Jutro, danas svi rano, cekam za tu krv 🔫 naravno hrpetina ljudi.. Da ilani,osjetim,stalno moram pisat,ono osjecaj ko da cu litru ispisat a dve kapi i neki cudan pritisak cijelo vrijeme, nije da pece al nije ni daleko od toga..malo du blazi simptomi neg zadnji put,valjda je atb djelomicno svoje napravio al trebalo je ocito jos koja doza jer je valjda velka i upaletina bila..jbga..vidjet cemo nalaz kakav bude..
Ugolina poznato mi je to,bas gadan osjecaj!Prije sam dosta cesto imala te upale. Uvin caj mi je super pomagao,ali ponekad bez atb ne ide...
Hej!
Inače se petra probusi kad ju presvlačim i u juriš. Sin isto bude budan. Ali koju sam redaljku imala noćas, čudo da su budni ušli u vrtić.
Muž išao svekru, uzeo petru. Ma odmor!! Vratio se, a ona spavala. Sina jedva potjerali u krevet. Pa suđe. Pa muž tražio uspavanku (stvarno ne znam što mu je, jučer dva put se zaljubili). Iza 2 petra, pa urla. Oko 3 evo i sina. Mama jel se sjećaš mama a kad je bilo... Mama. Muž veli ja se moram naspavat i ode na kauč. Ja ne moram. Znam da je bilo 4 kad je bila dječja trlempaja. 5:20 alarm. Klinci spavaju samo tako.
Lucy smiri sebe kad je sveki u blizini. Lako meni reći. Al treba neki svoj mir zadržati.
Ugolina sretno!
Hej!
Inače se petra probusi kad ju presvlačim i u juriš. Sin isto bude budan. Ali koju sam redaljku imala noćas, čudo da su budni ušli u vrtić.
Muž išao svekru, uzeo petru. Ma odmor!! Vratio se, a ona spavala. Sina jedva potjerali u krevet. Pa suđe. Pa muž tražio uspavanku (stvarno ne znam što mu je, jučer dva put se zaljubili). Iza 2 petra, pa urla. Oko 3 evo i sina. Mama jel se sjećaš mama a kad je bilo… Mama. Muž veli ja se moram naspavat i ode na kauč. Ja ne moram. Znam da je bilo 4 kad je bila dječja trlempaja. 5:20 alarm. Klinci spavaju samo tako.
Lucy smiri sebe kad je sveki u blizini. Lako meni reći. Al treba neki svoj mir zadržati.
Ugolina sretno!
😱😱😱😱😱😱😱🙈😘
url=https://lilypie.com]
Ugolina poznato mi je to,bas gadan osjecaj!Prije sam dosta cesto imala te upale. Uvin caj mi je super pomagao,ali ponekad bez atb ne ide…
Meni ti se od cajeva povraca..organski ih nemrem smislit 😂 ako sam ful ful bolesna pod nekom temp,onda cu ne natjerat popit salicu kamilice... Cajevi- fuj!! Narocito gadni ko uvin 😂😂😂😵
Hej!
Muž išao svekru, uzeo petru. Ma odmor!! Vratio se, a ona spavala. Sina jedva potjerali u krevet. Pa suđe. Pa muž tražio uspavanku (stvarno ne znam što mu je, jučer dva put se zaljubili). Iza 2 petra, pa urla. Oko 3 evo i sina. Mama jel se sjećaš mama a kad je bilo… Mama. Muž veli ja se moram naspavat i ode na kauč. Ja ne moram. Znam da je bilo 4 kad je bila dječja trlempaja. 5:20 alarm. Klinci spavaju samo tako.
Ugolina sretno!
Jucer dva puta 😲😲😲😂😂😂😂😂😂😂 abies!!! Pa kaj je to??!? Mozda mu se svida kad velis da si smrsala 😂😂😂😂
Jutro
Moze jedna jaca kava i nesto za ludilo
Noc majko mila ubij me odma,sinoc budenje svakih pola sata do sat i vristi place,ne znam vise sta je stvarno,nemam snage danas za nista. Jucer sam cijeli dan se kravila,pa sam jos oko Isse se zezala zubic joj se klimao a drugi opet izasao,zvala zubaricu ne javlja se zvala zamjenu ne javlja. Dosao mm s posla ja mu govorim da se nitko ne javlja a on po klijesta u auto,oprao ih,dezinficirao rakijom i jos upaljačem. Dali Issi naocale one za virtualnu stvarnost da mazi psice 😂😂😂😂 i ja joj otvorila usta a muz klijesta i iscupam 🙌🙌😁 ni suze nije pustila. Jedino se uplašila krvi na gazi sto je bila.
Aj i zaljubila sam se sinoc,uspjela sam pored sirene i to obaviti😎
Abies se dva puta zaljubila opa 😉😁 uzivaj u zaljubljivanju
Ugolina nadam se da su nalazi u redu
Ilani kako si ti i tvoja djecica
Mamika kako ste vi
Lucy a mis maleni sta ga muci
Hej,curke...Procitala sam vas na brzinu i do suza nasmijala!Mala se budi pa koliko stignem iskomentirat...Zaspala je sinoc u 22 sata!💪💪💪Probudila se jutros u pola 9!Vec smo i cucka rjesile,bile u Lidlu...Joj,moja starija kcer ima nesto na stopalu!Crna tockica,oko nje malo bijelog,boli ju na dodir,a od sobe do boravka je normalno dosla!Nije bila vani bosa niti je stala na nesto jer sam sve podove jucer rjesila!Sad me strah da nije kurje oko!Nije zulj,ne izgleda tako!Otici ce muz popodne s njom dokici,ili i ja !A da,potkozno je...Psmtr...Sad sam zabrinuta sta je!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji