Poludit cu!!!! 😫😫😫 Sad kod sveki i on hoce samo k njoj, mene ni ne gleda. Nece da ga ja drzim nego se trga od mene da ga ona uzme i puza za njom. 😣😣😧😧
Uzas. Grozno da mislim da mu je ona draza nego ja.
Moja mama hoda na stakama i ne moze ga nositi nego samo sjedit joj na krilu. To mu ne odgovara.
A zato on voli sveki!Pa bakica ga nosa stalno...A cekaj, kakav je tebi doma onda?Isto stalno trazi nosanje?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika, da. I doma se hoce nosati ali kad vidi babu poludi i samo bi k njoj.
Jutro
Moze jedna jaca kava i nesto za ludilo
Noc majko mila ubij me odma,sinoc budenje svakih pola sata do sat i vristi place,ne znam vise sta je stvarno,nemam snage danas za nista. Jucer sam cijeli dan se kravila,pa sam jos oko Isse se zezala zubic joj se klimao a drugi opet izasao,zvala zubaricu ne javlja se zvala zamjenu ne javlja. Dosao mm s posla ja mu govorim da se nitko ne javlja a on po klijesta u auto,oprao ih,dezinficirao rakijom i jos upaljačem. Dali Issi naocale one za virtualnu stvarnost da mazi psice 😂😂😂😂 i ja joj otvorila usta a muz klijesta i iscupam 🙌🙌😁 ni suze nije pustila. Jedino se uplašila krvi na gazi sto je bila.
Aj i zaljubila sam se sinoc,uspjela sam pored sirene i to obaviti😎
Prejako hahahagaga
Danas neko zatisje
Lucy bodi je divan
Tpol sretan put i nek cupavica bude dobra
Jucee sam pola dana provela kuhajuci ludak ,danas samo lagano i bez puno zurbe.Sirena sad zaspala a ja cu lagano odmarat i uzivati u tisini,veliki su u svojoj sobi,mm radi.
Kako vi provodite dan?
Danas zatisje....Mi smo maloprije dosli doma!Vodila malog na trening,muza nema cijeli vikend!Otisli jutros u pol 9, sve pjeske sa kolicima i starijom curkom,prije pol sata dosli!Krepana sam!Pijem prvu kavu danas!Ima tamo i kafic,ali to bi bilo ovak-mama,ajde,jesi popila?Idemo u parkic!No,ajde vise....Mama,kaj nisi jos???Onda sam odustala od te zamisli tak da sam dva sata visila u parkicuMaloj bilo super,druzila se s nekm curkama!Za ono na nogici je doktor rekao da ili ju jw nekaj upiklo ili je stala na nekaj!Da namazemo Synopenom ili necim slicnim!Do daljnjeg se idem kravit.....
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Danas neko zatisjeLucybodi je divan
Tpolsretan put i nek cupavica bude dobra
Jucee sam pola dana provela kuhajuciludak ,danas samo lagano i bez puno zurbe.Sirena sad zaspala a ja cu lagano odmarat i uzivati u tisini,veliki su u svojoj sobi,mm radi.
Kako vi provodite dan?
Sta si kuhala pola dana?😂😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jucee sam pola dana provela kuhajuciludak ,danas samo lagano i bez puno zurbe.Sirena sad zaspala a ja cu lagano odmarat i uzivati u tisini,veliki su u svojoj sobi,mm radi.
Kako vi provodite dan?
Pekla kruh,strudle,pa cufte da zaledim za dane kad je sirena ubij me Boze,pa rucak,za jucer i danas.Sad samo jos prilog napraviti
Kako vi provodite dan?
Pekla kruh,strudle,pa cufte da zaledim za dane kad je sirena ubij me Boze,pa rucak,za jucer i danas.Sad samo jos prilog napraviti
😲😲😲Ajme meni,pa kak ti se samo da?Volim domaci kruh ,al kad se sjetim izrade pa tog stajanja odustajem i prije nego pocnem!A dobra si,spremas jelo za dane kad ce sirena biti lose volje!Mislim da se to zove organiziranost!😂😂👏👏
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika, da. I doma se hoce nosati ali kad vidi babu poludi i samo bi k njoj.
Zato kaj babetina radi od sebe idiota i nosa ga i radi sve sto on zeli i to mu naravno pase..a mama ponekad kaze ne i ima posla i oko drugih stvari doma i eto ti vraga... Cini mi se ko da je babetina dobila tocno ono kaj je htjela 🔫🔫🔫🔫
Jutro
Moze jedna jaca kava i nesto za ludilo
Noc majko mila ubij me odma,sinoc budenje svakih pola sata do sat i vristi place,ne znam vise sta je stvarno,nemam snage danas za nista. Jucer sam cijeli dan se kravila,pa sam jos oko Isse se zezala zubic joj se klimao a drugi opet izasao,zvala zubaricu ne javlja se zvala zamjenu ne javlja. Dosao mm s posla ja mu govorim da se nitko ne javlja a on po klijesta u auto,oprao ih,dezinficirao rakijom i jos upaljačem. Dali Issi naocale one za virtualnu stvarnost da mazi psice 😂😂😂😂 i ja joj otvorila usta a muz klijesta i iscupam 🙌🙌😁 ni suze nije pustila. Jedino se uplašila krvi na gazi sto je bila.
Aj i zaljubila sam se sinoc,uspjela sam pored sirene i to obaviti😎
😂😂😂 Ludi ste
Sortiraj odgovore
Najstariji