Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    22. Kolovoz 2017. 09:16

☕☕☕☕☕☕☕☕🍰🍰🍰🍦🍦🍦Posluzitte se,moje dame!😘😘😘

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    22. Kolovoz 2017. 09:43

Hvala mamika!!! 😆Nadam se da si u pravu.

mamika3
    22. Kolovoz 2017. 09:54

Ajde,spavalice,budjenje....Planiram do Lidla po baklavu!Hoce  tko?Prije nego pocnem s onim sranjima od promjene prehrane!Poslije nam dolazi susjeda M. na kavu sa svojom curkom!Kupila sam za rucak one Maggi vrecice sa zacinima!Stavis unutra meso i ostale sastojke i u pecnicu!Danas klopamo pecene cufte!Muz ima jos pivice!Ma milina...Covjece,ja o hrani cim se probudim!
    Lucy prosla tiha misa?
    Ugolina zaljubljena i jos k tome ocistila policu u sobi!Zena zmaj!!!!!😂😂
    Abies Nema tvoje kavice jutros?Si mozda kasnila na posao pa nisi stigla?😂😂😘
    Nema Ejic dugo!Jel se mozda udavala ovaj vikend?
    Tpol jesi ti na odmoru sa svekricima?Prezivljavas?

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    22. Kolovoz 2017. 09:55

Lucy16

Hvala mamika!!! 😆Nadam se da si u pravu.

Znam da jesam!!!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

summerbaby
    22. Kolovoz 2017. 10:57

Ne stignem citati unazad, imam puno zaostataka 
    Prvo cestitam rockase 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
    Lucy nemoj da te smeta to sa svekrvom, moja N cim vidi svekrvu samo kod nje zeli i kod nikog drugog, mama i tata ne postoje kad ju baka nosi, ali meni je to super jer se mi malo odmorimo od nosanja i trcanja, a baka ju obozava. Koliko god oni isli kod baka, vjeruj mi da im je mama uvijek na prvom mjestu samo sto smo mi cesto s njima i pomalo im dosadimo pa im treba netko novi da ih malo zabavlja. Vjerujem da cemo i mi jednog dana biti ludi i blesavi za svojim unucima 😂😂😂 Draga samo opusteno, daj baki bebu i odi s kolegicama na kavu, neces gledati kako se ona prese.... s unukom a ti ces se vratiti osvjezena 👍👍👍👍💅👠💄👗

22. Kolovoz 2017. 11:29

Dobar dan mame!
    Mi smo imali jos jednu neispavanu predugu noc.U 6.30 se ustali i evo sada spava vec vise od sat vremena a znam da nece izdrzati do navecer pa ce morati jos na jedan spavanac sto je bas bezveze.
    Jutros pospremala ormarice sa cipelama ,imam hrpetinu premalih a skoro novih tenisica za tjelesni i skolskih papuca,sada moram smisliti kud cu s time jer mi je to bas steta baciti.Trebam i kupiti sad iste stvari i jos kojesta za skolu,jos malo pa startamo u nove pobjede. Eto opet treba u shopping!
    Mamika hvala na kavi i baklavi! Ti imas prvasica ili je sada vec drugi razred?
    Ugolina hvala na ideji sa kredama! Meni ne bi jos palo na pamet da joj ih dam,sve mislim premala je,a ustvari nije! Bas voli sarati po onoj magnetskoj ploci pa ce voljeti i krede sigurno! Mi kada idemo u park,malo se poljuljamo, pogledamo djecu i to je to,kako jos ne hoda ne znam sto bi jos radili tamo,sada cemo se likovno izrazavati

Littleladybug
    22. Kolovoz 2017. 13:43

svratila sam da pozdravim bebe ljetnice kojih nema na viberu i faceu 
    nadam se da cu uspit ubuduce cesce tipkat ovdje 

Ugolina
    22. Kolovoz 2017. 15:04

Dan tete!!! Baby, falis nam tu!!!  😘 pisi nam malo o kikiju!
    Lucy,ja te razmem! Jednostavno je jace od tebe! Kad m prohoda ces se i ti preporoditi jer se nece dat nosit..onda ce ju navlacit za ruku okolo 😂
    Ilani,imas fkt jeftinih tih kreda debelih u kiku, ono 15 kom 8 kn il tak nes..fora su..cak se ulovim vani i zapitam jesmo li kupili ih za mamu ili za dijete 😂😂😂 e kad uopce starta skola?

Ugolina
    22. Kolovoz 2017. 15:10

Uspavao ju je tata-dan treci 😂💪
    Inace,zvala sam dr.za nalaze krvi,urina svega, sve mi je super, secer,masnoce,zeljezo, hormoni stitnjace, sve mi je savrseno...osim manjak kalija,veli da se ne zezam s tim i da jedem hranu u kojoj ima kalija i da pijem jer sam po tome lagano dehidrirana .al fkt ne pijem bas... Urin savrsen..znaci da ove tegobe naknadne nisu s te strane vec ginekoloski,pizdu mater..doduse,prek vikrnda sam odradila terapiju canestenom pa cemo vidit jesu bile gljivice il kaj 🔫 to sam se narucila u cet i kod ginica i zubara jer tegobe sa zubom su i dalje tu 🔫 
    A ono kaj me muci fkt najvise od svega, zene drage, ja u ponedjeljak idem radit 😭 cijelo vrijeme osjecam onak ko neku nervozu oko zeluca..iako se trudim ne razmisljat previse o tome,ali valjda podsvjesno..

Ugolina
    22. Kolovoz 2017. 15:19

2.9. Se ejic udaje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.