Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    24. Kolovoz 2017. 21:09

Hi curke.opet me nema znam... 
    Brzinski pozdrav od nas 

Ugolina
    24. Kolovoz 2017. 22:23

2410

Ugolina

2410

ja i mm u svadji od utorka!izadjemo pred zgradu nas dvije pol h -40 min prije nego mora doc s posla,pa setamo po travici,naokolo…i uto on kasnio-nije problem..nego n krenula nasetavat se uz cestu..kontala naletit ce na nas,al njega jos nema-ja njoj ajmo prema kuci pa cemo ga tamo cekat..i ona padne,a vuce pandicu plisanu sad svugdje sa sobom-problem sto je pala pored crknutog misa,njoj nis,ja je dignem a panda sva smrdi na crkotinu a ona s njom po glavi,i nema sanse otet joj je..i skoro pred kucom ona opet padne,oguli prst i vriska..kuci s njom,uzela pandu-u kadu-voda,prasak-ona vristi pored mene butčica i butčica..a u pm!dala joj mob,pjesme na najjace-nju skinula pod tus..dolazi mm objasnim sto je bilo i on ode sjest za stol i po mobu,ja u iberu,susi nju-susi pandu glupu…i on se tu kao naljutio jer nisam dosla i letila oko njega odmah..ona i dalje drami oko butčice🔫..posusila ju skoro do kraja,dodjem kod njega,on vec jeo,jer mu je tesko bilo pocekat 20 min il me zvat..ljut,napravi za nju pahuljice-pregusto,ona pocela dramit,nece jest…nis mu nisam rekla nego on sam poceo napinjat,i tu sam poludila..ma ajde vozi!!

Ovo je samo potvrdilo ono sto vec do sad mislim o tvom muzu pa necu komentirat 🔫

Jesi se nazivcirala opet😂😂😂😂🤗

Daaaa!!!!!!

Ugolina
    24. Kolovoz 2017. 22:26

TPol

Ugolina

TPol

Pozdtav svima mi smo na godišnjem trenutno kod svekra i svekrve i mogu reci da je bolje nego sto sam očekivala . Skroz su je preuzeli igraju se s njom a ja napokon malo odmaram . Jedino sto ju je mučio trbuh jer svašta smo joj davali da proba kao sad je velika ali nećemo vise …. jela je čak i Grill pa mi je dva sata po noći plakala izgleda ju to mučilo . Uspava ju svekrva bez problema a ja jos muku mučim kad mora spavat tako da Sanjarka i Ugolina nas bebe samo zezaju ….
    sutra idemo k mojima pa opet odmor a onda na more tu cemo se Morat sami zabavit sa cupavicom . Juce je lijepo hranila psa i stalno priča cveče cveče hahha

Ilani ih kod tebe veselo . Super za sniženje odlično si uhvatila stvari
    Sanjarka joj bas ti je tempo naporan kako je sad a kilažom ?
    Mare ona kuća je prekrasna sto ste bili
    Lucy bez veze za TM bas mi zao 😕

Pisam od smijeha haha, cvece cvece 😂😂😂😂 bas mi je drago da uzivate na go, i sto svi zabavljaju cupavicu hihihi…to je dobar godisnji bome 👍 a nikak da skuzim di ste vi sada, u hrvatskoj?? Kako je prosao put? Promaklo mi

Ma mi smo u Bosni kod muževih 4 dana krenuli smo po noći dok je cupavica spavala tj uzmem ja nju sve spremno stvari u autu i muž zapne za vazu razbije ju i probudi cupavicu tako da je bila pola sata budna u autu ali spavala je do 7 i taman smo tad stigli tako fa noćna vožnja je kod nas samo moguća Haha … sad smo kod mojih u hr isto smo išli po noći
    I na carini skoro muž fulao i tako ga ovaj oprao da kud gleda da će mu napisat kaznu pa tamo pa vamo užas …. i onda ga ovaj drugi pita dal imamo sta prijavit a on kaže : mobitel . Mislim kakav mobitel hahaha , smotan do kraja Haha

AaaahahHa a je lud...ta noc ga valjda satrala 😂😂😂😂 ajde,odlicno da ste nasli nacin putovanja bez urlanja i mucenja cupavice haha... Koliko vam je sati trebalo za ta putovanja?

Ugolina
    24. Kolovoz 2017. 22:29

TPol

Uh Mimika i brojčana muževe po guzi
    Ilani a tako je to kad neke stvari tražiš nema šanse da ih nađeš …
    meni je stigao predivan poklon od sunshine posebno sam oduševljena poklonom za mene a to je vino hahaha hvala od ❤️🍷😁

Hahaha carica!!! Zivjela!!! Poklon predivan 😍

Ugolina
    24. Kolovoz 2017. 22:30

Ilani, ima jos jedna stvar koja mi se povremeno dogodi,a jos je gora od ovog tvog trazenja 😂😂😂😂 recimo,kada mahnito trazim posvuda mobitel ili recimo kljuceve koje - drzim u ruci 😂😂😂🔫

Lucy16
    24. Kolovoz 2017. 22:32

Danas muzevi na tapeti. 😜😝
    Mij danas vodio brigu o M. Ja ujutro vozila mamu dr.a popodne sa sestrom u shopping. Kupila sebi hlace, majicu i suknju. M dobio za rodendan hrpu robe, cak 2 iste trenirke pa sam se suzdrzala da mu nista ne kupim. 
    Mm vodio M popodne na bazen i kaze da je uzivao.
    Sad spava ali opet nemirno kao i nocas. Stalno se okrece, baca, pocne kao plakati, hvata za mene. Ne znam zasto. Vec par noci spava s nama i po 10 puta mu dajem cicu. Samo ga to smiri.
    Danas potrosila puno previse. U dm-u ostavila 650 kn na pelene, maramice, omeksivac,..... 
    Umorna sam jako.😴😴😴

Ugolina
    24. Kolovoz 2017. 22:35

Lucy16

Danas muzevi na tapeti. 😜😝
    Mij danas vodio brigu o M. Ja ujutro vozila mamu dr.a popodne sa sestrom u shopping. Kupila sebi hlace, majicu i suknju. M dobio za rodendan hrpu robe, cak 2 iste trenirke pa sam se suzdrzala da mu nista ne kupim.
    Mm vodio M popodne na bazen i kaze da je uzivao.
    Sad spava ali opet nemirno kao i nocas. Stalno se okrece, baca, pocne kao plakati, hvata za mene. Ne znam zasto. Vec par noci spava s nama i po 10 puta mu dajem cicu. Samo ga to smiri.
    Danas potrosila puno previse. U dm-u ostavila 650 kn na pelene, maramice, omeksivac,…..
    Umorna sam jako.😴😴😴

Zubici?? 😥

mare1989
    24. Kolovoz 2017. 22:38

Vecer cure
    Tpol ajme TM 😂😂😂😂😂 uzivajte na godišnjem,poklon je predivan 😍😍
    Ilani mogu misliti sto Ce cure biti lijepe i zgodne
    Mamika tm za vrat ga i vuci za usi po kuci 😂
    Brojčana a tvoj hm nemam rijeci
    Dalje nisam zapamtila oprostite
    Dani produ jako brzo,jucer sam se upisala u teretanu i od ponedjeljka pocinjem sa treninzima 6x tjedno. Napokon da pocnem raditi na svom tijelu,mm Ce biti s klincima dok ja budem isla na trening.
    Malo cu se usput odmoriti 😁😁

mare1989
    24. Kolovoz 2017. 22:40

Ellie Ena je bas slatkica sa kapom
    Lucy nek si isla u shoping i malo se maknula iz kuce,a nek je TM cuvao M.

Ugolina
    24. Kolovoz 2017. 22:43

Danas bili kod mojih... Muz i moji (ovi clanovi koji nisu bili na poslu 😂) cuvali malu..a ja isla kod ginica na godisnji pregled.. Kad sam zavrsila s pregledom,pokupila sam mladu sogi da se malo poigra s malom..onda je baka dosla s posla i stavila ju spavat..zaspala bez problema.. Onda sam pak isla zubaru,sogi samnom a onda smo otisle na kavu koja je traja dva sata..ajme ljudi moji, bila sam dva sata na kavi i lajala bez ikakvih distrakcija..to se nije dogodilo valjda dve godine 😂 eto,pol rupa u tijelu sam pregledala danas haha..vratila se do mojih po malu i muza i eto ti ga na,ode dan..umorna sam..zlica mi zaspala tek u 22:20, sto se isto nije dogodilo vec dugo..do pol deset je gotova obicno...wtf.. I sad se opet ujutro nece moc probudit i umjesto da se budi ranije,budi mi se kasnije i to nije dobro... Od subote startamo s ranim budenjem 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.