Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    22. Kolovoz 2017. 15:52

Ugolina, razumijem te u vezi posla. Ja da moram sad ici raditi plakala bih vise od Matea.
    Ja jos imam odojka i kolaca od rodendana ali sam napravila malo variva za M da jede nesto na zlicu.
    Mamika, tiha misa jos traje. Muz otisao jutros sa svojim Francuzima u shopoing. M dugo spavao pa mi ostali doma iako sam rekla da ja necu ni ici. Za petak se planira rucak na jednom seoskom gospodarstvu pa me bas zanima kako cemo to odraditii nepricajuci.

Abies
    22. Kolovoz 2017. 17:45

Hej! 
    Mislim  odustati od foruma nakon one sto je trudna pa će biti blizanci, pa će pobaciti jedno pa drugo.... 
    Vratit se kad admini počnu raditi. Nadam se da volontiraju kad su tako aljkavi.
    Uz pms i lošiji dan na poslu nisam baš neka. Bit će bolje.

22. Kolovoz 2017. 17:49

Ugolina skola krece 4.9 Vec je cekam iako za mene je to vise obaveza i opterecenja,ali barem djeca dobiju neki red.Ovako samo ih ganjam od jutra da se dignu,obuku,pospreme sobu i tako dalje.I staalno ih tjeram od tv,tableta,kompjutera.Kada pocne skola nema vise toga.
    Baby😘😘😘 pa gdje si,kako si?Kako je veliki decko?Jesi krenula raditi?Muz na terenu?
    Mi danas obavili prvi pad s kreveta😓

22. Kolovoz 2017. 18:03

Cirkusantica se vratila? Na kojoj temi trola? 

mamika3
    22. Kolovoz 2017. 20:47

ilani

Cirkusantica se vratila? Na kojoj temi trola?

Mislim da mislimo na istu munjaru!A i ona od neki dan-trudna 6 tjedana i dodje tu gdje smo vec dobrano mame!Napise da prati forume,al nije skuzila da je na krivoj temi!😂😂Mos mislit!Abies  Na kojoj temi?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    22. Kolovoz 2017. 20:51

Lucy Mozda cete pocet pricat zbog tog rucka
    Ilani Moj sinek ce u drugi razred!U potpunosti potpisujem ovo za djecu sta si napisala!Bolje mi je kad je red!Jel pad bio barem bez posljedica?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Sanjarka88
    22. Kolovoz 2017. 22:39

babycoming

svratila sam da pozdravim bebe ljetnice kojih nema na viberu i faceu
    nadam se da cu uspit ubuduce cesce tipkat ovdje

😍😘😘😘😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    22. Kolovoz 2017. 22:39

ilani

Ugolina skola krece 4.9 Vec je cekam iako za mene je to vise obaveza i opterecenja,ali barem djeca dobiju neki red.Ovako samo ih ganjam od jutra da se dignu,obuku,pospreme sobu i tako dalje.I staalno ih tjeram od tv,tableta,kompjutera.Kada pocne skola nema vise toga.
    Baby😘😘😘 pa gdje si,kako si?Kako je veliki decko?Jesi krenula raditi?Muz na terenu?
    Mi danas obavili prvi pad s kreveta😓

Ajme,nikolinica!!! Jel se udarila? Prepala?

Ugolina
    22. Kolovoz 2017. 22:40

Abies

Hej!
    Mislim odustati od foruma nakon one sto je trudna pa će biti blizanci, pa će pobaciti jedno pa drugo….
    Vratit se kad admini počnu raditi. Nadam se da volontiraju kad su tako aljkavi.
    Uz pms i lošiji dan na poslu nisam baš neka. Bit će bolje.

Ma takve samo ignoriraj... Nemoj nas napustiti i ti sada 😥

Sanjarka88
    22. Kolovoz 2017. 22:42

Ugolina

Uspavao ju je tata-dan treci 😂💪
    Inace,zvala sam dr.za nalaze krvi,urina svega, sve mi je super, secer,masnoce,zeljezo, hormoni stitnjace, sve mi je savrseno…osim manjak kalija,veli da se ne zezam s tim i da jedem hranu u kojoj ima kalija i da pijem jer sam po tome lagano dehidrirana .al fkt ne pijem bas… Urin savrsen..znaci da ove tegobe naknadne nisu s te strane vec ginekoloski,pizdu mater..doduse,prek vikrnda sam odradila terapiju canestenom pa cemo vidit jesu bile gljivice il kaj 🔫 to sam se narucila u cet i kod ginica i zubara jer tegobe sa zubom su i dalje tu 🔫
    A ono kaj me muci fkt najvise od svega, zene drage, ja u ponedjeljak idem radit 😭 cijelo vrijeme osjecam onak ko neku nervozu oko zeluca..iako se trudim ne razmisljat previse o tome,ali valjda podsvjesno..

Ajme doslo i tebi vrijeme za posao 😅 da te utjesim bit ce ti u rekordnom roku kao da nisi ni prestala radit, i prije nego sto mislis ces se naviknuti na dio dana bez zlice 🤗🤗🤗🤗
    Kalij kazes? Meni je natrij ispod granice, sto bi to bilo? 🤔

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.