djeci 😀 možda ćeš podsvijesno uspoređivati sa Josipom. Baš nam javi poslije svoje dojmove. 
    Abies ne ići, nee! Pliiiz! Tko šiša Tinu! 

Ugolina
    22. Kolovoz 2017. 23:13

Hahaha,a da sjecam se, nasi su bas oduvijek zajebavali sa spavanjem 😂😂😂 aj nek mu taj nos prode cim prije..a sto kazes za zahladenje..ajme tu divota..danju isto nije vruce, oko 24 cini mi se..ali noc bas bude hladno,ispod dve deke sam..doduse u gacama i potkosulji samo..a maloj sam bome obukla dugi bodi za spavanje i tanke stramplice jer kad god se probudim nocu i pipnem ju,ona sva ledena,a uvijek otkrivena...i nis joj nije vruce,a pokrivena je jos i dekom... Volim kad je hladnije 😍

22. Kolovoz 2017. 23:15

Ugolina ja uživam i čitati kako zlica papa! 😁 Da bar moja tako ili bar približno, ali nee, vecito borba! 

Ugolina
    22. Kolovoz 2017. 23:16

Ooo,evo i ilani 😂 drago mi je da nije nikakva ozbljnija povreda bila..a jadna, sve mi milo doslo kad si rekla kak je plakala..

22. Kolovoz 2017. 23:19

E da pozdravljam i ja zahlađenje! I mi u piđami! Inja mi oblači ujutro vunene čarape! 😲😂Uživajmo još malo, već od sutra opet zagrijavanje. 

Ugolina
    22. Kolovoz 2017. 23:21

ilani

Ugolina ja uživam i čitati kako zlica papa! 😁 Da bar moja tako ili bar približno, ali nee, vecito borba!

😂 a mozda otkrije cari hrane jedan dan... A mozda zbog zubi.. Moja slabije jede tih dana kad ju muce... Al zanimljivo s tim.zubima... Muce ju muce,nervoza, lupocet, dentinox, grizi ovo ono i onda mir,a zuba nigdje... Koje su to fore?

22. Kolovoz 2017. 23:22

Ugolina

ilani

😂 a mozda otkrije cari hrane jedan dan… A mozda zbog zubi.. Moja slabije jede tih dana kad ju muce… Al zanimljivo s tim.zubima… Muce ju muce,nervoza, lupocet, dentinox, grizi ovo ono i onda mir,a zuba nigdje… Koje su to fore?

Hahaha točno to! A onda odjednom OPA! Zub! 😀

Ugolina
    22. Kolovoz 2017. 23:22

I sad sam pogledala na sat 😵😵😵😵😱😱😱😱😲😲😲😲 laku noc 😘😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.