Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    18. Kolovoz 2017. 10:50

2410

kod nas i dalje sve po starom..budjenje-pospremanje-marenda-spavanje-van van van van van van(tako neli ponavlja dok ne izadjemo van)-kuhanje-rucak-spavanje-van van van van van-naganjanje oko kuce,zeli kod kravica koje zove ba?!😂-dodje tata-vecera-maltretiranje i spavanac…ja dobro,idem u cet na pregled,onda oni idu na go pa neznam kad ce mi stavit opet termin..serđo dobar,ne udara me nego se kotrlja po trbuhu-svasta..i da usla sam u crnu seriju nespavanja🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫!!!za ubit se
    Neli ima plisanu pandu i sad je svugdje vuce sa sobom-van obavezno,zove je butčica(pandica)…smijesna je jako

😂😂😂va,van,van,van,van,van,van.....Hoces,neces,ti moras van!😂😂😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    18. Kolovoz 2017. 10:52

Abies

Hej!
    Inače se petra probusi kad ju presvlačim i u juriš. Sin isto bude budan. Ali koju sam redaljku imala noćas, čudo da su budni ušli u vrtić.
    Muž išao svekru, uzeo petru. Ma odmor!! Vratio se, a ona spavala. Sina jedva potjerali u krevet. Pa suđe. Pa muž tražio uspavanku (stvarno ne znam što mu je, jučer dva put se zaljubili). Iza 2 petra, pa urla. Oko 3 evo i sina. Mama jel se sjećaš mama a kad je bilo… Mama. Muž veli ja se moram naspavat i ode na kauč. Ja ne moram. Znam da je bilo 4 kad je bila dječja trlempaja. 5:20 alarm. Klinci spavaju samo tako.
    Lucy smiri sebe kad je sveki u blizini. Lako meni reći. Al treba neki svoj mir zadržati.
    Ugolina sretno!

Redaljka,uspavanka😂😂😂,i secer na kraju...Muz je taj koji se mora odmorit🔫Ko da o svojem citam!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    18. Kolovoz 2017. 11:54

mare1989

Jutro
    Moze jedna jaca kava i nesto za ludilo
    Noc majko mila ubij me odma,sinoc budenje svakih pola sata do sat i vristi place,ne znam vise sta je stvarno,nemam snage danas za nista. Jucer sam cijeli dan se kravila,pa sam jos oko Isse se zezala zubic joj se klimao a drugi opet izasao,zvala zubaricu ne javlja se zvala zamjenu ne javlja. Dosao mm s posla ja mu govorim da se nitko ne javlja a on po klijesta u auto,oprao ih,dezinficirao rakijom i jos upaljačem. Dali Issi naocale one za virtualnu stvarnost da mazi psice 😂😂😂😂 i ja joj otvorila usta a muz klijesta i iscupam 🙌🙌😁 ni suze nije pustila. Jedino se uplašila krvi na gazi sto je bila.
    Aj i zaljubila sam se sinoc,uspjela sam pored sirene i to obaviti😎

Ajme meni...Dobro da niste zubari!Vadili bi zube s klijestima!Strah me samo dok citam!😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    18. Kolovoz 2017. 12:03

Ugolina  Nisam doktor,al mozda ta upala nije bila ni izlijecena do kraja pa se vratila
    Ilani Ma sve 5!Ja cu ih probat nekako kontaktirat,a drugi tjedan ce muz osobno otici pitat
    Mare  Hvala na pitanju,inace smo dobro!Curku muci ono na nogici,napisala sam u postu,muz veli da mu izgleda ko mala spranjica
    Abies 2 puta se zaljubila??Jesi mozda citala studije da se mrsavi od toga?😂😂😂
    Lucy  Pa zasto nece tvojoj mami???
    Brojcana Zaskoci muza da se ne stigne ni snaci!A kamoli pobjeci od trbuha..😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Abies
    18. Kolovoz 2017. 12:47

Mamika ne zaje... Ima me još fest 77. Cilj 65, 62 bi bilo savršeno. 
    Vi zaljubljive ste nekako van te studije 😀😱
    Ja stvarno ne znam šro je mm?! Šuti i uživaj kažem si
    I meni na špranju zvuči kod tvoje curice.
    Simonu i tu sretan rođendan. Možda nas vjeverica škicne.

mamika3
    18. Kolovoz 2017. 13:09

Abies

Mamika ne zaje… Ima me još fest 77. Cilj 65, 62 bi bilo savršeno.
    Vi zaljubljive ste nekako van te studije 😀😱
    Ja stvarno ne znam šro je mm?! Šuti i uživaj kažem si
    I meni na špranju zvuči kod tvoje curice.
    Simonu i tu sretan rođendan. Možda nas vjeverica škicne.

Ha ha....Ja intenzivno razmisljam o nekoj dijeti....Ali samo razmisljam...I to intenzivno!Otkad sam rodila😂😂😂😂Mene ti moj muz pita da kaj sam jos trudna....Ili mi tepa sa "buco"!Pa sam fina i na lijep nacin mu kazem- jebo ti buco m....!!!!😠

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

TPol
    18. Kolovoz 2017. 15:33

Pozdrav curke preletila sam vas ,  trebam se pakirat a ja ležim 😂 A neznam odakle da počnem sta da nosim sta ne .... 3tjedna su ipak dosta 
    Mare super ste rješili zub ma bolje tako 👍🏻
    Ugolina ma ja cjenik odgajateljice jer nikad nebi bila jedna 😀
    Ilani a na vježbe vise ne morate ic ? 
    Druge mamice oprostite moram ic probudila se zvjerka hahha 

Ugolina
    18. Kolovoz 2017. 17:05

2410

2410

Ugolina

Abies

Hej!
    Inače se petra probusi kad ju presvlačim i u juriš. Sin isto bude budan. Ali koju sam redaljku imala noćas, čudo da su budni ušli u vrtić.
    Muž išao svekru, uzeo petru. Ma odmor!! Vratio se, a ona spavala. Sina jedva potjerali u krevet. Pa suđe. Pa muž tražio uspavanku (stvarno ne znam što mu je, jučer dva put se zaljubili). Iza 2 petra, pa urla. Oko 3 evo i sina. Mama jel se sjećaš mama a kad je bilo… Mama. Muž veli ja se moram naspavat i ode na kauč. Ja ne moram. Znam da je bilo 4 kad je bila dječja trlempaja. 5:20 alarm. Klinci spavaju samo tako.
    Lucy smiri sebe kad je sveki u blizini. Lako meni reći. Al treba neki svoj mir zadržati.
    Ugolina sretno!

Jucer dva puta 😲😲😲😂😂😂😂😂😂😂 abies!!! Pa kaj je to??!? Mozda mu se svida kad velis da si smrsala 😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂abies redaljka!!!zakon si

ja svog zicam ko napaljena kuja😂!on meni da mi se nemoze priblizit od trbuha vise!bas je glup

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

Lucy16
    18. Kolovoz 2017. 17:46

Poludit cu!!!! 😫😫😫 Sad kod sveki i on hoce samo k njoj, mene ni ne gleda. Nece da ga ja drzim nego se trga od mene da ga ona uzme i puza za njom. 😣😣😧😧
    Uzas. Grozno da mislim da mu je ona draza nego ja.
    Moja mama hoda na stakama i ne moze ga nositi nego samo sjedit joj na krilu. To mu ne odgovara.

Lucy16
    18. Kolovoz 2017. 17:47

obleka za nedjelnu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.