Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    11. Kolovoz 2017. 11:30

Evo,Ugolina,imam tickere u potpisu!Mozes pratiti dob...😂😂😂😂😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Sunshine1
    11. Kolovoz 2017. 11:51

Bas htjela komentirat potpis😘
     Nadovezujem se na Ugolinine avanture sa svadbe. Ja imam jako puno kosu. Milijune tankih vlasi😂😂😂 i frizerkama je obicno izazov napravit mi frizuru jer dok se to sve poslozi,prvi dio vec ispada. Ona mala crna cuda,one ukosnice su prelabave za moju grivu. Uglavnom,moja tadasnja frizerka je zbog sveki bila na svadbi pa mi je par puta popravljala jer sam i ja djipsala naokolo cijelu vecer. Ja dodem do nje a ona vadi sprej,cesalj,cuda😂😂😂😂 haljina mi je bila postojana🤗

url=https://lilypie.com]

mamika3
    11. Kolovoz 2017. 12:01

Ha ha ha...Muke po mladenkama...😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Abies
    11. Kolovoz 2017. 13:18

Vjenčanice. Meni šlep pukao malo. A duga bila, non stop sam si gazila. Ja sam valjda jedina koja je iz nižih cipela išla na višu i višu petu 
    Na poslu auuuu svasta ima. Neki čim su čuli da sam se vratila odmah se sladunjavo jave, čak su neki i navratili, zanima ih koliko sam se zdebljala. A dok smo skupa radili, svakakvih smicalica bilo, sad fine dame. Neki novi, neki stari. Jako nas je puno pa se nit ne znamo. A k nama su preselili neke ljude koji su popularni pa idu k njima i čude se nama koji smo tu 10god. Sad mijenjam tajnicu koja je na go. Patim za terenom, a kad krenem na terene patit ću za uredom. 
    Lucy nek mami bude čim prije ok.
    Mamika ma stega. Sin mi s 3 god bio uredniji nego sad. A petra...joj ta samo hvata i razbacuje. 
    Jučer ide po stepenicama, juri točnije. I zatvorim nas u sobi a ona kvaku i otvori vrata. Mislim sin je. Kao ona opet ... Aaaaaaaaaaa... Sad kreće život u zatvoru, zaključani u kući 

Lucy16
    11. Kolovoz 2017. 13:24

Ejic, hvala na pusicama. Bili kod dr. Kaze viroza. Dala sirup za temp i svoj broj moba da joj javim preko vikenda stanje!!! Zena je stvarno super.
    Mamika, mami je naotekla noga, stopalo, pa kazu da je upala potkoznog tkiva.
    Ja svoju vjencanicu jos imam u ormaru, ali ju nikad nisam ocistila poslije svadbe, inace je cijela. Stavila ju na njuskalo ali nitko nije zvao. Nek stoji. Mozda bufe kceri jednog dana.
    Nocas spavala samo 3 h. Idem odmoriti dok on spava.

Ugolina
    11. Kolovoz 2017. 13:57

mamika3

Evo,Ugolina,imam tickere u potpisu!Mozes pratiti dob…😂😂😂😂😂

Aaahahahaga, a luda zeno

Ugolina
    11. Kolovoz 2017. 14:00

Abies

Vjenčanice. Meni šlep pukao malo. A duga bila, non stop sam si gazila. Ja sam valjda jedina koja je iz nižih cipela išla na višu i višu petu
    Na poslu auuuu svasta ima. Neki čim su čuli da sam se vratila odmah se sladunjavo jave, čak su neki i navratili, zanima ih koliko sam se zdebljala. A dok smo skupa radili, svakakvih smicalica bilo, sad fine dame. Neki novi, neki stari. Jako nas je puno pa se nit ne znamo. A k nama su preselili neke ljude koji su popularni pa idu k njima i čude se nama koji smo tu 10god. Sad mijenjam tajnicu koja je na go. Patim za terenom, a kad krenem na terene patit ću za uredom.
    Lucy nek mami bude čim prije ok.
    Mamika ma stega. Sin mi s 3 god bio uredniji nego sad. A petra…joj ta samo hvata i razbacuje.
    Jučer ide po stepenicama, juri točnije. I zatvorim nas u sobi a ona kvaku i otvori vrata. Mislim sin je. Kao ona opet … Aaaaaaaaaaa… Sad kreće život u zatvoru, zaključani u kući

Aaaahahaha a boze petra 😂😂😂😂 pa kako ona vec moze do kvake

Ugolina
    11. Kolovoz 2017. 14:06

E,a kaj se tice ovih muka po mladenkama... Ispalo je smijesno,zapravo.. Kako je meni sogorica zasrala haljinu tekucim puderom na svadbi 😂 ispalo je ko da sam joj se osvetila dve godine kasnije kada se zenila za mog buraza,ajme.. Ja i moja luda kumica plesemo drmes, ko ne zna kaj je to, vrtis se ful ful brzo... A kumica dosta tanja od mene ovak debele i brzo smo se vrtile i zavrtilo nam se u glavi...pale smo ko kruske a prilikom pada sam zapela naravno za kog drugog nego za mladenku i petom joj poderem til na vjencanici 😂😂😂😂 a jebote led... Nije bila ljuta.. Ja velim eto ti sad zato kaj si ti usrala moju haljinu 😂😂😂😂

mamika3
    11. Kolovoz 2017. 14:36

Ugolina

E,a kaj se tice ovih muka po mladenkama… Ispalo je smijesno,zapravo.. Kako je meni sogorica zasrala haljinu tekucim puderom na svadbi 😂 ispalo je ko da sam joj se osvetila dve godine kasnije kada se zenila za mog buraza,ajme.. Ja i moja luda kumica plesemo drmes, ko ne zna kaj je to, vrtis se ful ful brzo… A kumica dosta tanja od mene ovak debele i brzo smo se vrtile i zavrtilo nam se u glavi…pale smo ko kruske a prilikom pada sam zapela naravno za kog drugog nego za mladenku i petom joj poderem til na vjencanici 😂😂😂😂 a jebote led… Nije bila ljuta.. Ja velim eto ti sad zato kaj si ti usrala moju haljinu 😂😂😂😂

Tebe treba micat od bilo kakve mladenke!😂😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    11. Kolovoz 2017. 14:42

Abies  Ova ti je dobra,da su dosli vidjet koliko si se zdebljala!😂😂I ja radim di nas je puno tako da znam sve o smicalicama,zenskoj kolegijalnosti  i svemu tome slicnom!Al dobro ,uvijek sam se skompala s nekima koji su zbilja ok ljudiZnam rec da dodjes i odradis i odes doma,al meni je nekako ljepse kad imas makar nekog za nasmijat se ili pozalit
    Lucy  Dala je br da nazoves prek vikenda?Svaka cast zeni!👏👏
    Ugolina  Jesu izasli zubici?Prosla Zlicu nervoza mozda?

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.