Hahaha a mare mare...imam i ja kopiju te njene knjige al vecinom se drzim samo nekih stranica 😂😂😂 ovo o pospremanju i kuhanju ne citam 😂
Ee, znaci, nalaz urina- sterilan 😂 veli s ginekoloske strane..a jebote,pa si mislim milion posto gljivice od nakon antibiotika, ali simptomi ono,upala mjehura psmtr..i onda citam upute od onog canestena vaginaleta pizdi materinih,da te gljivice mogu napravit mokracne probleme..a jebote.. Imala sam gljivica u zivotu ali obicno me samo svrbilo,nikad ovak...jos danas i sutra vaginalete i kremu dodatno macam pa cemo vidit..iduci tjedan cu se narucit kod ginica,tak i tak se narucujem ima dva tjedna 😂 inace krvna slika savrsena,cak i zeljeza imam,secer odlican,ma sve pet... 💪💪💪💪 u pon ce bit hormoni stitnjace nalaz
Hahaha a mare mare…imam i ja kopiju te njene knjige al vecinom se drzim samo nekih stranica 😂😂😂 ovo o pospremanju i kuhanju ne citam 😂
Ee, znaci, nalaz urina- sterilan 😂 veli s ginekoloske strane..a jebote,pa si mislim milion posto gljivice od nakon antibiotika, ali simptomi ono,upala mjehura psmtr..i onda citam upute od onog canestena vaginaleta pizdi materinih,da te gljivice mogu napravit mokracne probleme..a jebote.. Imala sam gljivica u zivotu ali obicno me samo svrbilo,nikad ovak…jos danas i sutra vaginalete i kremu dodatno macam pa cemo vidit..iduci tjedan cu se narucit kod ginica,tak i tak se narucujem ima dva tjedna 😂 inace krvna slika savrsena,cak i zeljeza imam,secer odlican,ma sve pet… 💪💪💪💪 u pon ce bit hormoni stitnjace nalaz
Ha ha...Taj Canesten je univerzalan valjda!Moj ginic je znao reci-probat cemo s canestenom,probat cemo s canestenom..Pitala sam ga jel on reklamira Canesten?😀
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hahaha a mare mare…imam i ja kopiju te njene knjige al vecinom se drzim samo nekih stranica 😂😂😂 ovo o pospremanju i kuhanju ne citam 😂
Ee, znaci, nalaz urina- sterilan 😂 veli s ginekoloske strane..a jebote,pa si mislim milion posto gljivice od nakon antibiotika, ali simptomi ono,upala mjehura psmtr..i onda citam upute od onog canestena vaginaleta pizdi materinih,da te gljivice mogu napravit mokracne probleme..a jebote.. Imala sam gljivica u zivotu ali obicno me samo svrbilo,nikad ovak…jos danas i sutra vaginalete i kremu dodatno macam pa cemo vidit..iduci tjedan cu se narucit kod ginica,tak i tak se narucujem ima dva tjedna 😂 inace krvna slika savrsena,cak i zeljeza imam,secer odlican,ma sve pet… 💪💪💪💪 u pon ce bit hormoni stitnjace nalaz
Ja idem uskoro,za mjesec dana-samo sto nisam otisla😀 i isto cu trazit krvnu sliku!Moram zbog pilula!Ne zelim se zajebavati!😊Mislim da mi jesecer malo izvan normale😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ovaj secer me podsjetio, vodili me u trudnoci ko dijabericara,a uopce nisam imala secer! Jednom mi je prva ona vrijednost bila na samoj granici,ono 5.1 il tak nes i jednom mi je urin kod ginica bio pun secera ali zato kaj sam ja vecer prije zaboravila da ujutro idem na pregled i rokala sam ono, keksi,sladoled,kroasan itd itd ono,ubijala se u slatkom..dva puta radila ogtt,ono savrsen svaki put, al bitno da mi je svugdje pisalo dijabetes u turdnoci..i zbog toga sam u petrovoj dobila dijabeticki meni.. Da samo znas kak mi je bilo drago, dobivala sam milion puta bolje sve gablece nego njih dve "nedijabeticarke" 😂😂😂 toliko bolje da mi je nekad bilo neugodno.. Tipa ova dobije zgance i jogurt i neko voce, a ja zgance,saft s piletinom,zelenu salatu,kruh, vocku neku aaahaha
Ovaj secer me podsjetio, vodili me u trudnoci ko dijabericara,a uopce nisam imala secer! Jednom mi je prva ona vrijednost bila na samoj granici,ono 5.1 il tak nes i jednom mi je urin kod ginica bio pun secera ali zato kaj sam ja vecer prije zaboravila da ujutro idem na pregled i rokala sam ono, keksi,sladoled,kroasan itd itd ono,ubijala se u slatkom..dva puta radila ogtt,ono savrsen svaki put, al bitno da mi je svugdje pisalo dijabetes u turdnoci..i zbog toga sam u petrovoj dobila dijabeticki meni.. Da samo znas kak mi je bilo drago, dobivala sam milion puta bolje sve gablece nego njih dve "nedijabeticarke" 😂😂😂 toliko bolje da mi je nekad bilo neugodno.. Tipa ova dobije zgance i jogurt i neko voce, a ja zgance,saft s piletinom,zelenu salatu,kruh, vocku neku aaahaha
Ha ha...A onda moram reci susjedi da ipak moze jesti sve!Bit ce sretna!Njoj je 5.6 nataste,ostali su ful u normali,al vecer prije se najela pecenog piceka i kiselog vrhnja-u 22 sata!Jos je vazno rekla kak ce jesti oko 20 jogurt!Mene je uvijek slao na ogtt jer sam dobivala puno kila!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Gledam sad onaj-say yes to the dress!E,pederi prodavaci,transvetiti kao pratnja,sise ispadaju iz vjencanica,u nekima se vidi i dupe,ima baba koje se oblace ko da su cvjetak.....Vjerojatno sam staromodna kad mi je sve to fuj,fuj!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ugolina i mamika pogodile ste bit i ponasanje moje sveki. Treba samo sutra izdrzati.
Jos sam budna pa nemam pojma kako cu to sutra izdrzati.
Ali jako me veseli moja beba i njegov prvi rodendan. Sutra ce biti samo meni na rukama a baba nek pere sude.
Izradila mu natpis preko cijelog zida garaze.
Mare, dobra ti posveta.
Gledam sad onaj-say yes to the dress!E,pederi prodavaci,transvetiti kao pratnja,sise ispadaju iz vjencanica,u nekima se vidi i dupe,ima baba koje se oblace ko da su cvjetak…..Vjerojatno sam staromodna kad mi je sve to fuj,fuj!
Neznam sta je to al i meni ti je to fuj,odvratno!!!
To ti je obicns glupost od serije,ali bila sam prisiljena gledat jer tu nije bilo nikogI Ugolina me napustila nakon dva-tri posta!Valja de otisla zaljubit😍
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ugolina i mamika pogodile ste bit i ponasanje moje sveki. Treba samo sutra izdrzati.
Jos sam budna pa nemam pojma kako cu to sutra izdrzati.
Ali jako me veseli moja beba i njegov prvi rodendan. Sutra ce biti samo meni na rukama a baba nek pere sude.
Izradila mu natpis preko cijelog zida garaze.
Mare, dobra ti posveta.
Bravo,Lucy!Baba sudje prat!!!!!!To je tvoja bebe koju ces ti nosati!Zelim vam jako,jako lijepu proslavu i da vam sve prodje po planu!Bodi je super,oprosti,zaboravila sam ga komentirat!Mateu zelimo nasretniji prvi rodjendan ikad😁😍🎁🎂🎊🎉🎉🎉🎉I puno zdravlja i srece u zivotu uz svoje roditelje!Nikakve babe i babetine....😙😙😙😙😙😙
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Brojcana Hvala na kavi!Taman rekoh idem skuhat i ti me preduhitris!😘😘😘
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji