Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    12. Kolovoz 2017. 00:32

Ugolina, ma mogu se ja kretati u toj haljini, strech je 😉 ma nebi mene zadrzali sjediti ni da me lancima vezu, jis bi i onda skakala u ritmu muzike 😂😂😂 A imat cu i haljinu za docek gostiju, suuuper prakticnu!! Klasicna haljina koja se veze iza i ide mi iznad koljena, a na to se veze samo til oko struka koji pada do poda. S tilom cu docekat goste, ako bi mi bilo zao vjencanice ili bi postojala bilo koja mogucnost da se zaprlja/potrga, imam asa u rukavu i hop u ovu haljinu bez tila 😉
    A tvoja kuma 🖒🖒😂😂😂
    Milo za drago sogorici 😂😂😂
    Mamika, jaknica ce biti bijelo-siva. Ali gdje ce bijela a gdje siva, koji omjer, koja nijansa, to se mozda dogovorimo do sljedece godine iako bi fasada morala na kuci biti jos prije zime 😂😂😂 (jako smo razliciti po ukusima ali i tvrdoglavi pa nam svaki dogovor traje cijelu vijecnost 🙄)
    Tvoja sogorica 🔫🔫🔫🔫🔫 Sreca sto ti je brat progledao i nadam se da nece sad i dijete u vlaciti u to... 😕
    Lucy, ped 🖒🖒🖒🖒 😘😘
    Ove se ovdje samo zaljubljuju 😁😁😁 I ja se tu i tam zaljubim 😛
    Nas dan=koma. Bila u sopingu (kupila i sebi nesto 😛😆), oko 3 dosla doma i do 23h nisam sjela. Kuhaj, pripremaj, pospremaj, trci za dijetetom... 😥 Sitra slavimo rodendane pa je trebalo sve pripremiti. Mm kupio i nasolio meso, sredio garazu i okucnicu, ja jos ujutro moram podove srediti, pripremiti za goste koji ce prespavati i pripremiti priloge za rostilj.
    Danas u zadnji tren dala otisnut pcelicu maju i 1 na bodi za naseg slavljenika, nasla balon 1, ali kupila i sebi ponesto 😆

mamika3
    12. Kolovoz 2017. 00:34

2410

mamikapitala si tko je serđo -bebolina,sergej ce se zvat!
    Selidba da,1.11-termin 14.10😂🔫,bit ce veselo!!ugolinaje moj ovako š…,al sto se tice po kuci i to hoce bez problema..tako da mi je odmah rekao da ne brinem da ce dovuc on decke s posla i da ce samnom on pomalo slagat,i pocistit sve..a ovo za papirologiju-vjeruj da sam se ja umorila i nazivcirala citajuci a kamoli ne ti koja je sve to morala proc🔫,a jesu u k…
    sunshine 😂😂😂😂frizerka zbog sveki bila na svadbi!!placem!!!!😂😂😂😂
    Ja neznam il ja brzo popijem tu kavu il je moja stvarno divna!!al dok nisam bila trudna ujutro bi i zapalila u miru i popila kavu dok je jos topla!
    ilanizubi i to ×4😥..jadna nikolina a bome i ti s njom..su prosle muke ???
    Tpol ajme super mi da tm s cupavicom prica njem!!moj je isto poceo s n.
    Pm probudila se🔫

Znaci,Sergej je bebica!Misterij rijesen!Ha ha....Samo nek bude ziv i zdrav!😀I kcer isto tako!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    12. Kolovoz 2017. 00:38

ejic

Ugolina, ma mogu se ja kretati u toj haljini, strech je 😉 ma nebi mene zadrzali sjediti ni da me lancima vezu, jis bi i onda skakala u ritmu muzike 😂😂😂 A imat cu i haljinu za docek gostiju, suuuper prakticnu!! Klasicna haljina koja se veze iza i ide mi iznad koljena, a na to se veze samo til oko struka koji pada do poda. S tilom cu docekat goste, ako bi mi bilo zao vjencanice ili bi postojala bilo koja mogucnost da se zaprlja/potrga, imam asa u rukavu i hop u ovu haljinu bez tila 😉
    A tvoja kuma 🖒🖒😂😂😂
    Milo za drago sogorici 😂😂😂
    Mamika, jaknica ce biti bijelo-siva. Ali gdje ce bijela a gdje siva, koji omjer, koja nijansa, to se mozda dogovorimo do sljedece godine iako bi fasada morala na kuci biti jos prije zime 😂😂😂 (jako smo razliciti po ukusima ali i tvrdoglavi pa nam svaki dogovor traje cijelu vijecnost 🙄)
    Tvoja sogorica 🔫🔫🔫🔫🔫 Sreca sto ti je brat progledao i nadam se da nece sad i dijete u vlaciti u to… 😕
    Lucy, ped 🖒🖒🖒🖒 😘😘
    Ove se ovdje samo zaljubljuju 😁😁😁 I ja se tu i tam zaljubim 😛
    Nas dan=koma. Bila u sopingu (kupila i sebi nesto 😛😆), oko 3 dosla doma i do 23h nisam sjela. Kuhaj, pripremaj, pospremaj, trci za dijetetom… 😥 Sitra slavimo rodendane pa je trebalo sve pripremiti. Mm kupio i nasolio meso, sredio garazu i okucnicu, ja jos ujutro moram podove srediti, pripremiti za goste koji ce prespavati i pripremiti priloge za rostilj.
    Danas u zadnji tren dala otisnut pcelicu maju i 1 na bodi za naseg slavljenika, nasla balon 1, ali kupila i sebi ponesto 😆

Je li  jos uvijek broj gostiju 80?😀

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

ejic
    12. Kolovoz 2017. 00:45
    Dlavljenikov bodi
    Dlavljenikov bodi

Evo 2 slike ulova. Ima jos toga ali mi predugo traje unos slike a vec je kasno. Drugom prilikom cu ubacit ostali ulov, a sad laku noc! 😘😘😘

ejic
    12. Kolovoz 2017. 00:47

Mamika, da broj gostiju se jos uvijek krece oko 70, +/- 😉😊

Ellie00
    12. Kolovoz 2017. 00:55

Brzinsko javljanje cure kad svi spavaju a kuca je donekle sredjena.
    Mi vam bolesni.
    Ena je nocas losije spavala (inace prespava 21-8 bez problema) I cijelo jutro bila placljiva I mislila zub (a sto drugo), zaspala je oko 11 I spavala do 1 I onda je poceo plac. Plakala je toliko da nije mogla doci do zraka. Dala sam joj pola cepica, mazala gelom, davala sladoled I gumu al nist nece. Ona stvarno nije placljiva,  a ovih 8 zuba joj izaslo bez muke pa mi sve to bilo cudno. Onda sam se sjetila da je jucer tresla s glavom par puta (povezala s svojim ex malim psom, znam da oni tako tresu kad ih boli). Uglavnom vristanje nije prestalo, nisam ju mogla uopce spustit, a I kad ju nosila je plakala. Spremila sam nas I pedijatrici..nasa na Go, zamjena u drugoj smjeni al primila nas kontra smjena. I da- upala oba uha. Malo crveno al dovoljno. Dobila antibiotike, iubrofen I kapi. Dala joj sve kad smo doma dosle I spavala je 3 h. Kad se probudila ko nova. Bila budna do ponoci!!!! Bitno da ju ne buba. Jos mi njen plac odzvanja u usima. Zivjela medicina.
    Sad mene nesto grlo pecka nadam se da necu I ja...
    Idem spavat. Nocka 😘

mamika3
    12. Kolovoz 2017. 00:58

Ellie00

Brzinsko javljanje cure kad svi spavaju a kuca je donekle sredjena.
    Mi vam bolesni.
    Ena je nocas losije spavala (inace prespava 21-8 bez problema) I cijelo jutro bila placljiva I mislila zub (a sto drugo), zaspala je oko 11 I spavala do 1 I onda je poceo plac. Plakala je toliko da nije mogla doci do zraka. Dala sam joj pola cepica, mazala gelom, davala sladoled I gumu al nist nece. Ona stvarno nije placljiva, a ovih 8 zuba joj izaslo bez muke pa mi sve to bilo cudno. Onda sam se sjetila da je jucer tresla s glavom par puta (povezala s svojim ex malim psom, znam da oni tako tresu kad ih boli). Uglavnom vristanje nije prestalo, nisam ju mogla uopce spustit, a I kad ju nosila je plakala. Spremila sam nas I pedijatrici..nasa na Go, zamjena u drugoj smjeni al primila nas kontra smjena. I da- upala oba uha. Malo crveno al dovoljno. Dobila antibiotike, iubrofen I kapi. Dala joj sve kad smo doma dosle I spavala je 3 h. Kad se probudila ko nova. Bila budna do ponoci!!!! Bitno da ju ne buba. Jos mi njen plac odzvanja u usima. Zivjela medicina.
    Sad mene nesto grlo pecka nadam se da necu I ja…
    Idem spavat. Nocka 😘

Ajme,sirota!Prosli smo upalu uha tako da znam kak je!HB da se smirila!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    12. Kolovoz 2017. 00:59

Ejic,bodi mi je super!😍😍

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

12. Kolovoz 2017. 08:29
    ovakva jutra volim😊
    ovakva jutra volim😊

Dobro jutro mame!

Ugolina
    12. Kolovoz 2017. 08:46

2410

I da,bila u cet na pregledu!ctg-uredan,okrenuo se glavom prema dolje,doktor zadovoljan-1600 g..ja dobila 2 kg,sve skupa 10 do sada…

Ma vidi ga,isti neli 😍😍😍😍💕💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.