Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    19. Kolovoz 2017. 15:18

Ja cu upast ko padobranac, mi smo super, jos malo pa ima gornju i donju trojku. Strajka je gladjom 2 dana i nacicava se dok su se spustale, inace je veseo, igra se, zajebava ko veliki... Javimo se opsirnije prije dolaska u zg. Vjertojatno idemo tamo krajem sljedeceg tjedna, ali vidit cemo jos 😁

mamika3
    19. Kolovoz 2017. 18:22

Ugolina

Lucy16

Mamika, da. I doma se hoce nosati ali kad vidi babu poludi i samo bi k njoj.

Zato kaj babetina radi od sebe idiota i nosa ga i radi sve sto on zeli i to mu naravno pase..a mama ponekad kaze ne i ima posla i oko drugih stvari doma i eto ti vraga… Cini mi se ko da je babetina dobila tocno ono kaj je htjela 🔫🔫🔫🔫

Ispada da ju mali obozava zbog nje,a u biti je zbog tog nosanja!Njoj je ocito bitno da drugi to vide,kak on nju voli!Prefrigana neka baba!Ali na kraju Lucy,ti ispastas jer nemres mrdnut od njega jer se on hoce nosat!I treba spremit i skuhat i pospremiy,a bome i da se on sam koliko toliko zaigra ,a da ti malo odmoris!Lako je meni sad reci,tak da nemoj zamjerit,ali probaj joj nekak zabranit to nosanje!Pokazi zube!Pretpostavljam da muz nis ne primjecuje!Ipak mu je to mama,jel?Pa ona voli unuka;pa malo je s njim,pa kaj je lose u tome da ga nosi....itd...itd...Pa sutra se ne bu micala od njega, a ako joj cijeli dan provede na rukama🔫🔫🔫

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    19. Kolovoz 2017. 18:24

Ugolina  kako upala?
    Tpol Sretan put!!!
    Sandrich I bolje da nije ovaj vikend,vrijeme je sugavo!Zavrsili bi u trgovackom centru umjesto u zoloskom😊

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Abies
    19. Kolovoz 2017. 19:36

Lucy bodi je savršen!!!!
    Mamika, Mare to nije s ove planete. Ja ne mogu se u miru popišat, a ona šiva kuha pere. Nered joj je ako je jedna igračka na podu. 
    Sandrich se pakira :)

• Dvanakvadrat
    19. Kolovoz 2017. 19:42

Boook! Evo i ja se pridruzujem ☺ Nedavno sam saznala da sam trudna prvi put, sada smo 5 + 6!! Uspjeli smo nakon 2 mjeseca pokusavanja, tako da nas je jako brzo iznenadilo 😊 U cetvrtak imam prvi pregled i nadam se da ce sve biti ok! Stalno razmisljam o tome i nestrpljiva sam uzasno 😊 Stalno citam forume i iskustva pa se eto odlucila pridruziti ☺☺

mare1989
    19. Kolovoz 2017. 20:46

Abies ja sam sa ove planete 😂😂😂😂 ja cu da knjigu napisem i ljetnicama cu da poklonim sa posvetom "vise sexa i sve ce vam ici od ruke " 😉😉😁

mamika3
    19. Kolovoz 2017. 20:55

mare1989

Abies ja sam sa ove planete 😂😂😂😂 ja cu da knjigu napisem i ljetnicama cu da poklonim sa posvetom "vise sexa i sve ce vam ici od ruke " 😉😉😁

😂😂A bome je i meni nevjerojatno koliko stignes!A jel osjecas umor ikad?😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    19. Kolovoz 2017. 20:58

Abies  a ja pak cekam da malecka zaspi pa da jedem bez prekida!😀😀Ma brzo ce sve to proci!Moj sin uskoro 8 godina!Ne znam samo kad je to proslo

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mare1989
    19. Kolovoz 2017. 21:03

mamika3

mare1989

Osjecam nego sta 😁😁

mamika3
    19. Kolovoz 2017. 21:23

mare1989

mamika3

mare1989

Osjecam nego sta 😁😁

Al zaljubljivanje rjesava sve,je li?Ha ha...To sam iz posvete u tvojoj knjizi naucila!😀😀

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.