Mamika, Ugolina to bi mi isli na rucak s mm bratom i sestricnom sto je ovdje iz Fr u restoran. Ukupno nas 6 i 3 djece. Nemam volje kad necu moci jesti u miru zbog M. Jedan jede drugi ga pazi. Pa jedes na brzinu ili jedes sam poslije hladno.... Bezveze mi to. Nije to ko prije kad si mogao u miru jesti polako.
Voli ici uz i niz stepenice i ja danas nesto po mobu, nisam ga gledala non stop i naravno da se skotrljao nekako s 2.stepenice i na glavu.😔
Ne voli spavati u kindi nikako. Probudi se kad ga prebacujem i pocne cmoljiti. Kad je kod nas u krevetu spava. A s njim se nista ne mozemo naspavati jer nas udara i izgura na kraj kreveta a on poprecki izmedu nas. Sad spava ovako.
A ne vjerujem....Napisem cijeli post,stisnem posalji i vrati me na pocetnu str!Nemam zivaca opet pisat!Laku noc,mame i bebe!
Lucy Jel maleni dobro nakon pada?Nije utjeha,al moji su uglavnom padali kad sam bila blizu njih!A i nazalost,sranje se desi u sekundi
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jutrekooooooo....😚😚😚😚😚😚
Brojcana je,popravila se,zbilja se se ne mogu zalit na nju!Samo na stariju kcer!😂😂Hvala na kavi!!
Sandrich I,jel stizete u beli Zagreb grad za vikend,poharat zoloski?😀😀
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
ja i mm u svadji od utorka!izadjemo pred zgradu nas dvije pol h -40 min prije nego mora doc s posla,pa setamo po travici,naokolo…i uto on kasnio-nije problem..nego n krenula nasetavat se uz cestu..kontala naletit ce na nas,al njega jos nema-ja njoj ajmo prema kuci pa cemo ga tamo cekat..i ona padne,a vuce pandicu plisanu sad svugdje sa sobom-problem sto je pala pored crknutog misa,njoj nis,ja je dignem a panda sva smrdi na crkotinu a ona s njom po glavi,i nema sanse otet joj je..i skoro pred kucom ona opet padne,oguli prst i vriska..kuci s njom,uzela pandu-u kadu-voda,prasak-ona vristi pored mene butčica i butčica..a u pm!dala joj mob,pjesme na najjace-nju skinula pod tus..dolazi mm objasnim sto je bilo i on ode sjest za stol i po mobu,ja u iberu,susi nju-susi pandu glupu…i on se tu kao naljutio jer nisam dosla i letila oko njega odmah..ona i dalje drami oko butčice🔫..posusila ju skoro do kraja,dodjem kod njega,on vec jeo,jer mu je tesko bilo pocekat 20 min il me zvat..ljut,napravi za nju pahuljice-pregusto,ona pocela dramit,nece jest…nis mu nisam rekla nego on sam poceo napinjat,i tu sam poludila..ma ajde vozi!!
A ja ne mogu vjerovat zbog cega se on naljuti!!!!Ti bi trebala biti ljuta jer se natezes s malom,jos i sa trbuhom,i uopce nije ponudio pomoc!A fakat ne vjerujem!!!Ako ti nesto pomaze,imam i ja jednog gotovana u kuci!Malo slicno tvome...Hranim jucer malu i kaze starija kcer da bi caja-bilo je skuhanog!I odgovorim joj da ga moram zgrijati,a on za to vrijeme na kaucu,s mobitelom naravno!IVeli da bi i on!I ustanem se ja ,stavim grijati caj i usput perem sudje!Kad cujes njega mrmlja sebi u bradu-a od tebe dobit tog caja.....Pogledam i velim pa grijem ga,sta hoces!Kaze gazda-sad si moram soka napravit,htio sam hladni!Pomakni se!I ja doslovce ostala bez teksta na takvo gotovanstvo!Em mu moram citati misli da hoce hladni caj,em sam kriva jer si on mora sok jadan napravit....Nek si oni lijepo 🔫🔫🔫🔫🔫 u svoju gotovansku guzicu!!!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
ja i mm u svadji od utorka!izadjemo pred zgradu nas dvije pol h -40 min prije nego mora doc s posla,pa setamo po travici,naokolo…i uto on kasnio-nije problem..nego n krenula nasetavat se uz cestu..kontala naletit ce na nas,al njega jos nema-ja njoj ajmo prema kuci pa cemo ga tamo cekat..i ona padne,a vuce pandicu plisanu sad svugdje sa sobom-problem sto je pala pored crknutog misa,njoj nis,ja je dignem a panda sva smrdi na crkotinu a ona s njom po glavi,i nema sanse otet joj je..i skoro pred kucom ona opet padne,oguli prst i vriska..kuci s njom,uzela pandu-u kadu-voda,prasak-ona vristi pored mene butčica i butčica..a u pm!dala joj mob,pjesme na najjace-nju skinula pod tus..dolazi mm objasnim sto je bilo i on ode sjest za stol i po mobu,ja u iberu,susi nju-susi pandu glupu…i on se tu kao naljutio jer nisam dosla i letila oko njega odmah..ona i dalje drami oko butčice🔫..posusila ju skoro do kraja,dodjem kod njega,on vec jeo,jer mu je tesko bilo pocekat 20 min il me zvat..ljut,napravi za nju pahuljice-pregusto,ona pocela dramit,nece jest…nis mu nisam rekla nego on sam poceo napinjat,i tu sam poludila..ma ajde vozi!!
Ovo je samo potvrdilo ono sto vec do sad mislim o tvom muzu pa necu komentirat 🔫
A ja ne mogu vjerovat zbog cega se on naljuti!!!!Ti bi trebala biti ljuta jer se natezes s malom,jos i sa trbuhom,i uopce nije ponudio pomoc!A fakat ne vjerujem!!!Ako ti nesto pomaze,imam i ja jednog gotovana u kuci!Malo slicno tvome…Hranim jucer malu i kaze starija kcer da bi caja-bilo je skuhanog!I odgovorim joj da ga moram zgrijati,a on za to vrijeme na kaucu,s mobitelom naravno!IVeli da bi i on!I ustanem se ja ,stavim grijati caj i usput perem sudje!Kad cujes njega mrmlja sebi u bradu-a od tebe dobit tog caja…..Pogledam i velim pa grijem ga,sta hoces!Kaze gazda-sad si moram soka napravit,htio sam hladni!Pomakni se!I ja doslovce ostala bez teksta na takvo gotovanstvo!Em mu moram citati misli da hoce hladni caj,em sam kriva jer si on mora sok jadan napravit….Nek si oni lijepo 🔫🔫🔫🔫🔫 u svoju gotovansku guzicu!!!
A i tvoj je pametan 🔫🔫🔫
Dan mame!
Pijem popodnevnu kavu pa idemo na vjezbe. Jutros bili u Lidlu,steta 500kn. Kupila svasta a najbolje je da su sve tri cure dobile jednake haljine
E jucer kopam u podrumu,trazila nesto i nadem vrecicu punu zveckica i onih prvih igrackica! Prije godinu dana ubila sam se trazeci to i nisam nasla ,a sada evo! Naravno sada je Nikolina vec prevelika za sve to ali ipak se jucer zabavila sa time skoro sat vremena,posebno ju neka gitara zaokupila.
Brojcana bas me zaboli srce kada citam te tvoje dogodovstine s muzem,kako je ponekad tako bezosjecajan? pa u visokoj si trudnoci! E muskarci!
Mamika i tvoj ima provale za poludit .A valjda svi su takvi,osim Ugolininog.
Pozdtav svima mi smo na godišnjem trenutno kod svekra i svekrve i mogu reci da je bolje nego sto sam očekivala . Skroz su je preuzeli igraju se s njom a ja napokon malo odmaram . Jedino sto ju je mučio trbuh jer svašta smo joj davali da proba kao sad je velika ali nećemo vise …. jela je čak i Grill pa mi je dva sata po noći plakala izgleda ju to mučilo . Uspava ju svekrva bez problema a ja jos muku mučim kad mora spavat tako da Sanjarka i Ugolina nas bebe samo zezaju ….
sutra idemo k mojima pa opet odmor a onda na more tu cemo se Morat sami zabavit sa cupavicom . Juce je lijepo hranila psa i stalno priča cveče cveče hahha
Ilani ih kod tebe veselo . Super za sniženje odlično si uhvatila stvari
Sanjarka joj bas ti je tempo naporan kako je sad a kilažom ?
Mare ona kuća je prekrasna sto ste bili
Lucy bez veze za TM bas mi zao 😕
Pisam od smijeha haha, cvece cvece 😂😂😂😂 bas mi je drago da uzivate na go, i sto svi zabavljaju cupavicu hihihi…to je dobar godisnji bome 👍 a nikak da skuzim di ste vi sada, u hrvatskoj?? Kako je prosao put? Promaklo mi
Ma mi smo u Bosni kod muževih 4 dana krenuli smo po noći dok je cupavica spavala tj uzmem ja nju sve spremno stvari u autu i muž zapne za vazu razbije ju i probudi cupavicu tako da je bila pola sata budna u autu ali spavala je do 7 i taman smo tad stigli tako fa noćna vožnja je kod nas samo moguća Haha ... sad smo kod mojih u hr isto smo išli po noći
I na carini skoro muž fulao i tako ga ovaj oprao da kud gleda da će mu napisat kaznu pa tamo pa vamo užas .... i onda ga ovaj drugi pita dal imamo sta prijavit a on kaže : mobitel . Mislim kakav mobitel hahaha , smotan do kraja Haha
Uh Mimika i brojčana muževe po guzi
Ilani a tako je to kad neke stvari tražiš nema šanse da ih nađeš ...
meni je stigao predivan poklon od sunshine posebno sam oduševljena poklonom za mene a to je vino hahaha hvala od ❤️🍷😁
Sortiraj odgovore
Najstariji