Cirkusantica se vratila? Na kojoj temi trola?
Mislim da mislimo na istu munjaru!A i ona od neki dan-trudna 6 tjedana i dodje tu gdje smo vec dobrano mame!Napise da prati forume,al nije skuzila da je na krivoj temi!😂😂Mos mislit!Abies Na kojoj temi?
Ma nego ko, na nju je i mislila aaajahaga... Ajde,pa nije joj prvi put da tak uleti, otkrije se zacas... Zapravo, bas nekako zacini i osvjezi temu kad se pojavi aaaahahaha 😂😂😂
Hej!
Mislim odustati od foruma nakon one sto je trudna pa će biti blizanci, pa će pobaciti jedno pa drugo….
Vratit se kad admini počnu raditi. Nadam se da volontiraju kad su tako aljkavi.
Uz pms i lošiji dan na poslu nisam baš neka. Bit će bolje.
Nesto sam propustila ? 🤔
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ugolina skola krece 4.9 Vec je cekam iako za mene je to vise obaveza i opterecenja,ali barem djeca dobiju neki red.Ovako samo ih ganjam od jutra da se dignu,obuku,pospreme sobu i tako dalje.I staalno ih tjeram od tv,tableta,kompjutera.Kada pocne skola nema vise toga.
Baby😘😘😘 pa gdje si,kako si?Kako je veliki decko?Jesi krenula raditi?Muz na terenu?
Mi danas obavili prvi pad s kreveta😓
Uh pad s kreveta joj! Bilo suza?
Ovo za skolu- slazem se u potpunosti 😎
Uspavao ju je tata-dan treci 😂💪
Inace,zvala sam dr.za nalaze krvi,urina svega, sve mi je super, secer,masnoce,zeljezo, hormoni stitnjace, sve mi je savrseno…osim manjak kalija,veli da se ne zezam s tim i da jedem hranu u kojoj ima kalija i da pijem jer sam po tome lagano dehidrirana .al fkt ne pijem bas… Urin savrsen..znaci da ove tegobe naknadne nisu s te strane vec ginekoloski,pizdu mater..doduse,prek vikrnda sam odradila terapiju canestenom pa cemo vidit jesu bile gljivice il kaj 🔫 to sam se narucila u cet i kod ginica i zubara jer tegobe sa zubom su i dalje tu 🔫
A ono kaj me muci fkt najvise od svega, zene drage, ja u ponedjeljak idem radit 😭 cijelo vrijeme osjecam onak ko neku nervozu oko zeluca..iako se trudim ne razmisljat previse o tome,ali valjda podsvjesno..
Ajme doslo i tebi vrijeme za posao 😅 da te utjesim bit ce ti u rekordnom roku kao da nisi ni prestala radit, i prije nego sto mislis ces se naviknuti na dio dana bez zlice 🤗🤗🤗🤗
Kalij kazes? Meni je natrij ispod granice, sto bi to bilo? 🤔
Nemam pojma..zvuci mi ko povezano sa soli...ili hmmm...
Hvala na utjesi, vjerujem da ce tako i biti..muz mi kaze,ajde zivnut ces malo tam s babama kad bus lajala 😂😂😂 a vjerojatno je u pravu...
Bas me zanima hoce li se promijeniti moj odnos prema djeci djeci sada kad imam vlastito dijete? Ne mislim sad nes u losem smislu, ali ja sam stalno tu djecu grlila,ljubila, tepala im i svasta nesto,narocito s mojom vlastitom grupom koju sam ipak vodila tri godine prije nego samo otisla na bolovanje,,bas sam se vezala uz njih..bas me zanima hocu li im sada prilaziti ipak s nekom laganom distancom 😂
Sanjarka, ok sto ga baka malo uzme da ja imam mira, ali boli me sto on iz mojih ruku trazi k njoj cim ju vidi??!!! Sto bude stariji sve ce ju vise voljeti jer ona ce super kuhati, davati slatkise, igrati se, i trazit ce da ide samo k njoj. Upravo ono sto ja ne zelim.
S muzem tiha misa jer sam prigovorila na mamicu.
Muz brani mamicu? A cuj, ne podnosis sveki pa te to boli. Meni s druge strane drago da mi P voli jako obe bake i hoce k njima uvijek. A nekako se mislim da bake i jesu tu da ih razmaze 😊
E hvala svima na čestitkama moram rec Iva prva godina bas je bila teška ali preživjela sam hahha … kad gledam unatrag sigurno sam neke stvari doživljavala tragičnije nego sto jesu ali pripisujem hormonima i tome sto je prvo dijete … ali kako je veća tako je lakše i meni i njoj
Mi smo trenutno na odmoru javim se posle jos posto imam vremena a
🤗🤗🤗🤗🤗
Cao tete
Tpol slatkoj i medenoj čupavici sretan rodjendan 💋💋💋💋💋💖
Lucy slatkom Mateu sretan rođendan 😘
Torta izgleda odlicno,najbitnije da je sve proslo
Sanjarka a jadni P.,nek prode sve sto prije. Kako si ti,kako ruka?
Ugolina super da hoce sa tm da zaspe da malo i ti odmoris 😁
Mi smo jucer uzivali sa djecom,bila nam godišnjica pa smo malo isli do Motovuna,usput kad smo se vraćali navratili kod prijatelja jer kucu zavrsava i da mm vidi sta mu treba napraviti,kad smo stigli kuci onda rucak,kava i navecer sam se spremila sa mojim curama na pulsku vecer. Dosli doma sirenu samo iz sjedalice u krevetic prebacila i do jutra se nije budila 👍 tako da sam se i odmorila
Sretna godisnjica Mare sa zakasnjenjem! Sve vam cvalo! 😘
Danas smo dan vecinom proveli kod mojih jer poslije spavanja njenog isli smo brati aroniju...bit ce nesto soka,nesto rakije il cega vec,kaj ce moji raditi... Samo dosta je bila susna godina i slabiji je urod..bit ce bolje na godinu..A moja zlica,eee, presmijesna 😂😂😂 ta je jela non stop nes od kad se probudila, oko pol cetri, do pol osam,prije neg smo isli doma.. Znaci tad oko cetri,prije neg smo isli gore,jela je gulas onak s krumpirom i kruhom.. Gore na bregu je jela smokve..grozde..aroniju onak gorku mi je uzimala iz kante i jela haha al pustila sam ju,to nije nit spricano ni nis... I sljive.. I smokice... I na kraju oko pol osam komad pizze 😂😂😂 al nije mogla cijeli..narezala sam joj na manje komadice i uzimala si je i jela... Presmijesna,bas se natrpala.. I jos je doma prije spavanja upirala prsticem mi u cice i govori tiiit tiiit 😂😂 pa je malo i mlijeka,al nije puno..mislim da niti nemam pol dcl mlijeka po cici,al opet ,ko zna
Cao tete
Tpol slatkoj i medenoj čupavici sretan rodjendan 💋💋💋💋💋💖
Lucy slatkom Mateu sretan rođendan 😘
Torta izgleda odlicno,najbitnije da je sve proslo
Sanjarka a jadni P.,nek prode sve sto prije. Kako si ti,kako ruka?
Ugolina super da hoce sa tm da zaspe da malo i ti odmoris 😁
Mi smo jucer uzivali sa djecom,bila nam godišnjica pa smo malo isli do Motovuna,usput kad smo se vraćali navratili kod prijatelja jer kucu zavrsava i da mm vidi sta mu treba napraviti,kad smo stigli kuci onda rucak,kava i navecer sam se spremila sa mojim curama na pulsku vecer. Dosli doma sirenu samo iz sjedalice u krevetic prebacila i do jutra se nije budila 👍 tako da sam se i odmorila
Sretna godisnjica Mare sa zakasnjenjem! Sve vam cvalo! 😘
Pridruzujem se cestitki 😘
I da, probali smo da ju muz stavi soavat kod mojih jer kao promjena mjesta,mozda nebu htjela..iznenadila me, nista, bez problema ju uspavao i sad navecer nakon cicanja i svega,jednostavno se nije mogla smiriti, samo se vrtila,pa te pocne maziti,pa pocne pricat i opet ju muz uspavao...sav si je kul haha,a ja cvatem 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji