Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    10. Kolovoz 2017. 22:20

Lucy16

Mama spjela danas rijesit dr. Nakon 4 dana odlazenja u bolnicu na preglede!!!! Upala tkiva, antb 15 dana i mirovanje.
    M popodne dobio temp. Isla do 39.3. sad mu dala vec drugi cepic u 2 h. Valjda nije previse jer je pala pa pocela opet rasti.
    Muz otisao s Francuzima u grad. Da ja to napravim kad je dijete bolesno bila bi proglasena nemajkom stoljeca. A opet zao mi da oni sjede doma kad dodu k nama jednom godisnje i da se ne druze kad se ne vidaju cesto.
    Brojcana cestitke na kuci!!!
    Ugolina, 😵 za birokraciju. Ali to je kod nas po normalno isto kao ovo kampiranje kod doktora.
    Mamika, treba gledati na dobrobit necakinje.

Slobodno mozes dat!!! Ali koji cepic mu dajes?? Mojoj lupocet ne skida tak visoke temp, samo neofen!!

Lucy16
    10. Kolovoz 2017. 22:23

Ugolina, imam samo lupocet jer sam do sad samo to koristila i ok je bilo. Vec je manje vruc. Nadam se da nece opet rasti.

Ugolina
    10. Kolovoz 2017. 22:26

Nadam se da ce mu pomoc... I vele pedijatri ak se tak visoke temp nastave kombinirat, jedan cepic lupocet jedan neofen.. Inace,neofen odma spusti tak visoku..jbte,mojoj na lupocetu raste temp

ejic
    11. Kolovoz 2017. 00:13

Hello! Eto, obavili banku ujutro, novcici kod nas za nekih mjesec dana 😊 Vec se taaaako veselim novoj jaknici za nasu kucicu 😊😊
    Isli po seku, isli po braticevu curu da mi pomogne jos par sitnica oko kuce prije nego gosti dodu, dosli kuci evo poruke od gostiju da su za 20min kod nas, nista od ciscenja. Ok, nije bio veliki kaos 😁😁😁 Stavila dijete spavsti, napravila punjene paprike, kasnije isli svi u soping 😊 Dosli kuci, jeli, malo sim, malo tam i vecer prosla 😊 I seka ostala kod nas spavati 😊
    Sutra ujutro opet soping 😊 Ali ovajput samo zene, muski neka doma zavrsavaju sto jos treba pripremiti za subotu 😆😈😈
    O cemu ste pisale...
    Lucy, 😘😘😘 tvom M da sto prije ozdravi 😘😘😘
    Ilani, 4 zubica od jednom 😲 Ali neka su izasli i sad je to iza vas 😘😘
    Mamika, nisam popratila sta ti bilo s bratom i sogoricom, ali zelim mu svu srecu u njegovoj hrabroj odluci! 😘
    Ugolina, da se osvrnem na tebe ko mladenku 😁😁😁puknuta haljina nasred guze 😁😁 Ja se nadam da ce moja biti cijela jer u pon nakon svadbe imamo foto sassion 🙄
    I vise se ne sjecam sto ste pisale...
    Ah da, stigao paket od nase ljetne kume!! Jos neznam tko nam je kuma ni sta je unutra, u subotu nam moji donesu paket 😊😊
    A sad, laku noc! 😘

Ugolina
    11. Kolovoz 2017. 09:18

Ejic, da pazi, pukla haljina po guzici, firmana kuma mi zasije tak u sali, prvi iduci ples,pukne opet, opet ona meni siva haljinu, iduci ples,netko mi stane na haljinu, ona pukne opet... Pukne i kuma i znas kaj napravi??? 😂😂😂😂😂 izvuce mi one neke spage iza (haljina se vezala na ledima) i zaveze mi tim spagama iz haljinu aaaahahaha izgledala sam ostatak noci ko zecica s tom grbom na guzici, e zivi loooom i smijeh 😂😂😂😂 pisurija od mladenke, tak da se ti nemas kaj brinut jer se u svojoj sireni jedva mos kretat 😝😝😝😂😂😂😂

Ugolina
    11. Kolovoz 2017. 09:19

E pa nitko kavu nebi skuho 😂 evo stize ☕☕☕☕☕

mamika3
    11. Kolovoz 2017. 10:33

Ugolina

E pa nitko kavu nebi skuho 😂 evo stize ☕☕☕☕☕

😂😂😂😂I tvoju sam kavu docekala!😂😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    11. Kolovoz 2017. 11:13

Ejic Koju ste boju odabrali za jaknicu?Ma izmedju brata i nje ne stima godinama,ona se ponasa ko da je slobodna cura koja zivi s roditeljima!Ne cisti,ne kuha,zanemaruje malu i jako se ruzno prema njoj ponasa...Nasla kao neki posao na crno,veli joj buraz da da novce za novu vesmasinu!Ona veli da ima vaznijih stvari!A on radi dva posla godinama!Ima i on svojih mana,ali bome nije ko ona!Pitali su ju na razg jucer ime firme za koju radi!Veli ona da ne zna,da ima neko cudno ime!A prije tri godine se nesto nafrnjila na buraza pa je samo otisla kod mame svoje!Dijete ostavila,sama je otisla....Ma svi koji nas znaju su me pitali da kaj on radi s njom,a ja sam govorila da je samo pitanje vremena kad ce on puknut!
    Lucy  Da li je prosla temperatura!Vezano uz mamu,upala kakvog tkiva?
    Ugolina  Hvala na kavi!!😂
    Abies  Kako je na poslu?
    Mare  Jel prosla nervoza sireni?

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Sunshine1
    11. Kolovoz 2017. 11:19

Ugolina

Ejic, da pazi, pukla haljina po guzici, firmana kuma mi zasije tak u sali, prvi iduci ples,pukne opet, opet ona meni siva haljinu, iduci ples,netko mi stane na haljinu, ona pukne opet… Pukne i kuma i znas kaj napravi??? 😂😂😂😂😂 izvuce mi one neke spage iza (haljina se vezala na ledima) i zaveze mi tim spagama iz haljinu aaaahahaha izgledala sam ostatak noci ko zecica s tom grbom na guzici, e zivi loooom i smijeh 😂😂😂😂 pisurija od mladenke, tak da se ti nemas kaj brinut jer se u svojoj sireni jedva mos kretat 😝😝😝😂😂😂😂

Pukla i kuma😂😂😂😂

url=https://lilypie.com]

mamika3
    11. Kolovoz 2017. 11:22

Moram se pphvaliti da sam jucer speglala sav ves koji sam imala!Jedan dio jesin drzao buhtlicu-kad vise nije htjela lezati,a drugi je ona spavala!💪💪Sljedeci veliki pothvat mi je ispeci kolac!ha ha ha...Danas ne kuham,radim pizzu!Muz ide za Dalmaciju,pa smo opet sami do daljnjeg!I da pohvalim stariju kcer,posto vec zna di sve stoji ,sve je pospremila!A nisam joj uopce rekla da to napravi!Da jesam,onda ne bi!Sobe,boravak,stol,poslozila cipele u ormaricu u hodniku....Obecala sam joj kinder jaje za nagradu!A sin je sav sretan isao na trening jucer koji je na kraju bio odgodjen!Bio ja tako tuzan da mi ga je sve bilo zao!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.