Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    17. Kolovoz 2017. 15:41

ilani

mamika3

Ilani Nisam jos dobila rjesenje,kod njih prvo ide uplata!Da li mozda imas mail na koji se moze poslat upit?Ak ne,budem ga zguglala!I jos samo nesto!!Da li te novce dobijes odjedamput na racun?Ili ti prvo uplate tih 768 pa onda 1000i!Budem pricekala drugi tjedan pa cu onda slat!Zahtjev smo predali 25.7.2017!

Sve isplaćuju u komadu, i isplata ide od dana podnošenja zahtjeva. Možda to ima kakve veze što ste krajem mjeseca predali. Mm ima mail od žene koja je obrađivala nas predmet pa ću ti napisati kad on dođe s posla.

Ok!Necu ja propast bez tih 500 kn,ali sam ocekivala da cuih dobiti!Mozda ima veze s datumom rodjenja!Vidjet cemo!Prije par godina,dok smo zivjeli sa svekricima,smo imali pravo na doplatak,ali su oni tamo krivo izracunali i dali nam rjesenje u kojem pise da nemamo pravo!Zato pusem i na hladno sad!Hvala ti!😙😙😙

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

17. Kolovoz 2017. 15:50

Mamika ma to sa dječjim i mi svake se godine pitamo šta će biti. Ako muž radi na terenu, ima nešto veći prosjek, mi odmah gubimo pravo, tako prošle godine za nekih deset kuna premašili prosjek i ostali bez doplatka, a to je 20tis godišnje nama 😲, 
    Lucy bit će bolje, drži se! Taman do rođendana će se popraviti 😊

17. Kolovoz 2017. 15:58

Jambice super što te posao veseli. Eva sigurno uživa sa bakama i one sa njom😊. Naravno da ako može ne ići još u jaslice, treba to iskoristiti, da ocvrsne malo 😃

mamika3
    17. Kolovoz 2017. 22:29

Zene,pa di ste?Kaj se zaljubljujete????😂😂😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    17. Kolovoz 2017. 22:43

Lucy16

Ne znam je li skok, zubi ili faza ali neizdrzivo je. Nocas opet vristanje, nespavanje. Danas nece jesti, nigdje biti nego na rukama….. Sad odspavao 3 h 😮 pa cemo vidjeti sta ce biti.
    Muz vani cisti, posprema, kosi za rodendan.
    Ugolina, razumijem te u vezi radnog vremena. Ja radim u skoli i naravno da dnevno imam 2 sata, 3 mj godisnjeg, itd…. A takvi koji to govore ne bi izdrzali s 25 djece i jos ih nesto poucili ni 5 min. A sto doma sjedim jos satima pripremam ispite, ispravljam testove, zadacnice, diktate, lektire, citam lektire ( jer izlaze i nove knjige kojih nije bilo prije 10 g), to nitko ne vidi.
    Dosla vjestica. Sva sam bljak.

E pa tocno to kaj kazes!!!malo ljudi moze radit u tim uvjetima!!! A tek koliko posla imamo izvan tog neposrednog rada s djecom,uzas..

Ugolina
    17. Kolovoz 2017. 22:51

Hahahaha mamika... Mi od jutra u muvingu nekom,od sopinga do obavljanja na hzzo,nes moj muz..pa brzo doma,mala jest i spat, ona spavala tri sata,ja skoro toliko nakuhavala...pa dosla kuma,pa u setnju, kupanje vecera uspavljivanje..sude..peglat mi se neda..i eto, ode dan... Ujutro idem vadit krv,urin i tak to,malo se isprovjerit..ona upala mjehura mi malo prosla nakon atb i vratila se,psmtr..

Lucy16
    18. Kolovoz 2017. 00:04

Mamika, jucer se zaljubili. Ipak je bila godisnjica. Danas preumorna. I vjestica kao da je krenula pa nista. Sad ce doci u najgore vrijeme.
    M danas skoro nista nije jeo. Nece u hranilicu sada nego na krilo. Samo k meni na ruke. Zao mi ga pustiti da place a ne mogu ga tegliti stalno. Bila kod mame, k njoj nece ni pod razno sto me ljuti jer svekrvi hoce i k njoj trazi da ide. 😣

Abies
    18. Kolovoz 2017. 05:52

☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕ ajmo na noge!!!! 
    Kasnije pišem. Idem dječicu obući

Lucy16
    18. Kolovoz 2017. 06:09

Abies hvala na kavi. Ti moras na posao, a bome mogla bi i ja kad ne mogu spavati. Uzas. Mrzim ovo. Kad imam priliku a ne mogu spavati. A nekad bi dala bubreg da mogu spavati kad mi se spava.

18. Kolovoz 2017. 07:04

Dobro jutro mame!
    Lucy,joj bas te razumijem ,tako i ja probudila se prije 6 kada su moji decki se spremali na posao,oni otisli a ja ne mogu vise zaspati da me ubijes!.A legla oko pola jedan,kroz noc se Nikolina budila jedno cetiri puta. I sto sam spavala?
    Abies,hvala na kavi! Jel se klinci bez problema ustanu ovako rano?Moras ih buditi ili su ranoranioci?
    Mamika,nisam ti nasla mail,muz obrisao staru postu na laptopu pa s time i taj mail,bas mi je zao.
    Ugolina osjetis simptomi ili kako znas da se upala vratila?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.