Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    11. Kolovoz 2017. 22:32

Tama vjenčanice meni je šivala moju baka , a sad da se udajem joj al bi bilo komplikacije dobro da sam to obavila
    Mimika vidim imaš i ti jednu šeficu mojoj je drugi nadimak šefica , prvi cupavica hehe ... danas znaci od 11- 13 odspavala i to je to jedva je u 9 zaspala al jedva užasna je s tim spavanjem ! A ja vise nemam energije da skačem tuda u ergu s njom ... 
    al ajd oprostim joj kad počne pricat bas je slatka priča stalno nesto . I pokazuje . Ja kažem mhm i ina ponovi. Cvijeće stalno ponavlja .... a sto je fascinantno zna nać tu kravu i ovcu i moj m joj kaže na njem i razumije ga sve 😀 Jer on s njom samo njem .... bas me fascinira mala .... hahha eto morala sam je malo nahvalit 😁

Ugolina
    11. Kolovoz 2017. 22:35

TPol

Tama vjenčanice meni je šivala moju baka , a sad da se udajem joj al bi bilo komplikacije dobro da sam to obavila
    Mimika vidim imaš i ti jednu šeficu mojoj je drugi nadimak šefica , prvi cupavica hehe … danas znaci od 11- 13 odspavala i to je to jedva je u 9 zaspala al jedva užasna je s tim spavanjem ! A ja vise nemam energije da skačem tuda u ergu s njom …
    al ajd oprostim joj kad počne pricat bas je slatka priča stalno nesto . I pokazuje . Ja kažem mhm i ina ponovi. Cvijeće stalno ponavlja …. a sto je fascinantno zna nać tu kravu i ovcu i moj m joj kaže na njem i razumije ga sve 😀 Jer on s njom samo njem …. bas me fascinira mala …. hahha eto morala sam je malo nahvalit 😁

A preslatka cupavica 😍 a bas te kuzim,i moja mene naljuti al sve oprastam takoder jer mi je sva neka slatka..koje fore ima,to nemres vjerovat uopce..i nacin na koji se igra, ma predivni su... 
    Baka ti je sivala vjencanicu 😍 e predivan poklon od bake

TPol
    11. Kolovoz 2017. 22:35

Abies znaci ured dal imaš barem internet ?
    Uh do kvake Petra bas je visoka
    Ugolina tebe bi pozvala na svadbu hehe , mi cemo putovat po noći tako da neću se moć nać a ekipom iz ZG . -a bez veze mi je al uvijek smo u nekom trku - ako bi nesto bilo javim se 😁

Ugolina
    11. Kolovoz 2017. 22:38

2410

Nemam pojma di sam stala al prvo da cestitat i tu aurori predivnoj prvi rođendan!!!🎂🎉😙💕💐🍭

Pridruzujem se cestitkama 😍

Ugolina
    11. Kolovoz 2017. 22:39

TPol

Abies znaci ured dal imaš barem internet ?
    Uh do kvake Petra bas je visoka
    Ugolina tebe bi pozvala na svadbu hehe , mi cemo putovat po noći tako da neću se moć nać a ekipom iz ZG . -a bez veze mi je al uvijek smo u nekom trku - ako bi nesto bilo javim se 😁

Hehehe...obukla bi nesto u stilu star treka za tvoju svadbu 😂😂😂😂😂

Ugolina
    11. Kolovoz 2017. 22:47

Pa kak se sad probudila,kvocka mala 😂😂😂

Lucy16
    12. Kolovoz 2017. 00:08

Mi stalno kurimo. 😥😥😥 Koliko drzi neofen ili sirup toliko je ok, ali kratko, jedva 3-4 sata. Nadam se da ce sutra biti bolje, ako ne u ned u bolnicu. Nema nam druge. 

mamika3
    12. Kolovoz 2017. 00:25

Lucy16

Mi stalno kurimo. 😥😥😥 Koliko drzi neofen ili sirup toliko je ok, ali kratko, jedva 3-4 sata. Nadam se da ce sutra biti bolje, ako ne u ned u bolnicu. Nema nam druge.

Nas bivsi pedijatar nam je govorio da ako je temp 38 i vise tri dana,da se onda ide u bolnicu!A muzu se pak dize kosa na glavi ak se mora ici na zaraznu!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    12. Kolovoz 2017. 00:27

Evo moja se probudila!Svaku vecer dosad je zaspala u pola 1  i veceras se probudi skoro u pol 1!🔫🔫🔫🔫

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    12. Kolovoz 2017. 00:29

Ugolina

2410

Nemam pojma di sam stala al prvo da cestitat i tu aurori predivnoj prvi rođendan!!!🎂🎉😙💕💐🍭

Pridruzujem se cestitkama 😍

I mi cestitamo rockas Aurori!😘😘🎁🎂🎉

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.