Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    20. Kolovoz 2017. 10:45

mamika3

2410

mamika3

Gledam sad onaj-say yes to the dress!E,pederi prodavaci,transvetiti kao pratnja,sise ispadaju iz vjencanica,u nekima se vidi i dupe,ima baba koje se oblace ko da su cvjetak…..Vjerojatno sam staromodna kad mi je sve to fuj,fuj!

Neznam sta je to al i meni ti je to fuj,odvratno!!!

To ti je obicns glupost od serije,ali bila sam prisiljena gledat jer tu nije bilo nikogI Ugolina me napustila nakon dva-tri posta!Valja de otisla zaljubit😍

aaaahahaha, nema zaljubljivanja na canestenu 😂😂😂 presuho bude aaahaha

Ugolina
    20. Kolovoz 2017. 10:46

Lucy, sretno danas na rockasu i bori se za matea, nedaj babi..reci ja sam mu mama i mom djetetu je rodendan i fak of babetino

Ugolina
    20. Kolovoz 2017. 10:47

Najljepsoj cupavici sretan prvi veliki rockas 😘😘😘😘😘😍😍😍😍💕💕💕💕

mamika3
    20. Kolovoz 2017. 14:13

🎉🎉🎉🎉🎉🎁🎁🎁🎂🎂🎂Sretan rockas  i cupavici!!!!😘😘😘

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    20. Kolovoz 2017. 15:23

Nedjelja..nigdje nikoga...
    Nama bio plan danas otici samo na rucak kod muzevih staraca,a to uvijek idemo poslije zlicinog spavanca,oko pol pet recimo..i kao bit cemo ujutro doma...al crvi u dupetu,ono ocemo ic kaj obavljat da prekrizimo s popisa..i muz se sjeti,ocemo na plac po gace..fakat su mi sve gace u totalno kriticnom stanju,il poderane il scufane il imaju flekove od menge koji se nedaju oprat,bas ocaj..tako da smo na borongaj isli,ono plac zatvoren,wtf..pa smo se vozali do tresnjavackog, nakupovala gaca potkosulja carapa,muzu bokserica, voca... Po povratku svratili prek ceste u parkic jer nam jopica pokazivala prsticem da bi isla tamo 😍 nije od veselja znala koje dijete bi prvo gledala sto radi 😂 pa se popela i spustila na mali tobogancic,malo na klackalicu i tak,doma..tusiranac,pojela skoro cijelu puter stangicu.. I onda me tak iznenadila 😱😱😱 kao daje nam.puse za spavanje,ok, i legne kraj muza..pita on nju oces tu kod tate pajat i hoce ona..i legne si muz do nje,drzao joj flasicu caja i ona je to tak cuclala i zaspala 😵😵😵😵😱😱😱😱😱 onak whaaaat???!?!? Ajme veselja 💪💪💪💪💪🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉😂😂😂😂😂 inace nece s nikim osim samnom ...pa smo se dog da ce svaki dan ju sad on kao uspavljivat jer uskoro krecem delat i nece me bit da ju uspavljujem tako da ima da nastavi u tom tonu hahaha...evo jos spava... Peglala sam,oprala podoce,kupaonu, sebe...i sad sjedim na kaucu izmedu njih dvoje,gledamo film i zato i posem bibliju od posta jer eto,trenutak mira i tisine 😊

Sanjarka88
    20. Kolovoz 2017. 23:18

Kiss kiss 😘
    Opet imam hrpu zaostataka, hebes ga...
    Sta sam.propustila? 
    Mateu i Lei sretan prvi veliki rockas! Veliki ljubac od nas 😍😍😘😘😘
    P je bio prehlađen tj jos je al dobro proslo najgore, bas je bio zastopan, 2 noci nismo spavali. 
    Obavili shoping, ruksak za vrtic spreman, papucice sam uzela online, cekam da dođu...
    Evo spava mi se 🤣 citamo se sutra 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lucy16
    20. Kolovoz 2017. 23:44

Hvala svima na cestitkama!!!!! 😘😘
    Sinoc sam bila pod stresom dok smo pripremali jer nitko nam nije ni dosao pomoci osim moje sestre i malo sam se porjeckala s muzem. A on je vidio da sam laka na okidacu pa je namjerno jos " kurio" i tako me jos vise ziccurao. Naravno da smo sve stigli i da je svega bilo dosta. Bilo 50 ljudi. I janje je bilo gotovo na vrijeme. Bas sve po P.S.u. , ali ja se uvijek zivciram bezveze.  Ljudi se po meni rano razisli. Ali opet, sutra je radni dan. 
    Mateo je bio ok. Ali sam je trazio da ide babi i to kad je bio kod mene. To me jedino smetalo. Cim ju vidi pruza ruke k njoj iako je na mojim rukama??? Zasto on voli ici bas k njoj??? Jel to meni kazna zato sto ja bas to ne zelim??

Lucy16
    20. Kolovoz 2017. 23:48

Sanjarka88
    21. Kolovoz 2017. 06:21

☕☕☕☕☕☕☕☕☕
    Lucy torte su super 😎 drago mi da je sve prošlo odlicno 😊. Dijete hoce babi jer mu baba udovoljava sigurno, tako i moj hoce babama samo ja gustam u toj činjenici jer to samo znaci malo mira za mene 😁
    Ja zaboravih prijavit da nam neki dan izbila donja lijeva cetvorka, mislim da ide jos toga no tko može pogledat, to nam sad 7. zubic dugo dugo nije ni jedan izasao.
    29.8 smo na cijepljenju i sistemtaskom, ni tamo vec duuugo dugo nismo bili

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

TPol
    21. Kolovoz 2017. 09:50

E Lucy bas mi je drago da jw sve dobro prošlo a znam kako je to kad se živcira bez veze... ali važno je da je lijepi bilo
    E Ugolina suuuper za uspavljivanje ja se veselim da moja mozda prihvati neku normalnu metodu Haha 
    Sanjarka a joj za začepljen nos. Super da je bolje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.