Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    16. Kolovoz 2017. 22:20

Ah barem nas vi s vise djece razumijete i cijenite 😘😘😘😘😘😘😘😘

mamika3
    16. Kolovoz 2017. 22:37

Ilani  😂😂Neces vjerovati ,ali bio je mir!Svaki uzeo svoje,sjeli za stol i svaki u svom filmu!Ubuduce cu sama iskopcavati struju😂😉

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    17. Kolovoz 2017. 07:40

Jos nema??? Evo.. ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕😂

Abies
    17. Kolovoz 2017. 08:12

Evo vam jedna uredska. 
    Mamika aha treba struju maknut. Joj i moj malc bi 0-24 bio na mobitelu i rtl kockici. 
    Dalje nemam pojma ko što priča. 

Jambica
    17. Kolovoz 2017. 10:09

Illani, vjerujem da si nestrpljiva, ali nije to tako rijetko kako ti se možda čini. Evo ja imam 3 primjera u okolini, ovaj najveći ljenivko prohodao sa 18 mj!! :-D
    Je, proletilo vrijeme, već 3 tjedna radim..kao da nikad nisam niti otišla...I možda nije za priznati na glas, ali veselila sam se I dalje se veselim što sam se malo maknula od svakodnevice I 24/7 beba.
    Eva je već 2 tjedna na moru sa bakom i dedom, uživa kao prase malo, sad ju za vikend preuzima druga baka pa još tjedan na moru I onda se vraća. Ona će ju I čuvati dalje, upisala sam jaslice ali neće krenuti do proljeće, nek prođu malo te boleštine kad već imamo alternative. 

mamika3
    17. Kolovoz 2017. 11:09

Dobro vam jutrooooo!!!!!😙😙😙😙😙😙Noc bila super,zaspala u pol 12,ali onda pak ja nisam mogla zaspat pa sam isla speglat!ha ha ha...Imala je par nekih cudnih vristanja  pa smo se malo i nosale oko 2 ujutro!Starija dramila oko spavanja jucer,opet vristala i derala se pa je imala prisilno budjenje jutros u 10  sa strane muza!E,to je bilo vristanje!!!Zaspala je sinoc u 1 ujutro,zajebavala,nije slusala....Ta jedna je zlocesta za njih troje!😂😃
    Ilani  Ti ih imas troje,jel da?Jel mozda primas djecji?Dobila sam danas isplatu-638 kn za njih troje,ali za trece ide plus 500 kn,to nisam dobila!Sad mi ni!Zovem,ali se ne javljaju!Mozda netko drugi zna nesto...A prosle godine je kolega predao i rekao da je dobio i zaostatke od drugog do sedmog mjeseca!Ja nista!Ne znam....nis mi nije jasno😕😕😕😕
    Abies i Ugolina  Hvala na kavi

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

17. Kolovoz 2017. 14:31

Mamika ja ih imam petoro 😀ali stariji se ne računa za dječji doplatak jer je redovni student. Sada je i mlađi sin student ali u trenutku podnošenja zahtjeva nije bio. Sve u svemu dobivamo dp za četvoro djece 768 kn plus 1000kn dodatak jer ih je četvoro. Tako piše u rješenju. Pogledaj svoje rješenje što piše. Kada ste podnosili zahtjev? Možda će ti zaostatke za buhtljicu isplatiti sl god. jer je rođena u šestom mjesecu, a zahtjev podnesen ranije. Možeš njima poslati upit na mail, prije ćeš dobiti odgovor nego na telefon. 

mamika3
    17. Kolovoz 2017. 14:55

Ilani Nisam jos dobila rjesenje,kod njih prvo ide uplata!Da li mozda imas mail na koji se moze poslat upit?Ak ne,budem ga zguglala!I jos samo nesto!!Da li te novce dobijes odjedamput na racun?Ili ti prvo uplate tih  768 pa onda 1000i!Budem pricekala drugi tjedan pa cu onda slat!Zahtjev smo predali 25.7.2017!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

17. Kolovoz 2017. 15:21

mamika3

Ilani Nisam jos dobila rjesenje,kod njih prvo ide uplata!Da li mozda imas mail na koji se moze poslat upit?Ak ne,budem ga zguglala!I jos samo nesto!!Da li te novce dobijes odjedamput na racun?Ili ti prvo uplate tih 768 pa onda 1000i!Budem pricekala drugi tjedan pa cu onda slat!Zahtjev smo predali 25.7.2017!

Sve isplaćuju u komadu, i isplata ide od dana podnošenja zahtjeva. Možda to ima kakve veze što ste krajem mjeseca predali. Mm ima mail od žene koja je obrađivala nas predmet pa ću ti napisati kad on dođe s posla. 

Lucy16
    17. Kolovoz 2017. 15:39

Ne znam je li skok, zubi ili faza ali neizdrzivo je. Nocas opet vristanje, nespavanje. Danas nece jesti, nigdje biti nego na rukama..... Sad odspavao 3 h 😮 pa cemo vidjeti sta ce biti.
    Muz vani cisti, posprema, kosi za rodendan. 
    Ugolina, razumijem te u vezi radnog vremena. Ja radim u skoli i naravno da dnevno imam 2 sata, 3 mj godisnjeg, itd.... A takvi koji to govore ne bi izdrzali s 25 djece i jos ih nesto poucili ni 5 min. A sto doma sjedim jos satima pripremam ispite, ispravljam testove, zadacnice, diktate, lektire, citam lektire ( jer izlaze i nove knjige kojih nije bilo prije 10 g), to nitko ne vidi.
    Dosla vjestica. Sva sam bljak.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.