E hvala svima na čestitkama moram rec Iva prva godina bas je bila teška ali preživjela sam hahha ... kad gledam unatrag sigurno sam neke stvari doživljavala tragičnije nego sto jesu ali pripisujem hormonima i tome sto je prvo dijete ... ali kako je veća tako je lakše i meni i njoj
Mi smo trenutno na odmoru javim se posle jos posto imam vremena a
Cao tete
Tpol slatkoj i medenoj čupavici sretan rodjendan 💋💋💋💋💋💖
Lucy slatkom Mateu sretan rođendan 😘
Torta izgleda odlicno,najbitnije da je sve proslo
Sanjarka a jadni P.,nek prode sve sto prije. Kako si ti,kako ruka?
Ugolina super da hoce sa tm da zaspe da malo i ti odmoris 😁
Mi smo jucer uzivali sa djecom,bila nam godišnjica pa smo malo isli do Motovuna,usput kad smo se vraćali navratili kod prijatelja jer kucu zavrsava i da mm vidi sta mu treba napraviti,kad smo stigli kuci onda rucak,kava i navecer sam se spremila sa mojim curama na pulsku vecer. Dosli doma sirenu samo iz sjedalice u krevetic prebacila i do jutra se nije budila 👍 tako da sam se i odmorila
Ugolina Bravo za uspavljivanje!Velika je ta tvoja curka kad sama bira s kim ce spavat👏👏👏
Lucy Torete su lijepe i drago mi je da je sve proslo super!Necu babu spominjat,nije vrijedna spomena!I ja se zivciram oko glupostil,nisi jedina
Ilani Rjesili ono vezano uz doplatak!Predali smo 25.7 i dobili smo samo dio od tih 1098 kn!Nisam znala da tak isplacuju!Isao muz osobno pitati!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobar dan mame! da se malo javimo iako nista novo kod nas.
S malim zakasnjenjem sretni rodendani predivnoj Cupavici i ljepotanu Mateu!Neka rastu zdravi sretni i veseli!
Lucy prekrasne torte! Drago mi je da je sve super proslo! a bake? a to je tako sa njima,razmaze djecu do bola zato ih djeca i vole,ali ne brini ,nece Mateu nitko biti vazniji od tebe jos dugo!
TPol ma ti si bas cool mamaa tvoja Cupavica je stvarno zahtjevna,dobro si ti ishendlala prvu godinu!
Mamika super sto je rijeseno ma da bas nema logike sto oni tako isplacuju od dana kada je predan zahtjev a ne od dana rodenja djeteta.
Mare izmorila se sirena od silnih dozivljaja neka si se i ti naspavala napokon! I sretna vam godisnjica!
Sanjarka i jos malo i vrtic! ma Petar ce tamo biti glavni
Ugolina bravo za veliku nasu curu,sada zna zaspati i bez mame!
Jel nam se udala Ejic?
Pola dana prala sude i vracala posudeno. Muz vracao stolove. Sveki se samo igrala s malim. Pa da bi ista pomogla. Misli da pomaze sto ga samo nosa i razmazuje da ja poslije ne mogu maknut od njega. Prica svima kako je zlocest i kako bi samo na ruke a ne kaze da ga je ona to naucila.
Sad je ono kad bi dala bubreg da mogu malo odspavati ali on je budan i sama sam s njim.
Pola dana prala sude i vracala posudeno. Muz vracao stolove. Sveki se samo igrala s malim. Pa da bi ista pomogla. Misli da pomaze sto ga samo nosa i razmazuje da ja poslije ne mogu maknut od njega. Prica svima kako je zlocest i kako bi samo na ruke a ne kaze da ga je ona to naucila.
Sad je ono kad bi dala bubreg da mogu malo odspavati ali on je budan i sama sam s njim.
Eeeeeee,sad ga treba babi dat,da ti odmoris!Stapom bi ju namlatila jer veli da je malicki zlocest!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Vecer...evo mene zaljubljene 😍😍😍😍💕💕💕
Pohvala-dan drugi, opet je zaspala kraj tate 💪💪💪💪 uspjela sam sredit police u njenoj sobici koje doslovce samo punimo od kad smo dosle iz bolnice 😂😂😂😂😂 mislim,prebrisala sam ih tu i tam ali nis nisam micala..koliko praznih kutija dentinox gela je bilo uuu 😲😲😲😱😱😱😵😵😵 i od kremica, praznih tuba od kajjaznam bepanthen kreme isuseee...i taman sve povadim,ma niti pet min nije proslo,evo muza zamnom,mala spava a ja ono vec?!?!?!?!! Velim ja njemu-pa di si bio zadnjih godinu dana !!?!? 😂😂😂😂😂😂😂 ma super,bas mi je drago..dijete zna valjda da mama ide radit od ponedjeljka 😥😥😥😥😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😞😞 strasno 🔫🔫🔫🔫🔫 odbijam! Necu!
Konacno smo se sjetili furat s nama u parkic krede one debele za crtat po podu..ajme veselja ljudi moji..ne zna kojom bi prije,pa ti nosi da ti crtas,presmijesna je 😍
Sanjarka, ok sto ga baka malo uzme da ja imam mira, ali boli me sto on iz mojih ruku trazi k njoj cim ju vidi??!!! Sto bude stariji sve ce ju vise voljeti jer ona ce super kuhati, davati slatkise, igrati se, i trazit ce da ide samo k njoj. Upravo ono sto ja ne zelim.
S muzem tiha misa jer sam prigovorila na mamicu.
Sanjarka, ok sto ga baka malo uzme da ja imam mira, ali boli me sto on iz mojih ruku trazi k njoj cim ju vidi??!!! Sto bude stariji sve ce ju vise voljeti jer ona ce super kuhati, davati slatkise, igrati se, i trazit ce da ide samo k njoj. Upravo ono sto ja ne zelim.
S muzem tiha misa jer sam prigovorila na mamicu.
Varas se!Mama je mama i tebe nitkoi ne moze zamjenit!Prve rijeci ce bit upucene tebi,a utjehu ce uvijek trazit u tvojem krilu,osjecaj srece i uspjeha zbog neceg sto je uspio ucinit sam ce prvo podjelit sa tobom,odobravanje za nesto ce trazit od tebe.....Za par mjeseci on ce samostalno hodati ili uz rukicu-nije sad bitno kako,njemu nosanje neci biti toliko zanimljivo,a bome ni bakica!Kad oni otkriju cari hodanja reci bakici da se pozdravi s nosenjem!Moji klinci obozavaju mog tatu jer im on sve dopusta i strpljiv je s njima,isto tako i sa svekrom!Moja mama i svekrva im isto tako daju slatkise,kuhaju dobro obje,ali fucka se djeci za kuhanje!Vole biti kod njih,al uvijek se oni vracaju meni!Tako ce biti i sa tvojim,mozemo se i kladit,ja dobivam!😆😆💪😘😘😘😘
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji