Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Kolovoz 2017. 16:19

Jambica puno ti hvala što si se brzo javila i sve tako lijepo objasnila. Joj urinoinfekt! Esherihija? Nadam se da ste se toga riješili! Ma ja sam se odlučila za plivanje čisto radi toga da još malo potaknem Nikolinu motorički. Nema kod nas napretka pa više ne znam što bi. Sad kad si mi ispričala što se radi tamo, razmišljam da idem s njom sama na bazen van nekog programa, a tih 600-700 kn (jel toliko košta) radije da dam za dodatne vježbe privatno. Ne znam ni sama. 
    Ugolina hvala! 😘

mamika3
    16. Kolovoz 2017. 16:58

Evo,unormalila sam se...😂😂
    Lucy  Sretna vam godisnjica!Zelim vam jos puuuuuno sretnih zajednickih godina!
    Mare  Lijepo od tebe sto si nagradila muza,a kad ce nas mame netko nagradit????😀😀
    Miska A da probas s tenisicama?Vidis kak zenska zna vec kaj se njoj svidja,a kaj ne..😂
    Ugolina i Mare  Ma samo se vi smijte,ne morate se izvinjavat!Smijem se ja sama sebi😂😂Cim nesto nije kako inace je dobijem popizditis sam takav!Nemrem si pomoci!Ako si zacrtam da cu ujutro popit kavu,pospremit pa napravit rucak i ako mi bilo sta od toga ne ide tim redoslijedom pocnem pizdit!Takva mi je kcer!Ali njoj to spocitavam!Da,da...Nemajka!😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    16. Kolovoz 2017. 17:01

Ugolina

A moja je godinu i dva mjeseca pa se budi u prosjeku dva puta i trazi cicu,al valjda zato kaj se tak navikla. Trebala bi to izbacit al kad me probudi,ja samo izvadim i spavam 😲 i onda ujutro,joooj ne, nisam trebala dat 😂😂😂 a nek se dijete veseli..dnevno smo davno izbacili

A ja sam mislila da su odgajateljice dosljedne..😂😂😂😂😉😂😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    16. Kolovoz 2017. 17:07

2410

Ugolina

Da,dogodi se i meni, ali sam skuzila pa opet stisnem na ovaj broj stranice da se refresha..vjerojatno ako posaljemo post nekako u isto vrijeme ili nes…
    Brojcana moja,posvadamo se cak dosta cesto muz i ja, ali nisu to neke sad svade, vise prepiranje oko nekakvih gluposti, dva tri put netko grakne i gotovo,idemo dalje..kod nas nema tihih misa, mi to odma kazemo ko kaj misli i cao,idemo dalje.. Oko nazovimo to pametnih stvari se nikada ne svadamo,to se uvijek dogovaramo.. Uvijek smo takvi bili a sada kad je mala tu prvenstveno… Niti jedno niti drugo ne zelimo da ona sad gleda kako se mi svadamo..doduse,omakne nam se 😂

Bravo ugolina!eto to i ja hocu i pokusavam stalno sa svojim normalno,pa bas jer ne zelim zbog male da to gleda

Kod ovog mog je normalno da je sve po njegovom!Njemu je kompromis-dobro,dogovorit cemo se da bude po mojem!Onda se cudi kad se ja zainatim za nesto sto on ne zeliPa nemrem stalno popustat!!Zavidim na ovakvom normalnom odnosu!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Jambica
    16. Kolovoz 2017. 20:17

Izbacilo me...
    Illani, nije bila eserihija zapravo neka upala. Grda grda temperutura i jako lose opce stanje, bila je kao mlitava lutka..antibiotik i proslo
    Sto se nikoline tice, plivanje to poboljsava motoriku ali ako ti je samo to cilj, ja bih na tvom mjestu radije privatno uzela, pa da se netko bavi ciljanim vjezbama samo sa njom, ovo ti je 30 min tjedno i ne znam bas kakvog efekta ce imati u grupi od 8 beba..i to na ovaj nacin..

Jambica
    16. Kolovoz 2017. 20:18

Kako je curka inace? Zao mi je sto ne navracam cesce, ali jednostavno nemam vremena pogotovo od kad sam pocela raditi. Viber poskicam i to je to

Ugolina
    16. Kolovoz 2017. 21:39

mamika3

Ugolina

A moja je godinu i dva mjeseca pa se budi u prosjeku dva puta i trazi cicu,al valjda zato kaj se tak navikla. Trebala bi to izbacit al kad me probudi,ja samo izvadim i spavam 😲 i onda ujutro,joooj ne, nisam trebala dat 😂😂😂 a nek se dijete veseli..dnevno smo davno izbacili

A ja sam mislila da su odgajateljice dosljedne..😂😂😂😂😉😂😂😂

Aaahahaha... E ono sto si pricala da nismo s ovog svijeta zbog sati provedenih s njima u jednoj prostoriji..nasa satnica ti se dijeli na "efektivu"-rad s djecom i "neefektivu"-ostali poslovi.. Primjerice, rad s djecom pet-sest sati dnevno ovisno o dobi djece, a ostali poslovi (do tih osam dnevno) zbrajamo sastanke,strucna usavrsavanja,roditeljske sastanke,dokumentaciju i svasta nesto drugo..al bitno da kad nekom kazem da mi je jutarnja od pol osam do pol jedan, automatski dobis sprdnju sa svih strana,da kaj je to..ali nitko ne razmislja da sam od tih pet sati,sama s njih 25-28 recimo dolazecih, tri sata..u tih pet sati meni koncentracija no u jednom trenu ne pada,a u kakvim se sve situacijama nadem..mi smo odgovorne za skoro 30 zivota..roditelji dodu i vide punu sobu djece,ali zapravo vide samo to svoje jedno i jos kad krenu s pitanjima,a nekad jednostavno ne stignes neke stvari obaviti ...zamisli, bit tako koncentriran i odgovoran osam sati dnevno... Da sam normalna,poludila bi 😂

Ugolina
    16. Kolovoz 2017. 21:44

Eto poslalo se..htjela sam time rec da mi nakon tih pet sati izademo s posla van iscijedene totalka..netko ko radi osam sati dnevno se ne umori ko mi u tih pet jer te psihicki ubijaju mic po mic 😂😂 al eto...zalosno da nas se smatra pastiricama i omalovazava nas se..eh,pravda

mamika3
    16. Kolovoz 2017. 21:53

Ugolina

Eto poslalo se..htjela sam time rec da mi nakon tih pet sati izademo s posla van iscijedene totalka..netko ko radi osam sati dnevno se ne umori ko mi u tih pet jer te psihicki ubijaju mic po mic 😂😂 al eto…zalosno da nas se smatra pastiricama i omalovazava nas se..eh,pravda

Ha ha ha...pastirice!To jos nisam cula!Ja uvijek otvoreno kazem,i rekla sam tetama od mojih klinaca da skidam kapu zenama koje rade taj posao!I ponekim stricekima!Stara moja,pa mi ispizdimo s ovo nase dvoje,a di je tek cijela grupa!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

16. Kolovoz 2017. 22:18

Jambice I ti si već krenula raditi, kako je samo proletjelo vrijeme! A kako je Eva? Kreće uskoro u jaslice ili je čuva netko? Nikolina je inače super. Da se ne zna koliko je stara ne bi nitko pomislio da ima nekih poteškoća, zdrava je, vesela, sprinta na guzici, brblja stalno, tuče, daje puse, već se zeza na veliko i točno kuži da je svima slatka i mila pa se pravi važna. Kada stane na noge, mislim da ću napraviti feštu za sve ljetnice 😁
    Ugolina znam da se susrećes sa svakakvim komentarima ali ima i dosta ljudi koji razumiju važnost i težinu tvog posla. Treba to znati i moći izdržati. Moj naklon svim tetama u vrtićima i učiteljicama isto! 
    Mamika jadna djecica su bila prisiljena igrati se bez tv i kompjutera 😂😂😂kako su izdržali? 
    Mare lijep dan si imala 😊
    Lucy moguć je skok sa godinu dana i poslije također. Primijetila sam ih i kod Nikoline. Nacicavanje, nervoza i loše spavanje. Možda ih istodobno i zubi muče pa traže na cici utjehu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.