Dan zene.
cestitke i ovdje velikom malom Marcelu. Budi i dalje dobar mami i tatiUgolina salteruse. grrr. muka mi samo na pomisao na biljege.
Kad je mm isao prijavljivat Enu i to ja mu sve spremila i iskopirala u milijun primjeraka i pokupovala biljege. I onda kad je dosao na salter im je sve slavodobitno stavljao.
Illani i Ena je bila mazasta i mamasta par dana nakon mora. Sad se opet vratila na staro. Bas spava sad a ja moram neku papriologiju online ispunit za buduci posao.
Morat i cu u jedan ozbilniji shopping za posao. Sestra dolazi kroz 10 dana pa cu ju ostavit s Enom jedno jutro da to u miru obavim. I Eni moram za vrtic jos pokupovat stvari. uf. Money money money
Ooooo da,i ja cekam placu da obavim doticni mama/kcer soping, obe za vrtic 😂😂😂😂
Bok,zenske!Ne znam dal da kazem dobro jutro ili dobar dan!Ha ha…Jucer mi je dan,za razliku od ostalih bio ful ispunjen!Vauuuuu…..💪💪Ujutro isli na pregled,usput cijepili i stariju kcer!Buhtlica napreduje,ima 6420 grama i 59 cm-ak vam to nekaj znaci😀Onda nam je dosla moja mama!Slusala sam opet o svojoj sogorici-ona koju sam spominjala!Ali ovaj put brat je napokon progledao!Trazit ce razvod i isli su na centar za socijalnu skrb jer ona zanemaruje dijete!Bili danas tamo dva sata!Bravo,buraz!!!!Napokon!!!!Onda smo bili popodne u parkicu,ismijala sam se do suza sa susjedom M.!Ajoj,bas mi fali tak lajavih ljudi !Zato vas tu bas volim!😍😍Nave er sam se zaljubila!Na muzevu inicijativu,naravno!Al to nije vrijedno spomena pa idem komentirat….😆😆😆😂😂
I da!!! Super prirast!!! Daj si stavi ove tickere dolje da smo u toku sa starosti djece 😂😂
Pa ne treba!Moja je godinu dana mladja od tvoje i to je to!Ha ha ...Ma vec sam htjela ,al ne znam to stavit!Dodjem do kraja,odaberem forum-mislim i ne kuzim onda kaj dalje!Pa sam odustala!😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Bok,zenske!Ne znam dal da kazem dobro jutro ili dobar dan!Ha ha…Jucer mi je dan,za razliku od ostalih bio ful ispunjen!Vauuuuu…..💪💪Ujutro isli na pregled,usput cijepili i stariju kcer!Buhtlica napreduje,ima 6420 grama i 59 cm-ak vam to nekaj znaci😀Onda nam je dosla moja mama!Slusala sam opet o svojoj sogorici-ona koju sam spominjala!Ali ovaj put brat je napokon progledao!Trazit ce razvod i isli su na centar za socijalnu skrb jer ona zanemaruje dijete!Bili danas tamo dva sata!Bravo,buraz!!!!Napokon!!!!Onda smo bili popodne u parkicu,ismijala sam se do suza sa susjedom M.!Ajoj,bas mi fali tak lajavih ljudi !Zato vas tu bas volim!😍😍Nave er sam se zaljubila!Na muzevu inicijativu,naravno!Al to nije vrijedno spomena pa idem komentirat….😆😆😆😂😂
I da!!! Super prirast!!! Daj si stavi ove tickere dolje da smo u toku sa starosti djece 😂😂
Pa ne treba!Moja je godinu dana mladja od tvoje i to je to!Ha ha …Ma vec sam htjela ,al ne znam to stavit!Dodjem do kraja,odaberem forum-mislim i ne kuzim onda kaj dalje!Pa sam odustala!😂😂
😂😂😂 kopiras ono kaj ti pise za forums blA bla i onda to paste-as u svoj potpis u profilu..kad si odes u profil onda imas tu kucicu kao tvoj potpis i tamo ti zakeljis i eto ga
Mamika. Onaj forum pseudo nešto
Hrabro burazu!
Hvala za buraza!Bum probala ovo
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Vecer cure
Mamika bravo za brata sto je progledao,nadam se da Ce uspjeti sve rijesiti bez puno stresa
Ilani 4 zubica,bravo za zubice a jadna Nikolina treba to sve izgurati
Mi smo ekstra nerovozni,nocas je se probudila pa plakala pa se vrtila po nasem krevetu,pa opet zaspala jedva. Veceras opet nerovozna,nece da zaspe,place i vristi. Uzela sam je u kolica ljuljati jer nemam snage,danas sam bas neka slomljena,ubi me ova vjestica.
Sinoc sam isla sa sinom i sirenom u shoping kupila opet neke sitnice za sivacu masinu i sebi neki lagani kaputic i narucila sam salonke uz to da imam nesto fensi obuci kad mala krene u malu skolu da mama ne bude samo kucni tip 😂😂😂😂
Pa nemogu vjerojat sinoć sam napisala ogroman post i nije tu
Uglv Ugolina ja bi dobije živčani slom da tako moram obavljat nesto s cupavicom 😂😂😂
Danas smo bili u shopping centru užasno bilo . Javim se posle
Mama spjela danas rijesit dr. Nakon 4 dana odlazenja u bolnicu na preglede!!!! Upala tkiva, antb 15 dana i mirovanje.
M popodne dobio temp. Isla do 39.3. sad mu dala vec drugi cepic u 2 h. Valjda nije previse jer je pala pa pocela opet rasti.
Muz otisao s Francuzima u grad. Da ja to napravim kad je dijete bolesno bila bi proglasena nemajkom stoljeca. A opet zao mi da oni sjede doma kad dodu k nama jednom godisnje i da se ne druze kad se ne vidaju cesto.
Brojcana cestitke na kuci!!!
Ugolina, 😵 za birokraciju. Ali to je kod nas po normalno isto kao ovo kampiranje kod doktora.
Mamika, treba gledati na dobrobit necakinje.
Pa nemogu vjerojat sinoć sam napisala ogroman post i nije tu
Uglv Ugolina ja bi dobije živčani slom da tako moram obavljat nesto s cupavicom 😂😂😂
Danas smo bili u shopping centru užasno bilo . Javim se posle
😂😂😂😂 a ona ti gleda ono kaj se dogada oko nje i tak, mogu s njom svugdje al bitno da joj nije dosadno,malo ju muz zabavljal,malo ja..na kraju u muriji je trckarala okolo,cerila se,igrala s muzem,kao on nju lovi i tak..pa se penjala po stolcima,pa malo pala,pa plakala,pa smo kupili kroasan..uglavnom,imas posla s njom al voli gledat kaj radimo..al bila je i ona vec pred kraj fajn cendrava,al zdurali smo..
Sortiraj odgovore
Najstariji