Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    23. Kolovoz 2017. 13:04

Pozdtav svima mi smo na godišnjem trenutno kod svekra i svekrve i mogu reci da je bolje nego sto sam očekivala . Skroz su je preuzeli igraju se s njom a ja napokon malo odmaram . Jedino sto ju je mučio trbuh jer svašta smo joj davali da proba kao sad je velika ali nećemo vise .... jela je čak i Grill pa mi je dva sata po noći plakala izgleda ju to mučilo . Uspava ju svekrva bez problema a ja jos muku mučim kad mora spavat tako da Sanjarka i Ugolina nas bebe samo zezaju .... 
    sutra idemo k mojima pa opet odmor a onda na more tu cemo se Morat sami zabavit sa cupavicom . Juce je lijepo hranila psa i stalno priča cveče cveče hahha 

Ilani ih kod tebe veselo . Super za sniženje odlično si uhvatila stvari 
    Sanjarka joj bas ti je tempo naporan kako je sad a kilažom ?
    Mare ona kuća je prekrasna sto ste bili 
    Lucy bez veze za TM bas mi zao 😕

TPol
    23. Kolovoz 2017. 13:05

E da meni kaonreklansefica ono kad sam vam pisala kao uzet će me na posao a sad zadnji put kad sam ju vidjela neku drugu priču okrenula kao ako ode neka ... tako da bas ono mi bez veze mogla je odma tako rec ... a nađem nesto bolje 

Ugolina
    23. Kolovoz 2017. 14:05

mare1989

Hello cure
    Ajme forum zivnuo 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌
    Lucy pomiriti cete se ti i tm,vjerujem da nije lako kad ti tako se sveki ponasa prema tebi,da ti otima dijete i da ga nosa.
    Ilani nadam se da se nije jako lupnula Nikolina,djeca u skolu bas ti je veselo. Ja cekam kad Ce me zvati za Issinu malu skolu,morat cu ja zvati jer vidim nista od njihovog poziva
    Baby dobro dosla nazad,lijepo je da se vracanja ljetnice
    Ugolina vec vrijeme za posao😥 a joj,super da funkcionira to uspavljivanje sa zlicom.
    Sanjarka kako si ti,kad P. krece u jaslice
    Abies ne ostavljaj nas,ova luda Ce otici jer treba smisliti novu pizdarije
    Mamika kako je buhtlica

Nis ne brini,zvat ce te na vrijeme..mala skola pocinje nesto kasnije od redovnog vrtickog programa.. Kod nas od 1.10. Ja barem mislim

mamika3
    23. Kolovoz 2017. 14:48

Covjece,kak ste se raspisale!Sad ja moram pamtit da mogu komentirat!😁
    AbiesJa sam pitala dal kasnis!Al nisam mislila da ces me ozbiljno shvatit!Ante sala,sala...😂😂😉Posto si u pms-u ne uzimam u obzir misao o odlasku zbog one munjare!
    Ilani Hvala za info o Mani,ali nemam nijednu blizu!Uglavnom odem do Supernove,u Pepco!Prosetam malo!A u cet u Lidlu imaju akciju robe za skolarce!E,yo cu poharat...Ha ha ha...
    Mare Ma buhtlica je predobra!Tri noci zaredom je zaspala oko 23,budi se oko 9-10!Nekad jede jedamput,nekad dvaput...Kako kad...A po danu je isto super!Ovaj put sam bila pametna pa mi nije naucena na ruke😂A sta se za malu skolu dobije poziv?Ja mislila da to roditelji sami rjesavaju!Ne treba mi,samo pitam!
    Tpol Drago mi je sto uzivas!Ja ti isto zivcanim kad idemo kod svekrica,jednostavno pozivcanim!I onda shvatim da sam u krivu jer tamo cijeli dan sjedim uz malu,i dobijem rucak,kolac i kavu...😆😆A tvoja sefica ne zna otvoreno reci dal ce te uzet natrag ili ne?Ma ne odobravam to,pa moras znati na cemu si!
    Lucy Muz jos ljut jer si komentirala kraljicu majku?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    23. Kolovoz 2017. 14:55

E,jutros u 5 ujutro mi je zvonio mob sa nekim nepoznatim brojem!U 5 ujutro!!!!!!Prvo sam se prestrasila jer me probudilo-zaboravila sam stisat ton,a onda sam bila ljuta jer me probudilo ,a onda nisam do 7 mogla zaspat!Neki Vip broj sa cudnim znamenkama,ful nepamtljivim!Zbrisala sam poziv da me bi klinci slucajno nazvali,!Ko zna kaj je to...😱

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    23. Kolovoz 2017. 15:05

Mamika, ma nije on ljut nego ja. Ja prigovorila njemu za nju, on odgovorio i jos svasta nadrobio sta je mene naljutilo. Rekla sam da mu skoro necu to sve oprostiti. Prigovorio sta moj tata nije dosao pomoci i sta mu inace slabo pomaze, a moj tata ima 65 g, bolestan na kicmu, sluzi mamu koja je skoro nepokretna i doma sve radi oko kuce i oko zivotinja. Kad da mu pomogne?? Al ne mozes ti to objasniti. Umjesto da mm ide njemu pomoci. Nama je uvijek bio taj problem moji, tvoji, nasi, vasi. I prije braka. Tesko je da se slazu ljudi koji se eto "moraju" slagati zbog rodbinskih odnosa.
    TPol, nadam se da ces naci posao.

Ugolina
    23. Kolovoz 2017. 15:35

TPol

Pozdtav svima mi smo na godišnjem trenutno kod svekra i svekrve i mogu reci da je bolje nego sto sam očekivala . Skroz su je preuzeli igraju se s njom a ja napokon malo odmaram . Jedino sto ju je mučio trbuh jer svašta smo joj davali da proba kao sad je velika ali nećemo vise …. jela je čak i Grill pa mi je dva sata po noći plakala izgleda ju to mučilo . Uspava ju svekrva bez problema a ja jos muku mučim kad mora spavat tako da Sanjarka i Ugolina nas bebe samo zezaju ….
    sutra idemo k mojima pa opet odmor a onda na more tu cemo se Morat sami zabavit sa cupavicom . Juce je lijepo hranila psa i stalno priča cveče cveče hahha

Ilani ih kod tebe veselo . Super za sniženje odlično si uhvatila stvari
    Sanjarka joj bas ti je tempo naporan kako je sad a kilažom ?
    Mare ona kuća je prekrasna sto ste bili
    Lucy bez veze za TM bas mi zao 😕

Pisam od smijeha haha, cvece cvece 😂😂😂😂  bas mi je drago da uzivate na go, i sto svi zabavljaju cupavicu hihihi...to je dobar godisnji bome 👍 a nikak da skuzim di ste vi sada, u hrvatskoj?? Kako je prosao put? Promaklo mi

Ugolina
    23. Kolovoz 2017. 15:38

mamika3

E,jutros u 5 ujutro mi je zvonio mob sa nekim nepoznatim brojem!U 5 ujutro!!!!!!Prvo sam se prestrasila jer me probudilo-zaboravila sam stisat ton,a onda sam bila ljuta jer me probudilo ,a onda nisam do 7 mogla zaspat!Neki Vip broj sa cudnim znamenkama,ful nepamtljivim!Zbrisala sam poziv da me bi klinci slucajno nazvali,!Ko zna kaj je to…😱

Jezivo 😵😵😵😱

Ugolina
    23. Kolovoz 2017. 15:41

Lucy16

Mamika, ma nije on ljut nego ja. Ja prigovorila njemu za nju, on odgovorio i jos svasta nadrobio sta je mene naljutilo. Rekla sam da mu skoro necu to sve oprostiti. Prigovorio sta moj tata nije dosao pomoci i sta mu inace slabo pomaze, a moj tata ima 65 g, bolestan na kicmu, sluzi mamu koja je skoro nepokretna i doma sve radi oko kuce i oko zivotinja. Kad da mu pomogne?? Al ne mozes ti to objasniti. Umjesto da mm ide njemu pomoci. Nama je uvijek bio taj problem moji, tvoji, nasi, vasi. I prije braka. Tesko je da se slazu ljudi koji se eto "moraju" slagati zbog rodbinskih odnosa.

Uuuu pa bome bi i ja pukla..na nikakve vecere s njom ili kud ono vec morate..sam bi iso

mamika3
    23. Kolovoz 2017. 16:46

Lucy16

Razumijem te odnose,u potpunosti!I kod mene nesto cudnjikavo!Samo kaj se nasi i njegovi starci nikad ni ne vide pa je mir!Al godinama smo zivjeli zajednoi uopce ne zelim nikakva zblizavanja!I potpuno mi odgovara kaj mi rijetko idemo tam!lJednostavno ne mogu zaboravit kako mi je bilo i tocka!A ko priredjuje rucak na koji idete?Njegovi ,tvoji,netko neutralan?Mozda Ugolina ima pravo,posalji ga samog!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.