Ugolina ja uživam i čitati kako zlica papa! 😁 Da bar moja tako ili bar približno, ali nee, vecito borba!
😂 a mozda otkrije cari hrane jedan dan… A mozda zbog zubi.. Moja slabije jede tih dana kad ju muce… Al zanimljivo s tim.zubima… Muce ju muce,nervoza, lupocet, dentinox, grizi ovo ono i onda mir,a zuba nigdje… Koje su to fore?
Hahaha točno to! A onda odjednom OPA! Zub! 😀
😂😂😂😂😂 a mozda joj je i izbio,nisam gledala vec neko vrijeme haha
Laku noć, mame i bebe!😘😘😘 Ugolina, ti se trebaš naviknuti sad ići ranije na spavanje 😊
I još malo o hrani. Da vidiš kako kuži čokoladu! Ponudim joj petit keks naprimjer, a na stolu stoji domaćica ili tako nešto, što ima čokoladu, nema šanse da uzme taj keks što joj nudim, hoće onaj s čokoladom! Ide rukicom i viče "na na izvoli!", to joj je "daj!" 😁
I moj od popodne samo trpa u sebe. Valjda im tako dode. I nije mu muka.
Isto sve grize i trpa u usta, mozda negdje nesto izbija.
Ilani, razumijem te s 2-3 skolarca. Ludnica, ali kad su bez obaveza onda je jos gore.
I ja sam skuzila trola, vec ju mozes prepoznati po prici i nick joj je uvijek nesto na M, bar do sada.
S mm razgovor samo o Mateu i tekuca problematika.
☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕
Tko je pitao jel kasnim na posao? Nemoj više. Jutros 5min. Zašto? Sin pio malo kozje mlijeko. Pa kćer vidla i zgrabi a na slamku vodoskok. Čisti. Pa cipele pa zubi pa se sinu spava. Vrtić šus. I onda se svi voze 40km/h.
Čitat ću kasnije pa pisati.
I još malo o hrani. Da vidiš kako kuži čokoladu! Ponudim joj petit keks naprimjer, a na stolu stoji domaćica ili tako nešto, što ima čokoladu, nema šanse da uzme taj keks što joj nudim, hoće onaj s čokoladom! Ide rukicom i viče "na na izvoli!", to joj je "daj!" 😁
Aaahahahaha
Lucy,prvo se pojavila s nadimkom tina i neki brojevi, zato ju i zovemo tina..a bila je bome i bonita na nekoj temi...ma ludaca haha..
Dan mame! Di ste?
Mi obavili danas mini shopping. Kupila vecim curama svasta nesto u mani,imaju odlicno snizenje,ono traperice za 30kn,traper sosevi na tregere isto tako,majice po desetak kuna. Ima i za decke svega ,pa ako koga sa vecom djecom zanima. Brojevi od 3 godine pa do 14. Za bebe nema snizenja.
Prolazili pored parkica,Nikolina pocela rukice pruziti,isla bi u parkic,a nisam mogla tad,puna sam bila stvari,mlijeko-meso,sve mora u frizider pa se pocela bas derati,okrece se ,skace po kolicima,ajme!
Sad se bacam na kuhanje,knedle sa sljivama,dinstani kupus s krpicama i snicle.Popodne moramo u park!Nosimo i krede
Hello cure
Ajme forum zivnuo 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌
Lucy pomiriti cete se ti i tm,vjerujem da nije lako kad ti tako se sveki ponasa prema tebi,da ti otima dijete i da ga nosa.
Ilani nadam se da se nije jako lupnula Nikolina,djeca u skolu bas ti je veselo. Ja cekam kad Ce me zvati za Issinu malu skolu,morat cu ja zvati jer vidim nista od njihovog poziva
Baby dobro dosla nazad,lijepo je da se vracanja ljetnice
Ugolina vec vrijeme za posao😥 a joj,super da funkcionira to uspavljivanje sa zlicom.
Sanjarka kako si ti,kad P. krece u jaslice
Abies ne ostavljaj nas,ova luda Ce otici jer treba smisliti novu pizdarije
Mamika kako je buhtlica
Sortiraj odgovore
Najstariji